sâmbătă, 30 septembrie 2017

Iubire si razbunare episoadele 19-20 tr, 56-61, Happy




Iubire si razbunare episoadele 19-20 tr, 56-61, HappyÎn ziua confruntării dintre Cesur şi Tahsin, în care adevărul iese la iveală, Suhan se vede că nu mai are nimic de zis ci doar este un spectator la dezvăluirea adevăratei identităţi a tatălui ei. Adalet s-a predat şi chiar dacă nu Tahsin este cel care l-a împuşcat pe Hasan, Cesur nu se poate linişti pentru restul faptelor bătrânului şi tot nu renunţă la ideea de a-l trage la răspundere. Korludag mai scapă încă odată. Suhan insistă să divorţeze de Cesur, crezând că odată cu despărţirea lor lucrurile se vor restabili în familia ei.

Adalet intră la închisoare iar Rîza este eliberat, şi se duce la Cesur să ceară ajutor. Acesta îl primeşte în casă dar, având în vedere antecedentele, îl urmăreşte, atât personal cât şi prin Kemal. Riza, într-adevăr, depăşeşte nişte limite şi când Cesur îl găseşte, în camera lui, uitându-se pe calculator, Riza se hotărăşte să plece, iritat că lumea nu are încredere în el. Tahsin, când aude despre această ciudată amiciţie, îşi întăreşte protecţia şi mai mult.

Suhan, nici ea nu are încredere în Riza, dar vrea să dovedească nevinovăţia lui Tahsin, şi involuntar se bagă într-o situaţie potenţial periculoasă. Cesur acceptă divorţul ca s-o protejeze, dar Suhan este dezamăgită de reacţia soţului ei, ea sperând, de fapt, ca el să se împotrivească. Oricum, chiar dacă lucrurile au evoluat aşa, Cesur va lupta în continuare să câştige dragostea lui Suhan.

Iubire si razbunare episoadele 19-20 tr, 56-61, HappySecretele lui Cahide au fost scoase la iveală de Hulya, care nu înţelege de ce acum ea nu mai vrea copilul. Hulya se duce cu nişte înregistrări la Korhan şi îi arată că, în realitate, nevasta lui l-a minţit cu nonşalanţă timp de câteva luni. Korhan se supără, o dă afară pe Cahide cu toate că acum ea poartă copilul lui şi se îmbată. Când caută consolare la Suhan, îi spune că nu mai ştie ce să creadă despre Cahide, dar mai mult, i se pare că taică-său are dreptate când îl numeşte idiot. Ca să nu fie amândoi în situaţia separării de partenerul de viaţă, Korhan se hotărăşte să-i aducă din nou împreună pe Suhan cu Cesur. Tahsin se consideră victorios că a reuşit s-o despartă pe fiică-sa de Cesur, dar se pare că până la urmă tot el va fi cel care va plăti dureros de mult. Suhan este deprimată în sinea ei şi crede că nu mai are nici o speranţă.

Hulya află despre sarcina lui Cahide şi o ameninţă urât de tot că va fi coşmarul vieţii ei dacă nu vrea să-şi ia copilul pe care l-a născut numai datorită înţelegerii lor. Korhan, văzând că totul se prăbuşeşte în jurul lui, ia pastile într-o tentativă de sinucidere, dar îi scrie o scrisoare de adio lui Suhan care îl salvează. La spital, Cesur, care văzuse totul pentru că pusese camere spion în vila lui Korludag, îi propune să vină să locuiască la el la fermă, iar Korhan acceptă. După aceea Cesur îi dezvăluie mai multe lucruri pe care Korhan nu le ştia despre tatăl lui şi îi cere să-l susţină şi să iasă din umbra bătrânului. Însă colac peste pupăză, Suhan se simte rău de la o vreme şi testul de sarcină iese pozitiv. Ea îi spune lui Şirin despre asta dar nu ştie dacă ar trebui să-i spună şi lui Cesur sau nu. (Aici începe episodul 62 Happy)

Iubire si razbunare episoadele 19-20 tr, 56-61, HappyAlemdaroglu şi Banu caută să urzească un plan prin care Tahsin să fie descoperit şi strâns cu uşa să accepte condiţiile lor. Pentru asta, Cesur încearcă să-l coopteze şi pe Korhan, ca să-l determine pe bătrân să recunoască ce s-a întâmplat în noaptea de acum 30 de ani. Rîza se duce să pună în aplicare planul, împreună cu Salih, cel cu care se aliase de ceva vreme. Când Tahsin vede că Cesur a înregistrat, în casa lui, scena în care spune că a pus la cale totul ca să pară sinucidere moartea lui Hasan, acceptă ce-i propune Cesur, dar nu fără a-l ameninţa că-l va distruge. În acest timp Suhan speră că dacă îi va spune soţului ei despre copil, el o să înceteze să mai caute adevărul despre Korludag.

Şirin vine să dea cu aspiratorul în camera lui Rîza şi începe să-i cotrobăie prin lucruri găsind un dosar cu tăieturi din ziare și poze cu Suhan. Rîza o surprinde când vine acasă, pe neaşteptate. Afară, Hulya aduce copilul într-un leagăn şi îl lasă în faţa uşii unde îl găseşte mama lui Şirin. Cesur o informează pe Suhan că acum toate acţiunile deţinute de Tahsin la companie sunt trecute pe numele său...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Iubire si razbunare, ep. 18 tr                          urmează: Iubire si razbunare ep. 21-22 tr, 62-66 Happy

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Brave and beautiful prezentare.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.