duminică, 30 iulie 2017

Urgent! Vreau un film urgent!Urgent! Vreau un film urgent!

Sunt blogger. Scriu despre ce cred eu, ce simt, ce gândesc dar şi despre ce văd şi ce aud, la propriu şi la figurat. Având în vedere că am mai multe bloguri şi scriu şi despre cărţi şi despre filme, cutreier uneori internetul în lung şi în lat. Mă interesează ce mai apare, ce mai vor oamenii, la ce se mai uită şi aşa mai departe.

Ca atare, în căutare de subiecte sau doar să văd care sunt trendurile, întru pe diferite site-uri sau cutreier prin social media.

Fiindcă internetul este pentru toţi, nu de puţine ori am dat peste oameni stupefianţi de-a dreptul.

Pe diverse site-uri de tip forum, dar şi pe facebook, pe grupurile de filme am dat deseori peste postări de genul: Vreau şi eu un film de acţiune şmecher, URGENT! Vă rog, un film de comedie, vă rog, e URGENT rău! Vreau şi eu un keygen pentru X joc, e URGENT! Vreau URGENT un pumn în cap etc. Recunosc, ultima este inventată, îmi aparţine.

Ce este urgent în nevoia TA de a viziona un film?


Mă copii - sper că sunteţi copii, voi ăştia care faceţi chestii de genul - hai să vă explice nenea câte ceva. În primul rând, voi NU sunteţi în centrul universului. Poate doar în centrul universului alor voştri, dar şi de asta mă îndoiesc.

Doi, faptul că vrei TU să te uiţi la un film ACUM, nu este urgent prietene, crede-mă. Un infarct de exemplu este urgent. Un incendiu este urgent. O naştere este urgentă şamd. Alea sunt chestiuni urgente, reale. Chestiuni de viaţă şi de moarte, la propriu.

N-o să moară nimeni că nu găseşti tu un film la care să te uiţi acum.

Apoi, dragul meu copil, în primul rând, nu mai fi ţăran de oraş. Când soliciţi ajutorul cuiva, frumos este să foloseşti cuvintele magice te rog şi mulţumesc, dacă într-adevăr a putut să te ajute dar şi chiar dacă măcar a intenţionat. Eu nu sunt mama ta şi nici tatăl tău să fiu obligat să te ajut. Clar?

Trebuie să fii recunoscător oamenilor pentru timpul pe care şi-l rup ca să ajute funduleţul tău răsfăţat. Apoi, nu mai fi leneş, dragul meu copil. Pune mâna pe mouse-ul ăla şi pe tastatură şi caută pe net. Este IMDB-ul uriaş, are şi recenzii şi tot ce vrei. Nu mai pun la socoteală cele n site-uri de genul.

Poţi să vezi care sunt cele mai noi filme din fiecare gen, ce note au, ce review-uri au primit etc. Nu mai fi leneş. În loc să aştepţi informaţia să pice din cer, mai bine o cauţi singurel. Ştiu că eşti obişnuit să primeşti totul pe tavă dar te rog să înţelegi dragule, că viaţa e lungă şi e dură.

Cu această atitudine nu vei ajunge departe în viaţă fiindcă să ştii, dragul meu, că nimeni nu-ţi datorează absolut nimic.

acest articol este un guest post scris de bloggerul InfraSunete la:


Sursa imagine: pexels.com11 comentarii:

 1. :))) Ei na. E urgent tare sa i se dea mura in gura. Si culmea e ca mai trebuie sa stii si ce ii place. Ca doar nu toate fimele de actiune sunt si bune sau poate a vazut deja ce ii recomanzi.

  RăspundețiȘtergere
 2. Poti intra pe site-uri specializate, sa cauti recenzia unui film, cred ca e mai bine asa decat sa ceri o parere....uneori poate neavizata :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Chiar acum 2 saptamani cred comentam ca nu am mai vazut un film de nu stiu cate secole...asa ca acum cateva zile sotul mi-a facut o surpriza si am vazut Twilight (nu am vazut niciuna dintre parti cand s-au lansat pe piata).

  RăspundețiȘtergere
 4. Hai, ca sunteti rai!
  Baiatul poate chiar avea o urgenta- ca i-a venit prietena pentru prima data in apartament, cu tot cu musafirii rusi, ce era sa faca, saracul?! Dati-i si voi un titlu, o melodie, un keygen, ceva! :D

  RăspundețiȘtergere
 5. Haha, ce ai zis-o, cineva trebuia sa puna punctul pe i, felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 6. Urgent, vreau sa ma ajute careva! Completez o integrama si nu stiu nord-vest din doua litere.:))

  RăspundețiȘtergere
 7. Pentru o anumita varsta "un film este o urgenta".Pentru noi ceilalti... nu :)

  RăspundețiȘtergere
 8. ha ha, cine te-a suparat? eu nu bag in seama urgentele de genul... am eu chestii mai importante la care sa ma gandesc :D

  RăspundețiȘtergere
 9. Ai punctat foarte bine. Ar fi ideal ca limbajul folosit sa fie pe un alt ton. Sincera sa fiu nu prea am mai citit forumurile si nu am vazut aceste rugaminti insistente ale unor copii cel mai probabil.

  RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.