duminică, 18 iunie 2017

Pretul dragostei episodul 46-50 tr rezumat







Pretul dragostei episodul 46-50 tr rezumatAcum nu mai există nici un motiv pentru care adevărul să nu fie relevat. Defne nu mai are putere să ascundă nimic şi după ce soseşte o scrisoare pentru Omer, ea aşteaptă momentul potrivit ca el s-o citească şi să afle totul. Când aude Neriman, reacţionează imediat, mai ales că şi ea întâmpină greutăţi. Între timp se lansează nişte bârfe că Omer i-ar fi cumpărat lui Defne o casă şi că ea îşi va îmbunătăţi condiţia socială. Defne nu ştie ce să mai creadă, dacă e adevărat sau nu acest lucru și în urma zvonurilor Omer va trebui să-și ceară scuze... Timpul trece şi Omer nu deschide scrisoarea, dar Defne stă ca pe ace şi aşteaptă să vadă reacţia lui. Neriman încearcă să-şi salveze propria piele şi această situaţie va genera o confruntare între ea şi Koray, după care se ciondănesc, şi o pornesc pe drumuri diferite.

Pretul dragostei episodul 46-50 tr rezumatDe ziua lui Defne are loc şi sesiunea foto pentru noua revistă. Lucrurile devin şi mai complicate. Mai apoi Defne şi Omer încep pregătirile pentru nuntă, aleg restaurantul, iar prietenele lui Defne îi organizează o petrecere în pijamale. Din păcate, una din prietenele ei îi pune un voal de mireasă pe cap, iar ea îl uită şi pleacă la lift unde se întâlneşte cu Omer. El este vizibil stânjenit, pentru că nu e semn bun să-ţi vezi aleasa îmbrăcată mireasă, fie chiar şi numai cu un voal. Omer pleacă privind pieziş iar Defne nu înţelege ce s-a întâmplat. Incidentul trece nebăgat în seamă. Urmează zile însorite şi pline de iubire pentru cei doi, în schimb Koray ia nişte decizii foarte importante pentru viitorul lui. Neriman are planuri noi şi le pune în aplicare înainte de vizita protocolară a lui Omer acasă la Defne când are loc cererea în căsătorie şi logodna. Dar până atunci Omer începe să afle câte ceva despre înţelegerea iniţială a lui Defne cu Neriman şi când intră în casă şi îl vede pe bunicul lui alături de rudele lui Defne şi de Neriman, totul îi devine foarte limpede. Defne este confuză şi derutată, nu ştie ce să facă şi cum să-i spună că n-a putut să-l împiedice pe bunicul lui să fie prezent la această ceremonie de familie.

Omer ezită, însă este prea târziu să mai schimbe ceva şi ceremonia are loc, însă Omer deja are în minte alte planuri în ceea ce priveşte viitorul apropiat. Defne este din ce în ce mai nesigură pe căsnicia ei şi stă în expectativă să vadă ce mişcare va mai face Omer. Viaţa lui Sinan se schimbă în urma unei mărturisiri şi are loc o cotitură între el şi Yasemin. Iubirea dintre Defne şi Omer este din nou pusă la încercare când ea află un adevăr greu de suportat despre iubitul ei. Totuşi lucrurile nu e bine să stagneze şi Omer cu Defne se află faţă în faţă pentru o clarificare. Cei doi dau cărţile pe faţă însă Omer se pare că preferă o distanţare de Defne, despre care crede că l-a păcălit...




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei 36-45 tr                                     urmează: Pretul dragostei 51-60

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare.








5 comentarii:

  1. O sa ma puneți rezumate la Prețul dragostei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fac tot posibilul sa mai pun (maine plec din tara pt cateva zile si nu stiu daca acolo unde am cazare pot sa intru de pe laptop - al meu nu a functionat niciodata pe wi-fi, am nevoie de cablu, de aia zic... incerc sa postez azi un rezumat la 5 episoade). Daca nu reusesc, ramane pe mijlocul saptamanii viitoare.

      Ștergere
  2. Mulțumesc! Sunteți o persoana minunata!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.