joi, 11 mai 2017

Pretul dragostei episodul 31-35 tr rezumat




Pretul dragostei episodul 31-35 tr rezumatAşadar Omer începe să scormonească trecutul lui Defne şi să caute un anumit secret. În acest timp Necmi află că Neriman nu şi-a terminat jocul şi că încă îl continuă, ceea ce-i dă ocazia lui Sude să fie în posesia unei bombe cu ceas. În serialul Preţul dragostei abia acum începe războiul secretelor. Tensiunile sunt la cote maxime. Oare Sude va ruina iubirea de închiriat? Omer va afla despre jocul dintre Defne şi Neriman? Iar dacă da, cine va fi salvatorul lui Defne?

Omer se întoarce la compania Passionis şi acolo îl aşteaptă o mare surpriză. El se va afla în mijlocul unei situaţii din care Defne l-ar putea scoate, dar deocamdată nu se ştie dacă ea o va face, pentru că toată lumea o pândeşte să vadă cum acţionează şi în favoarea cui. Yasemin, pe de altă parte, este pe cale să afle un secret important în ceea ce priveşte compania, iar criza relaţională dintre ea şi Sinan riscă să se transforme într-o criză de afaceri.

Sude are planuri de pus la cale în privinţa înţelegerii dintre Neriman şi Defne, nutrind dorinţa de a le dezvălui jocul şi a le spulbera intriga. Însă o hotărâre neaşteptată o va lua Omer în ceea ce priveşte cariera sa. Pentru a salva compania Passionis va trebui să facă un sacrificiu iar Deniz îi va face o propunere. Koris intră în panică pentru că are senzaţia că va da faliment. Yasemin e pe punctul de a face o alegere dificilă, având de ales între iubire şi afaceri.

Omer şi Defne se mută împreună ceea ce face ca atracţia şi dragostea dintre ei să crească. Sinan are o surpriză uriaşă pentru Yasemin, care o va lăsa cu răsuflarea tăiată. În scurt timp are loc o recepţie dată în onoarea lui Fikret Gallo, iar Passionis are nevoie de Gallo ca să renască. Acum toată lumea se străduieşte să-l convingă pe Omer că este musai să se întâlnească cu Fikret.

Relaţia Yasemin-Sinan se îndreaptă către schimbări datorită acestei întâlniri importante pentru Omer ca şi pentru toată lumea. Dar chiar dacă eforturile lor sunt considerabile, nu se ştie dacă Fikret va accepta să se intersecteze cu Passionis. Oricum, în momentul în care acesta acceptă propunerile, totul se va schimba în compania lui Omer.

Dragostea dintre Defne şi Omer prinde viteză. Fikret revine definitiv în Turcia şi pătrunde în vieţile lor într-un mod cu totul neaşteptat. Relaţia Sinan-Yasemin continuă şi aceasta să se dezvolte, dar în calea lor apar unele obstacole pe care vor trebui să le depăşească dacă vor să fie fericiți împreună. Hulusi ia o decizie care-i va ului pe toţi, iar Koris vine cu o mare surpriză.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei ep. 26-30 tr                                     urmează: Pretul dragostei ep. 36-40 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare.








9 comentarii:

  1. Mulțumim mult! Îmi place că sunteti parolistă şi chiar dacă (nu ştiu..?) suntem mai puțini ,,privitori" ai acestui serial,dovediți că ne respectați.Respect şi pentru d-stră

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu la randul meu, si jois palaria inaintea cititorilor care se comporta civilizat pe acest blog! Sunt parolista de felul meu, atata vreme cat nu intervin factori exteriori, care sa ma oblige sa nu ma pot tine de cuvant. Intr-adevar, acest serial abia strange cateva sute, o mie de vizite, in timp ce celalalt aduna 15-20.000 de vizualizari in cateva seri :) Dar daca pot face un lucru, acum, ca am pe cineva de ajutor la Dragoste infinita, de ce sa n-o fac?

      Ștergere
  2. Când ați putea să puneți continuarea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil maine, pana seara. Sper sa-l pot scrie in cursul diminetii.

      Ștergere
  3. Mi-ar fi plăcut să am încă o surpriză de ziua mea...dar nu am găsit nici un rezumat nou...Avem o şansă în urmatoarele zile ? Mulțumiri anticipate şi vă doresc o zi frumoasă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu jurmaresc serialul si nu-mi dau seama cam cand trebuie sa scriu rezumate noi. Maine il pun pe urmatorul.

      Ștergere
  4. Când ați putea să puneți continuarea?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.