vineri, 1 septembrie 2017

Iubire si razbunare episoadele 30-33, Happy




Iubire si razbunare episoadele 30-33, HappyCesur este uluit de propunerea lui Suhan de a se căsători, mai ales că era tocmai ceea ce avea nevoie în acel moment. Bineînţeles că acceptă şi o duce pe Suhan într-un coridor subteran secret unde ţine tablourile originale ale lui taică-său. Tahsin şi oamenii lui sunt agitaţi pentru că n-au găsit-o pe Suhan, iar Banu pune paie pe foc.

Şirin stă de vorbă cu Suhan la telefon şi află că are de gând să se căsătorească cu Cesur şi că ştie despre înregistrarea din garajul lui Rîfat. La poliţie Bulent o abordează pe Banu şi o face să vadă că amândoi au ceva în comun, faptul că iubesc doi oameni cărora nu le pasă de ei. Acum Suhan şi Cesur se duc să-şi facă testele de sânge necesare căsătoriei apoi el merge la cumpărături. Fugen, deşi nu ştie nimic decât că nu l-a văzut de câteva zile pe fiul ei, simte ceea ce se petrece şi este din ce în ce mai agitată. (Aici începe episodul 32 Happy) Suhan îl anunţă pe Korhan că se mărită, dar îl roagă să ţină totul secret.

Tatăl lui Banu îl avertizează pe Cesur că poate să fie căutat de poliţie, pentru că Tahsin nu se lasă intimidat. Kemal şi Şirin se împacă în sera de crini datorită lui Fugen. Mihriban şi Cahide află adresa unde este Suhan şi se duc la ea, dar tocmai atunci ajunsese curierul cu o rochie trimisă de Cesur, care se află la bărbier. Cahide citeşte biletul pus pe rochie şi aşa află că cei doi se vor căsători. Amândouă pleacă de la ușă după ce sună, pentru ca Suhan să-şi ia rochia, iar Mihriban îi spune lui Cahide că prin testamentul mamei ei, Suhan va intra în posesia fermei după căsătorie iar Korhan va rămâne doar cu pădurea de pini şi fabrica de ulei. Cahide consideră că nu e corect aşa, pentru că ferma valorează mult mai mult decât ceea ce primeşte soţul ei, iar Mihriban crede că Cesur a făcut mişcarea asta pentru că ştia de testament.

Iubire si razbunare episoadele 30-33, HappyAcum amândouă încearcă să-i facă pe cei doi să nu se mai întâlnească la casa de căsătorii şi o aşteaptă pe Suhan să iasă din clădire apoi o urmăresc cu un taxi. Cesur se deghizează şi el ca să nu fie recunoscut de poliţişti şi pleacă să se întâlnească cu Suhan. Korhan îi ajută să ocolească minciunile puse în cale de către cei care nu doresc această căsătorie, dar îl sună pe Tahsin ca să-i spună că sora lui se mărită cu Cesur. Tahsin face o criză de inimă când aude așa ceva. Înainte de a se oficia cununia civilă, Suhan află, întâmplător, că actele fuseseră depuse cu o zi înainte şi îşi dă seama că Cesur îi luase demult buletinul. Chiar dacă se enervează iar, căsătoria lor are loc.

Imediat după aceea, Korhan e anunţat să vină la spital şi toţi trei fug în alertă maximă, pt că se pare că Tahsin a murit. Când ajung la morgă, află că, în realitate, Mithat a fost omorât, ca să nu mai poată vorbi, să spună ce ştie. Tahsin e supărat pe fiică-sa și începe să spună că el nu mai are o fată și se răzbună într-un alt mod. Îl sună pe Mehmet, șeful poliției, și pe primar și îi pune să le taie curentul și apa la ferma Alemdaroglu. Acasă la Cesur se organizează o mică petrecere în cinstea cununiei lor, iar Cesur o trece pe Suhan pragul casei în brațe, după tradiție, spunându-i că e semn rău dacă femeia trece pragul ca mireasă pe picioarele ei. Nici nu apucă Cesur sî danseze cu mireasa lui, că se și ia curentul. Kemal se duce sa verifice și spune că nici generatorul nu funcționează. Deocamdată Cesur nu bănuiește nimic, pentru că i se spune că este o avarie și se lucrează. Deși e măritată, Suhan nu rămâne la fermă ci pleacă acasă la ea.

Iubire si razbunare episoadele 30-33, HappyMihriban cu Bulent se duc la un restaurant să stea de vorbă cu tatăl lui Banu, dar Bulent și Banu vor forma o echipă separată și vor acționa împreună la un moment dat, împotriva lui Cesur. Banu, beată de supărare, o sună pe Suhan să-i arunce vorbe grele și să o asigure că nu va fi fericită. Atunci Suhan se hotărăște și se duce acasă la Cesur, care îi cumpărase un inel, dar pe care o vreme nu va avea ocazia să i-l dea. Cahide îl ia deoparte pe Korhan și îi spune că nu trebuie ca ei doi să rămână doar cu pădurea de pini și fabrica iar Suhan cu ferma. De fapt, Cahide se teme că acum cumnata ei are tot dreptul să-i dea afară pe toți cei din casa lui Tahsin.

Pentru Cesur și Suhan acum se petrece prima noapte de iubire ....


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Iubire si razbunare, ep. 27-29                        urmează: Iubire si razbunare ep. 34-35

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Brave and beautiful prezentare.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.