luni, 7 august 2017

Elita societatii, ep. 25-26, ultimele episoade rezumat
Elita societatii, ep. 25-26, ultimele episoade rezumatKerem se hotărăşte pe loc şi pleacă alături de Cansu, lăsându-i pe părinţii lui întristaţi. Apoi propune să se mute amândoi la hotel, dar Cansu îl temperează şi îi spune s-o lase acasă, de unde îl sună ceva mai târziu. Begum, cu acceptul maică-sii, pune de un joc nou, menit să-i separe iarăşi pe cei doi. Metin şi Sureyya îşi arată unul celuilalt poze compromiţătoare cu care să câştige procesul. Aşadar, de data asta, meciul se încheie cu un egal. Ercan, la Oliva, îl roagă pe Mert să facă schimb de persoane pentru o zi, să fie şi el Mert, ca să agaţe o fată frumoasă.

Metin se duce la Ișîl, care i-a promis Sureyei c-o ajută să demonstreze vinovăţia lui Metin la proces, şi se ceartă foarte tare cu ea. Bedia este adusă acasă unde câteva prietene vin s-o viziteze. Ele îi povestesc că au văzut-o pe Ece la Oliva dar Bedia le anunţă că Mert s-a despărţit de vânzătoarea aia. Atunci, una dintre doamne se duce la market să se convingă de adevăr şi aşa află Ece despre boala Bediei şi de faptul că Mert a spus că s-au despărţit. Cansu este acolo, dar nu reuşeşte să întrerupă discuţia, iar Ece se supără pe ea văzând că ştia toate amănuntele. Mert este apelat de medicul Bediei şi chemat la spital pentru a i se spune unele lucruri pe care Bedia nu trebuie să le ştie.

Elita societatii, ep. 25-26, ultimele episoade rezumatLa spital Mert află că bunica sa avea un cancer în stadiu avansat care poate recidiva şi trebuie să continue chimioterapia, dar pentru că are o vârstă înaintată, efectele nu pot fi precizate. Metin se duce la sala unde Levent exersează box, chiar în timp ce Sureya trecea pe la el să-l vadă. Metin înnebuneşte de furie şi scoate pistolul, ameninţând. (Aici începe episodul 73 Happy Channel) Sureya trece în faţa lui Levent apoi se îmbrăţişează cu el, pentru ca Metin să înţeleagă că relaţia lor matrimonială oricum este terminată și că îl iubește pe avocat.

Ece ia un ghiveci cu pământ, fără flori, pentru că altă dată i le-a refuzat, şi se duce acasă la Bedia, având loc o confruntare între ele. Dar Bedia este confuză şi îi spune direct că nepotul ei e despărţit de ea și că ei doi nu vor fi împreună atât timp cât trăiește ea și nici după ce nu va mai fi. Ece neagă că ar fi despărțiți. Mert ajunge imediat acasă, şi când este întrebat clar de bunică-sa dacă mai este sau nu împreună cu Ece, se bâlbâie şi răspunde că nu. Ece pleacă înlăcrimată, iar Mert se duce după ea.

Elita societatii, ep. 25-26, ultimele episoade rezumatKerem ajunge acasă cu Aysen, ajutând-o la cumpărături şi după ce stau de vorbă puţin, el îi spune despre boala Bediei. Aysen se hotărăşte imediat să-i facă bătrânei o vizită împreună cu Yilmaz. La holdingul Koran, Begum, după ce i-a văzut pe Kerem şi Cansu sărutându-se, face câteva manevre şi obţine nişte documente false pe care trebuie pusă semnătura, falsă, a lui Kerem. Ea îi spune despre asta lui Metin, dar el e tot cu gândul la Sureya şi Levent. În aceeaşi zi actele sunt semnate în fals şi Begum poate să-şi continue jocurile. Mai întâi o chestionează pe Cansu ce face diseară şi după ce ea îi spune că merge la Ece, Begum află numele de familie al lui Ece şi pune un apropiat să-i afle adresa.

Vizita lui Yilmaz şi Ayse este scurtă şi fructuoasă. Bedia se bucură de sosirea lor, îşi cere scuze pentru cele întâmplate în trecut apoi îşi exprimă speranţa că va mai putea sta cu Aysen într-o dimineaţă la o cafea, ca pe vremuri. Mert, trist, se duce la cimitir să se reculeagă în faţa mormintelor părinţilor lui şi le spune cât de mult o iubeşte pe Ece şi că vrea să fie împreună cu ea. Kerem apare şi el acolo, încercând să-şi îmbărbăteze prietenul.

Ișîl vine cu Ela la birou şi îi spune lui Metin că-l părăseşte, că pleacă la o mătuşă să-şi refacă viaţa, că l-a iubit, dar el n-a putut să-i ofere o familie, aşa cum i-a promis. Metin e dezorientat, o ia pe Ela, iar Isil pleacă. Begum îşi pune planul în aplicare. Un mesager aduce la Ece acasă, dar destinat lui Cansu Koran, o scrisoare anonimă şi un stick cu înregistrarea din care reise că Kerem îi face curte lui Begum. În acest timp, Begum îl cheamă pe Kerem la vilă unde se preface că îi este rău din cauza unei băi în piscină şi îl determină s-o ducă în dormitor, minţind în fel şi chip ca să-l impresioneze. Cansu, enervată, ajunge acasă şi îi vede pe cei doi îmbrăţişaţi. Crezând că într-adevăr Kerem o înşală, iese rapid din casă intrând în maşină. În acest timp Bediei i se face rău şi servitoarea nu dă de Mert, care stă la o tacla cu Ercan, la Oliva. Atunci, servitoarea o sună pe Ece şi o roagă să vină de urgenţă, pentru că bătrâna nu vrea să mai meargă la spital şi trebuie să fie cineva lângă ea.

Kerem fuge fupa Cansu şi îi spune că Begum l-a chemat, că era în piscină şi că i s-a făcut rău. Tânăra nu-l crede şi vrea să pornească. Kerem îi spune că ea alege: ori îl ascultă, ori îl calcă cu maşină. Cansu apasă acceleraţia...

Cansu ia piciorul de pe pedală şi iese să vorbească cu Kerem, spunându-i că o crede pe sora ei (amintindu-şi de alte momente în care Begum îi turna cuvinte otrăvite despre Kerem) şi se despart. Kerem, dezorientat, începe să le dea dreptate părinţilor lui şi se duce acasă să vorbească cu ei, deşi nu rămâne acolo peste noapte. La vila Koran o mână înmănuşată sună la uşă. Servitoarea vine să deschidă şi vede un bărbat cu glugă îndepărtându-se în grabă. Pe prag, este un plic semnat Can Koran, şi destinat lui Cansu.

Elita societatii, ep. 25-26, ultimele episoade rezumatEce a stat cu Bedia, care avea febră şi era semi-conştientă şi a îngrijit-o adormind cu capul pe marginea patului. Când Bedia şi-a revenit, Şukran i-a spus că Ece a a vut grijă de ea dar bătrâna nu este încântată. După ce Ece se trezeşte, are loc o scurtă discuţie în care Bedia aminteşte că mama lui Ece este moartă (ştia de la Mert, când investigase cazul, dar el nu-i spusese nimic lui Ece). Tânăra se pierde de supărare când aude aşa ceva, iar Bedia este pentru prima dată impresionată şi, părându-i rău, se dă jos din pat şi o îmbrăţişează.

La vila Koran Cansu e în camera ei cu plicul de la Can în mână, tremurând de emoţie. Begum bate la uşă nerăbdătoare să ştie ce conţine acel plic şi invidioasă că fratele ei i-a scris surorii mai mici şi ei, nu. Cansu deschide plicul până la urmă şi găsește scris, printre altele, locul din bibliotecă lui Can unde se află nişte documente contabile care atestă că Metin  și Begum erau vinovați de delapidare şi fraude financiare. Ea îi arată acele documente lui Begum, care speriată că va fi și ea denunțată, recunoaşte adevărul, şi în plus, îi spune lui Cansu că n-a fost nimic între ea şi Kerem şi că Cansu greşeşte dacă-l acuză de trădare. (Aici începe episodul 75 Happy Channel)

A doua zi are loc procesul de divorţ dintre Metin şi Sureya Koran, deşi Metin încă o mai roagă să se răzgândească, dar divorţul se pronunţă şi Sureya se duce după aceea la fundaţie unde îi dă vestea cea mare lui Levent. Cansu se întâlneşte cu Kerem şi după ce-i prezintă povestea lor pe scurt, ca pe un basm întâmplat în realitate, îl cere de bărbat. Kerem râde şi apoi se sărută. Când Mert ajunge acasă, după ce dormise la birou, alături de Ercan, este dojenit în glumă de Bedia că n-a fost de găsit când ea era bolnavă. Dar bătrâna şi-a schimbat părerea despre Ece şi îl trimite pe Mert să se împace cu iubita lui şi să vină cu ea, să i-o prezinte, ca şi cum tot ceea ce a fost până atunci, n-a existat.

Apoi, pe parcursul ultimului episod, apele se limpezesc, cu atât mai mult cu cât sunt zilele de Crăciun. Yilmaz se duce la Oliva şi se împacă cu fiul lui şi cu Cansu. Sureya primeşte o scrisoare de la Can, lăsată în plicul adus iniţial la uşă. Dar de emoţie, nu îndrăzneşte să deschidă foaia împăturită. Levent o va convinge să facă asta şi ea citeşte mesajul lui Can care-i spune doar să rupă lanţurile. Metin îşi recunoaşte vina şi se predă autorităţilor, nu înainte de a o aduce pe Ela s-o crească Sureya, şi până să se dezmeticească ea, apar poliţiştii care-l duc la închisoare. Mert cu Ece vin la prânz la Bedia şi relele trecutului se şterg. Ea îi dăruieşte bătrânei un inel rămas de la mama ei, iar Bedia e fericită că nepotul ei şi-a găsit jumătatea.

Seara, la familia Ozkan, are loc o cină ca între prieteni. Apar la masă Cansu şi Kerem, Ece şi Mert, Ercan îi sună şi le spune să-l invite şi pe el că şi el este prietenul lor, ceea ce tinerii imediat acceptă. Ercan vine acolo şi împodobeşte sufrageria cu beculeţe. Nu trece mult şi la uşă sună Bedia care se alătură grupului, Mert şi Ece anunţă că se vor căsători, apoi şi Levent cu Sureya intră timid în casă. Între timp Begum vine acasă şi nu găseşte pe nimeni acolo. Primeşte apoi o cutie cu plăcuţa de la firmă cu numele ei, atunci aflând că taică-său s-a predat şi e în arest, lăsând-o pe ea şefă peste holding, aşa cum şi-a dorit dintotdeauna.

În casă la Kerem toată lumea mănâncă, vorbeşte şi se simte bine, iar Begum e singură, la o masă somptuoasă, sobră şi rece...

* * *  S F Â R Ș I T U L      S E R I A L U L U I  * * *

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!
sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Elita societatii - prezentare.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.