luni, 31 iulie 2017

Bahar-viata furata episoadele 116-120 turcesti, rezumat




Bahar-viata furata episoadele 116-120 turcesti, rezumatEfsun are două scopuri acum, mai întâi s-o ia din nou pe Nuran la ea şi mai apoi să se răzbune pe Atahani. Însă în timp ce aşteaptă momentul potrivit pentru acţiune, ea vede că lucrurile iau o întorsătură neaşteptată pe ambele fronturi. Se vede nevoită să îşi caute aliaţi noi, întrebându-se de partea cui se vor situa Bahar şi Ateș, dacă se va descoperi că Hulya minte?

Cei doi au petrecut timpul cu fata lor şi au ajutat-o să înţeleagă noul adevăr din viaţa ei. Dar acum trebuie să aibă dovezi legale că Nuran este copilul lor natural. Cu toate acestea, fetiţa nu-i acceptă şi asta doare. Lumea lui Efsun se prăbuşeşte şi, de disperare, o face responsabilă pe Hulya de toate cele care i se întâmplă. Mai întâi se asigură că ea va fi alungată de la conac, apoi că nu se va putea apropia de nimeni de acolo ca să ceară ajutor. Acum, Efsun se gândeşte că poate chiar să distrugă şi legătura dintre Hulya şi Kenan.

Planurile lui Efsun reuşesc şi ea se regăseşte cu Nuran pentru o vreme. Dar adevărul este adevăr şi separarea lor e inevitabilă. Bahar şi Ateș o câştigă pe fată în justiţie, iar Efsun va fi cea care va pierde. Cu toate acestea, ea se minte singură că poate schimba lucrurile, încercând să plece din ţară printr-o modalitate care o cutremură pe Bahar. Hulya a rămas fără nici un fel de suport din partea nimănui cu excepţia fiului ei. Însă a căuta un refugiu acolo, înseamnă să-şi redeschidă toate rănile trecutului şi fiecare clipă trăită alături de Sultan înseamnă iadul pentru ea.

Mehmet Emir îşi dă seama că se află pe un drum fără întoarcere şi se gândeşte la moarte, însă nu este asta unica soluţie. Pentru Bahar, acum un singur lucru mai contează, să fie cu fata ei şi pentru asta se duce la Efsun împăcată cu sine însăşi, deşi nu este conştientă că va petrece o ultimă noapte alături de fetiţa ei. Dimineaţa, Nuran nu mai este acolo iar Efsun e dispărută şi ea. Nuran s-a îmbarcat pe un vas care o duce în România şi care se va dovedi o călătorie într-o singură direcţie.

Bahar este devastată şi îl anunţă pe Ateș care îl contactează pe procurorul Murat. Este anunţată paza de coastă şi începe căutarea, însă veşti surpriză vin să răstoarne totul... Vasul cu care Salih şi Sultan aranjaseră s-o scoată pe Nuran din ţară, s-a scufundat. Efsun dă vina pe Ateș şi pe Bahar pentru moartea mătuşii ei şi de supărare o atacă pe Bahar, care cunoaşte durerea de a-şi fi pierdut fiica, iar Ateș o face responsabilă pe Efsun. Reyhan abia aşteaptă să audă veştile proaste despre Bahar.

Efsun este pregătită să facă o călătorie dar nu ştie că aceasta o va duce către un drum întunecat. În acest timp, apar Nilgun, fosta iubire a lui Kenan, şi Ceylan, fiica lor, care bulversează atât relaţia Hulya-Kenan cât şi vieţile lui Muge, Cemal şi Zeynep. Hulya e nevoită să ia una dintre cele mai grele decizii din viaţa ei şi împreună cu Muge consimt la o crimă pe care o vor avea toată viaţa pe conştiinţă. Acum Hulya consideră că Sultan este de vină că amândoi copiii ei au câte un omor la activ.

Sultan îi întinde o capcană abilă şi Hulya cade în ea, fără să poată să găsească o ieşire. Păcatele trecutului încă le bântuie vieţile iar Efsun va plăti pentru moartea lui Ayhan. Ca s-o salveze, Sultan este gata să se sacrifice în locul ei, dar duşmanii pe care amândouă îi au în conacul Atahan prind puteri noi. Reyhan, care se teme că Beyza îi va dezvălui secretele, începe să-şi asume riscuri enorme pentru că nimeni să nu intervină între ea şi Ateș.

În toată această învălmăşeală de situaţii, vine şi ziua procesului de custodie pentru Bahar şi Ateș, care se vor reuni cu fetiţa lor.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Bahar-viata furata episoadele 111-115 tr                                     urmează: Bahar-viata furata episoadele 121-125 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele TV.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.