sâmbătă, 1 iulie 2017

Dragoste infinita episoadele 72, 73, 74 tr rezumat





Dragoste infinita episoadele 72, 73, 74 tr rezumatDupă nuntă Nihan şi Kemal se bucură că în sfârşit şi-au văzut visul cu ochii, şi că pe deasupra, mai sunt şi părinţi. Toate problemele par să fie ale trecutului acum şi se simt îndreptăţiţi să se gândească la viitorul lor comun. Emir trăieşte cea mai mare pierdere a vieţii sale şi îl face pe Kemal responsabil pentru asta, aşa că plănuieşte să lovească acolo unde ei se aşteaptă mai puţin, pentru că acum ura lui pentru Kemal se află la punctul culminant. Când trece la acţiune, planul său îl vizează şi pe Mehmet, care să intre la închisoare în locul lui, dar acum lucrurile nu merg exact ca pe roate, neprevăzutul face ca să urmeze o perioadă de timp ale cărui efecte nu vor mai putea fi vreodată schimbate.

Dragoste infinita episoadele 72, 73, 74 tr rezumatLaţul se strânge constant în jurul gâtului lui Emir iar el se vede pus în situaţia de a lua o decizie rapidă, aşa că începe să pună în aplicare un ultim plan de răzbunare. Înainte să plece, vrea s-o mai vadă pe Deniz pentru ultima oară. Kemal e convins că Emir va pleca într-un alt capăt al lumii, dar n-ar vrea să-i scape aşa, nepedepsit. Totuşi Emir, deşi intuieşte ce gândeşte rivalul său, nu se lasă până nu-şi ia rămas bun de la Deniz, în acelaşi timp plănuind să încheie o luptă pe care consideră că n-a început-o el. Astfel, îi trimite lui Kemal, deşi cu întârziere, un cadou de nuntă.

Kemal şi Nihan privesc uluiţi cum Emir pleacă împreună cu Deniz şi cu Zeynep, lăsând în urma lor doar o scrisoare. Acum, cei doi soţi au de făcut o cursă contra-cronometru ca să-şi recapete fiica şi sora înapoi. Însă în vreme ce Emir crede că a câştigat partida, Zeynep caută o cale de scăpare şi o găseşte profitând de un punct nevralgic de-al lui Emir. Kemal se mişcă rapid şi ajunge la omul lui Emir, Mehmet, care se află la închisoare, abordându-l de o manieră care nu-i este familiară. În această adevărată misiune, Kemal este susţinut şi de comisarul Hakan.

Nihan îşi dă seama că Emir este mereu cu ochii pe ei şi se alătură lui Kemal apropiindu-se din ce în ce mai mult de momentul în care se vor reuni cu fiica lor. Însă nici Emir nu stă degeaba ci găseşte modalitatea da a arunca o ameninţare uriaşă asupra lui Kemal, care s-ar putea solda cu moartea lui Zeynep, şi fiecare clipă care trece în favoarea lui Kemal este încă un pas spre moarte pentru Zeynep. Cu toate acestea Nihan şi Kemal speră să-l încolţească pe Emir. Când are loc înfruntarea dintre cei doi rivali, Nihan va fi aceea care îi va pune capăt.



Dragoste infinita episoadele 72, 73, 74 tr rezumatCapcana întinsă de Emir se destramă datorită acţiunii lui Kemal, iar Emir pică în plasa poliţiştilor. Acest joc de-a şoarecele şi pisica se va transforma rapid într-unul pe viaţă şi pe moarte. Kemal începe să fie convins că lucrurile nu se vor termina decât odată cu ultima suflare a lui Emir. Poliţia dă ordin că Emir să fie prins viu sau mort, şi atunci el se pregăteşte să iasă din ţară, dar nu poate să renunţe la a o răpi pe Nihan, care va fi păzită de Asu, scăpată de la spitalul de nebuni. Kemal, în dorinţa lui de a-şi salva soţia, pune mâna pe Emir dar se confruntă cu o mare provocare, de a accepta o învoială de o foarte mare importanţă.

Ultimele acţiuni ale serialului Dragoste infinită / Kara Sevda îi aduc în prin plan din nou pe Kemal şi pe Emir în faţa unei provocări imense. Nici unul nici celălalt nu mau au de ales şi soarta le este pecetluită. Amândoi sunt lângă o mină care va exploda când unul din ei se va îndepărta de ea....

*** S F Â R Ș I T U L   S E R I A L U L U I ***


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!




sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele TV.










9 comentarii:

  1. Un serial atât de frumos şi un final atât de urât.....Ştie cineva dacă va exista sezonul 3?Eu mă cam îndoiesc,pentru că cam toată lumea zice că serialul s-a terminat,dar am văzut un trailer pe YouTube,cică la sezonul 3 al serialului Dragoste Infinită....deci e posibil să existe?

    RăspundețiȘtergere
  2. Un serial atât de frumos şi un final atât de urât.....Ştie cineva dacă va exista sezonul 3?Eu mă cam îndoiesc,pentru că cam toată lumea zice că serialul s-a terminat,dar am văzut un trailer pe YouTube,cică la sezonul 3 al serialului Dragoste Infinită....deci e posibil să existe?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai spus si pe facebook, nu, deocamdata serialul s-a terminat. Era vorba sa fie un al 3-lea sezon, asta prin martie, cand a fost postat acel trailer, insa cei doi actori din rolurile principale nu au dorit sa mai continue si la toamna.

      Posibil sa fi existat unele divergente intre ei... Poate ati remarcat ca la nunta lui Burak Ozcivit de acum cateva zile, n-au venit nici Neslihan (Nihan), nici actorul care l-a jucat pe Emir si nici actrita din rolul Zeynep... mie asta imi sugereaza ca nu s-au inteles chiar foarte bine cu el pe platourile de filmare, si ca atare, nici la nunta lui nu s-au dus...

      Ștergere
    2. Mulțumesc pentru informații!!!

      Ștergere
  3. Imi pare rau ca se termina asa! Atata timp pierdut pentru un final groaznic! Asta e... Daca asa e scenariul...
    Apropo... Stie cineva cum asa putea afla melodia preferata a lui Nihan din seara burlacitelor, aceea pe care dansa pe masa, cand a intrat mama lui Kemal?

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare rau ca se termina asa! Atata timp pierdut pentru un final groaznic! Asta e... Daca asa e scenariul...
    Apropo... Stie cineva cum as putea afla melodia preferata a lui Nihan din seara burlacitelor, cea pe care dansa pe masa, cand a intrat mama lui Kemal?

    RăspundețiȘtergere
  5. Oana tu scri mai sus ca ei nu s-au mai inteles in timpul filmarilor....ciudat pentru ca cel care joaca rolul lui Emir este prieten foarte bun cu el deci nu cred asa ceva...posibil sa fie doar cu cea de este Nihan ca otul ei este extrem de gelos

    RăspundețiȘtergere
  6. oana eu nu cred ca nu s-au inteles....cel de este Emir este foarte bun prieten cu el....daca nu ar fi atunci nu ar mai posta Burak poze cu ei 2 recente...posibil sa fie ceva in legatura cu cea de e Nihan pentru ca stiu ca sotul ei este foarte gelos pe Burak

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am facut o presupunere doar :) altfel de ce niste prieteni sa nu mearga la nunta prietenului lor comun?

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.