vineri, 23 iunie 2017

Dragoste infinita episoadele 63, 64, 65 tr rezumat




Dragoste infinita episoadele 63, 64, 65 tr rezumatKemal este suspectul numărul unu în ceea ce o priveşte pe Asu, iar acest fapt devine o ocazie pentru Emir, care-şi doreşte să încheie odată pentru totdeauna această rivalitate. Însă pentru ca să poată face asta, are nevoie de mărturisirea lui Kemal, că el a omorât-o într-adevăr pe Asu. Îşi pune planul în aplicare şi drept prim pas, îl răpeşte pe Kemal. Poliţista Mercan îşi dă seama că inginerul este răpit şi o informează de urgenţă pe Nihan, care este convinsă că în spatele acestui joc uriaş stă soţul ei, deoarece el n-ar rata nicio ocazie să scape de omul pe care ea îl iubeşte.

Drept urmare, Nihan imaginează şi ea o intrigă prin care să-l salveze pe Kemal, într-o modalitate pe care Emir nu i-o poate refuza. Zeynep şi Tarik reuşesc să elimine toate dovezile care ar duce la bănuiala că ei doi sunt criminalii lui Ozan, însă povestea îşi urmează propriul ei curs de care cei doi fraţi încă nu sunt conştienţi. În timp ce Kemal pare să fie blocat şi nu vede nici o ieşire din situaţia în care se află, Nihan găseşte portiţa acestui plan minuţios care pare perfect la prima vedere. După ce îl eliberează, cei doi îndrăgostiţi capătă speranţe că vor putea fi liberi într-o zi care li se pare tot mai aproape. În ciuda dificultăţilor, Nihan reuşeşte să-i facă o surpriză frumoasă de ziua lui Kemal.

În timp ce Nihan şi Kemal se gândesc cum să ajungă la Asu, cea mai slabă verigă a planurilor lor se va dovedi Tufan. Pe de o parte, Kemal, pe de cealaltă parte, poliţia, o pun într-o mare încurcătură pe Asu. Ieşirea din blocaj se va dovedi o soluţie unică, pusă la cale de Asu împreună cu Emir, în care victima este tocmai Tufan. Planul lor merge mai departe şi nu se satură cu moartea lui Tufan, ci vor şi viaţa lui Kemal. Kemal împreună cu Mercan şi cu Nihan fac lumină pe partea ascunsă a morţii lui Ozan, însă în timp ce poliţista vrea să continue investigaţia până la capăt, Nihan nu mai are răbdare şi plănuieşte o confruntare cu Asu în acest sens, crezând că singura cale către adevăr e s-o determine pe Asu să mărturisească.

Între timp Emir face totul ca să-l expună pe Tarik complet. Kemal îl bănuieşte pe Tarik implicat în moartea lui Ozan dar nu are de gând să-şi trădeze fratele, totuși începe să se retragă din investigaţia acestui caz. Mercan rămâne oarecum singură şi vrea să cerceteze trecutul lui Asu, găsind la un moment dat o legătură între ea şi Tarik. Acest lucru schimbă viziunea poliţistei asupra cazului, ea crezând că Tarik este adevăratul criminal. Ca să scape de acuzaţie, el face o ultima mişcare. Dar până la urmă tot adevărul iese la iveală şi Nihan cu Kemal sunt şocaţi de ceea ce află.

Zeynep, care ştie că va avea un băieţel, vine la Emir să-i dea vestea cea mare, dar cineva care apare în calea ei îi strică ziua. La sfârşitul acestei lupte, pentru că nu se mai poate mărita cu Hakan, îi dă un ultimatum lui Emir s-o ia de nevastă. După ce citeşte rezultatul autopsiei lui Ozan, Kemal se duce la Tarik iar Nihan devine bănuitoare. Tarik jură să se răzbune pe Emir luându-i viaţa, dar se va confrunta cu un obstacol neaşteptat.

Asu depune mărturie în defavoarea lui Tarik, minţind că el este criminalul lui Ozan, iar Mercan înghite momeala. Nihan începe să facă propriile-i cercetări, în timp ce Emir se bucură că adevărul a ieşit la iveală pentru că astfel el este cel care iese câştigat din această situaţie complicată. După ce Zeynep naşte băieţelul, Emir se confruntă cu durerea permanentă a ei. Până la urmă nunta cu Hakan urmează să aibă loc şi ea este obligată să facă o alegere, între familia ei şi Emir. Leyla începe să caute cauzele pentru care compania Kozcuoglu face profituri atât de mari, fără să ştie de jocul început de Emir cu luni în urmă. Însă persoana care se va implica şi va frâna aceste dezvăluiri va fi Nihan.



Relaţia Nihan-Kemal cunoaşte din nou o revenire care îi face pe amândoi să-și promită lucruri mari. Însă Kemal poartă povara unui adevăr apăsător, ceea ce nu poate ignora şi va avea loc o confruntare între el şi Tarik. Pe de o parte, iubirea neţărmurită pe care şi-o poartă cei doi îndrăgostiţi renaşte de fiecare dată, după fiecare nou obstacol, însă pe de altă parte, Emir deţine întotdeauna cheia pentru ca lucrurile să se oprească între Nihan şi Kemal.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita ep. 60-62 tr                                     urmează: Dragoste infinita ep. 66-68 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.











Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.