sâmbătă, 5 august 2017

Bahar-viata furata episoadele 126-131 turcesti, ultimele episoade, rezumat




Bahar-viata furata episoadele 126-131 turcesti, ultimele episoade, rezumat
Arda, împușcat de Zeynep
Efsun caută să fie iertată de Arda, însă el nu pare să mai fie dispus să se întoarcă la ea, mai ales că Zeynep râvneşte din plin la inima lui şi se face luntre şi punte ca să nu i-l mai lase lui Efsun. Arda, la rândul lui, o ajută pe Zeynep să fie unul dintre modelele care urmează să apară în noua campanie publicitară a companiei, iniţiată de Bahar, pentru ca holdingul să-şi recâştige prestigiul.

Ziua nunţii Hulyei cu Asîm se apropie, în timp ce Kenan se pregăteşte să reintre în scenă. Viaţa lui Arda atârnă de un fir de păr, şi în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, Efsun vrea să fie de partea lui în aceste momente, deşi Zeynep e între ei. Pentru că o urăşte pe Efsun, Zeynep n-o lasă să se apropie de patul, posibil de moarte, al lui Arda. Bahar este şi ea afectată de comportamentul lui Zeynep şi de toate evenimentele recente.

Bahar-viata furata episoadele 126-131 turcesti, ultimele episoade, rezumat
Bahar naște un băiat
Hulya dispare, Ateș este atent la Kenan, Mehmet Emir şi Asîm duc o luptă inegală. Kenan le spune tuturor că n-o mai iubeşte pe Hulya şi că pentru el, ea este ca şi moartă. Relaţia şi căsnicia dintre Arda şi Efsun este încheiată, de vreme ce Zeynep nu conteneşte cu minciunile. Singura soluţie pentru ca adevărul să iasă la lumină este ca Arda s-o scoată pe Efsun din mijlocul intrigilor ţesute de Zeynep şi s-o atragă pe aceasta într-o capcană.
Hulya este pe de-a-ntregul în mâinile lui Kenan, iar Ateș, Mehmet Emir şi Asîm nu pot face nimic să schimbe situaţia, decât să-l pedepsească pe Kenan cum pot şi fără să cunoască preţul. Astfel, Atahanii au nevoie de ajutor din afară ca să-şi îndrepte propriile greşeli.

Arda pune la cale un joc ca să scoată la iveală adevărul, dar lucrurile iau o nouă întorsătură când Kenan vine la conac şi aruncă fel de fel de ameninţări. Ca parte a jocului, Arda face un fel de angajament de logodnă cu Zeynep, însă ea crede că e logodită cu adevărat. Când află cum stau lucrurile, pune în aplicare un plan diabolic ca să-i despartă odată pentru totdeauna pe Efsun şi Arda. Zeynep află de la Zuhal un secret cu care poate să-i oblige pe cei doi să divorţeze. Acum, amândoi au de luat una dintre cele mai dificile decizii din viaţa lor, şi ori vor ajunge la închisoare, ori divorţează. Pe parcursul desfăşurării evenimentelor, Sultan are şi ea de ales de partea cui să se situeze, a lui Efsun sau a lui Zeynep? În acelaşi timp Mehmet Emir şi el trebuie să se hotărască dacă se căsătoreşte sau nu cu Figen, cu toată opoziţia Hulyei. Însă acum şi Figen deţine secrete pe care le poate dezvălui ca să-şi atingă scopurile.
La tribunal, la procesul de divorţ dintre Efsun şi Arda, apare un personaj surpriză, care face să renască speranţa în Efsun, dar care nu poate împiedica separarea. Deşi pe hârtie nu mai sunt soţ şi soţie, Efsun şi Arda se iubesc în continuare. Însă Zeynep, imediat ce îl vede pe Arda divorţat, începe să facă presiuni asupra lui să stabilească data nunţii. Volkan aude zvonuri despre jocurile lui Zeynep şi Zuhal şi, pentru că nu poate să se împace cu gândul că Zeynep l-a respins, va face tot posibilul să-i zădărnicească planurile. Colac peste pupăză, Ganimet îşi face simţită prezenţa într-o manieră tulburătoare în cartier.

Oricum, imprevizibilul joacă un rol şi răstoarnă planurile lui Zeynep, care nu mai ştie ce să facă şi este lovită sub centură şi de către Volkan. Astfel, Arda şi Efsun sunt iarăşi aduşi unul lângă celălalt de către soartă şi Efsun se vede din nou în situaţia de a-l salva pe Arda. Însă de data asta, lucrurile trebuie să se clarifice într-un fel sau în altul pentru ei doi. După ce scapă din capcana întinsă de Zeynep, cei doi se pregătesc să se recăsătorească. Ateș şi Bahar aşteaptă ziua când cel de-al doilea copil al lor se va naşte, iar boala lui Bahar pare să intre în regresie rapidă. Toţi patru se hotărăsc să se ducă într-un weekend la ţară să se distreze. În acest timp Kenan continuă să-i ameninţe pe Asîm şi pe Figen reuşind să-i aducă de partea sa. Ca să fie sigur că Arda şi Asim se vor duşmăni mereu, îl obligă pe Asîm să comită o crimă, şantajandu-l cu viaţa fiicei lui.

Bahar-viata furata episoadele 126-131 turcesti, ultimele episoade, rezumat
Zeynep se sinucide
Zeynep, cu inima frântă, se gândeşte la ce are de făcut mai departe, iar Efsun îi dă lui Sultan o veste neaşteptată. Zeynep va încerca tot posibilul să distrugă relația lui Arda şi pune în aplicare un plan care va aduce multă durere în finalul acestui serial.
Aşadar, producătorii turci nu se dezmint. Ca într-un veritabil final shakespearian, în timp ce Bahar naşte un băieţel, Zeynep îl împuşcă mortal pe Arda şi apoi se sinucide, Hulya înnebuneşte de durere, iar Efsun, încremenită de disperare, pleacă spre cartier, pe jos, unde ajunge seara pe pragul casei lui Sultan care agonizează şi ea într-o baltă de sânge... Final tragic şi trist.

= = =  S F Â R Ș I T U L     S E R I A L U L U I  = = = 


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!




sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele TV.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.