duminică, 29 octombrie 2017

Iubire si razbunare episoadele 29-30 tr, 88-92, Happy




Iubire si razbunare episoadele 29-30 tr, 88-92, HappyCesur şi Suhan stau în pat şi se gândesc cum ar fi să facă nunta lor pe malul marii. De fapt, au stabilit să se recăsătorească pentru că Tahsin aşa ştie, că sunt soț și soție. Rîza caută o cale de a scăpa de la arest şi trage de zăbrele, se loveşte intenţionat cu capul de ele, apoi cade jos. Gardianul se duce să vadă ce-i cu el şi îl duce la infirmerie unde este pansat la frunte iar medicul de acolo îi propune să fie consultat de un psihiatru. Riza se cere la baie în timp ce Turan, îmbrăcat în instalator, pune o pungă de plastic în care se află un pistol în cuva cu apă a unui wc. Rîza intră şi ia pachetul de acolo, ascunzându-l sub bluză, apoi este din nou încătuşat de gardianul care l-a însoţit. Mai târziu vedem cum Riza ceruse voie să sune la avocat, îl sună pe Turan şi vorbind cifrat îi cere acestuia să-l ajute cu acel pistol.

Hulya se gândeste cine ar putea să vrea bani de la ea, când ea nu are bani şi crede că Cahide e în spatele maşinaţiunii cu răpirea lui Zafer, dar Cahide, bineînţeles, neagă. Isteaţă fiind, Hulya intuieşte că Bulent e autorul răpirii şi al mesajului şi se duce acasă la el, sparge sticla de pe uşa de la intrare şi când i se dă drumul în casă, începe să strige că-şi caută fiul şi trece la ameninţări. După câteva minute, Bulent o dă afară, dar este de ajuns pentru Mihriban să creadă că bârfele despre fiul ei şi Cahide sunt adevărate şi că amândoi sunt băgaţi în afaceri murdare. Riza reuşeşte să evadeze împuşcându-l pe poliţistul cu care era adus din nou la închisoare de la spital. Turan este speriat, dar Riza îi aminteşte că îi este dator, pentru că n-a spus poliţiei că împreună au îngropat-o pe Adalet. Când ajung în casa unde locuise mama lui Suhan, Riza caută într-un plic mare cu bani şi vede că lipsesc din ei. Îl ceartă pe Turan că i-a luat un tenac, dar acesta pretinde că sunt plata pentru munca pe care a făcut-o. Riza din nou îi spune că răsplata lui este faptul că e liber.

A doua zi Serhat vine la Suhan să o anunţe personal că Rîza a evadat şi îl avertizează pe Cesur să nu treacă la acţiune în modul său propriu. Mihriban a aflat şi ea despre crimă, şi n-o mai preocupă vorbele Hulyei. Serhat se duce şi la Korhan şi stabilesc că, totuşi, trebuie să-i spună lui Tahsin adevărul, chiar dacă şi-a pierdut temporar memoria, dar nu imediat. Tahsin s-a dus în vizită la companie cu Korhan şi acum vrea să verifice totul, şi când vede starea firmei decide să devină din nou director, însă Korhan i-o taie din scurt, spunându-i că el nu mai are nimic, nici o acţiune, că acum compania este toată a lui, a lui Korhan, şi că aşa va rămâne.

Hulya apelează la Turan ca să-şi ia copilul înapoi dar acesta cooperează cu Bulent şi o convinge pe femeie că Bulent n-are nici o legătură cu răpirea. Hulya trebuie să înapoieze banii şi se duce să-i pună undeva în pădure, sub o ramură mare de brad. Bulent este prin preajmă şi îi dă sms să plece acasă că acolo i se va aduce copilul. Într-adevăr, Turan vine cu landoul portabil şi cu Zafer în braţe, dar Hulya imediat îşi dă seama că a fost trasă pe sfoară de cei doi bărbaţi. Turan, aşa cum a fost înţelegerea cu Bulent, zice că el a răpit bebelușul că avea nevoie de bani, și, înainte să iasă pe uşă, o demască şi pe Cahide că a făcut parte din complot.

Tahsin cere să fie dus acasă la Cesur şi la Suhan şi în faţa uşii începe să-şi amintească de incendiul pus de Bulent. Şirin şi Kemal pleacă văzându-l pe ucigaşul lui Salih acolo, deşi bătrânul nu ştie ce s-a întâmplat. Cei doi tineri se duc la plimbare prin pădure. Când vede tabloul din salon, Tahsin îşi mai aminteşte nişte scene din trecut. A doua zi de dimineaţă, Cesur aşteptă un mesaj de la Rîza pe care îl primeşte prin nişte litere şi cuvinte încercuite pe ziar. Fără să spună nimic, pleacă de acasă, deşi îi promisese lui Suhan că nu se mai implică în subiectul Riza.

Korhan este decis să divorţeze deşi Cahide nu-i semnează actele. În schimb, ea se duce la Tahsin şi îl minte că este înşelată. Socrul său îi promite că va sta de vorbă cu fiul lui şi că nu va fi niciun divorţ. Cahide are grijă să menţioneze că orice acuzaţie i-ar aduce Korhan, va fi o minciună. Cesur mai găseşte nişte mesaje, din care ultimul îl invită să vină la casa mamei lui Suhan. Atunci el îl cheamă pe Serhat şi îi arată bileţelele, spunând că Riza vrea să-l atragă într-o casă, ca să-l omoare. Serhat, însă, e de părere că Cesur va trebui să meargă acolo, iar locul să fie înţesat de poliţie, ca să se poată interveni în caz de urgenţă.

Rîza mai inventează un soi de mecanism, prin care să se declanşeze un pistol când se va deschide uşa, pe care îl montează în casa în care l-a chemat pe Cesur. Lucrurile decurg aşa cum a plănuit Riza. Cesur caută prin camere şi când ajunge la aceea cu mecanismul, pistolul se declanşează şi îl împuşcă în piept. Însă Serhat s-a gândit la toate posibilităţile şi i-a dat lui Cesur vestă antiglonţ. Rîza urmărește totul cu un binoclu, de la distanță, şi vede că Cesur este nevătămat. Însă planul lui Riza nu se opreşte aici. El plăteşte nişte răufăcători care le răpesc pe Hulya şi pe Cahide, apoi pe Bulent, şi toţi trei sunt aduşi într-o clădire părăsită şi legaţi de scaune. Riza le propune tuturor să coopereze cu el în ceea ce a pus la cale, însă ca să obţină acceptul lor îi şantajează pe fiecare cu câte cineva drag.

A venit şi ziua nunţii lui Cesur cu Suhan. Tahsin apare şi îi spune fetei lui că şi-a amintit totul, că Cesur este fiul lui Karahasanoglu şi că a venit să se răzbune. Suhan îi spune că mai sunt lucruri pe care e evident că nu le ştie, şi anume, că ea este însărcinată şi că Cesur s-a dovedit un om corect. Hulya şi Cahide sunt acolo şi se pregătesc să facă aşa cum le-a fost înţelegerea cu Rîza. Tahsin pleacă, iar Suhan îi cere lui Şirin nişte apă. Ea îi dă o sticlă desfăcută deja, care se găsește pe masă. Tahsin este acasă şi uitându-se la o poză cu Adalet îşi aminteşte că l-a omorât pe Salih şi multe amănunte din războiul lui cu Cesur. Înainte să aibă loc ceremonia de căsătorie, lui Suhan i se face rău, şi ni se arată cum Rîza i-a cerut Hulyei să-i dea ceva lui Suhan ca să avorteze în acea zi...

Suhan este la spital şi acum toată lumea așteaptă cu nerăbdare rezultatul. Medicul îi linişteşte spunând că pericolul de avort spontan a trecut. Apoi, aflăm că Bulent, de asemenea conform înţelegerii, îi spusese lui Tahsin îaninte de nuntă că Cesur e fiul lui Hasan Karahasanoglu. Acum Tahsin o cheamă pe Hulya şi o roagă să-l ajute să-şi amintească totul, dar de la spital Cesur vine într-un suflet şi îl acuză de răul provocat lui Suhan. Apoi, nervos, îi aruncă în faţă câteva adevăruri foarte dure, îl face criminal şi trădător. Tahsin este mut de uimire şi de durere. Cesur pleacă, dar lui Tahsin i se face rău şi vede totul că prin ceaţă. Korludag iese din casă, aşa ameţit, şi merge pe drum.

Rîza se află în maşină cu Hikmet, amicul şi şoferul lui. Pe drum sunt opriţi de poliţie. Rîza vorbeşte ruseşte şi se preface că nu înţelege ce-i spune poliţistul lui Hikmet, însă acesta i-a cerut actele de identificare. Oricum, Serhat şi Cesur se aşteaptă că Riza să încerce să iasă din ţară. Cesur s-a reîntors la spital să vadă cum se mai simte Suhan, apoi o aduce acasă. Korhan află că Tahsin a plecat pe jos, nu se ştie unde, şi merge s-o anunţe pe Suhan de treaba asta. Rîza ajunge în port, îl plăteşte bine pe Hikmet şi se îndreaptă către docuri, unde este un vas cu nume oarecum românesc (Alize Gurgiulesti).

În acest timp vedem cum în poşeta sub formă de scoică a lui Cahide cineva îi strecoară în ea un flacon ca un medicament. Korhan se duce să-l caute pe taică-său, dar nu dă de el pe nicăieri. Cesur pleacă şi el şi o roagă pe Şirin să aibă grijă de Suhan. Seara, Suhan pleacă la Bulent care-i spune lui Suhan că Cesur e vinovat pentru starea şi dispariţia lui Tahsin. Turan este la poliţie şi i se cere să fie cooperant dacă vrea să rămână liber. Korludag nu este de găsit toată noaptea. Cesur, într-un final, bănuieşte cam unde ar fi, şi, într-adevăr, îl găseşte pe bătrân pe faleză, tremurând, probabil gândindu-se dacă mai merită să trăiască sau nu. Dar Cesur îl ia de acolo şi îl duce la maşină fără probleme.

La spital află cu toţii că Tahsin are o tulburare psihică în urma şocului produs de Cesur. Serhat aduce vestea că Rîza a murit, apoi la toate ştirile se comunică despre nava care a explodat şi în care au murit mai mulţi cetăţeni turci printre care şi Rîza Cirpici. Însă Cesur nu crede că este adevărat, ci că e un nou joc de-al lui Rîza. Se duce şi-l găseşte pe Hikmet şi îl face să recunoască ce ajutor i-a oferit lui Rîza cu paşaportul fals. Vine ziua alegerilor şi Mihriban iese primăriţă. Cesur continuă să investigheze cazul Rîza şi ajunge la concluzia că e posibil ca tot ce s-a întâmplat la nuntă să fi fost pus la cale de el. Cahide, ca să scape de acuzaţie, afirmă că l-a văzut la nuntă ieşind din camera unde urma să vină Suhan.

La petrecerea lui Mihriban Cesur îl bate pe Bulent, iar Serhat îl invită pe acesta la procuratură. Mihriban nu înţelege de ce fiul ei este luat acolo. El este chestionat despre otrăvirea lui Suhan, iar Bulent bineînţeles că neagă. Mihriban cere să discute cu fiul ei, şi singuri fiind, Bulent recunoaşte că el a vrut să pună otravă, dar zice că nu şi-a dus gestul până la capăt. Pe ecran vedem că el a intrat cu sticla de apă otrăvită din care mai apoi a băut Suhan înainte de ceremonie. Ancheta se extinde şi se caută răpitorii lui Bulent şi Hulya, apoi ai lui Cahide. La procuratură, Cahide neagă totul, dar i se aduce flaconul pus în poşeta ei. Cahide este arestată.

Tahsin se duce pe la farmacia, acum închisă, a lui Adalet şi Necla, aflându-se prin zonă, îi spune că Adalet e moartă, ucisă de fratele ei şi că dacă ea ar fi tăcut, Adalet n-ar fi evadat din închisoare şi nu s-ar fi întâmplat nimic, poate. Tahsin e uimit, pentru că moartea soţiei lui este o noutate pentru el. Acum el se duce la mormântul ei, proaspăt făcut. Suhan şi Cesur se căsătoresc iarăşi, într-un cadru mai intim, Mihriban făcând oficierea cununiei. Însă Cesur a avut o intuiţie perfectă. Rîza nu este mort, totul a fost o înscenare ca să fie crezut mort. El vede nunta printr-un binoclu, şi ni se arată că a plecat de pe vas chiar înainte să pornească în cursă. Cei doi sunt declaraţi soţ şi soţie şi începe dansul mirilor.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Google plus pin





sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Brave and beautiful prezentare.








9 comentarii:

  1. Nu mai faceți rezumatul serialului cesur ve guzel ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai este facut, mai sunt doua episoade care se vor difuza saptamana viitoare, cred...

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai scris: "In 2 noiembrie a fost ultimile 3 episoade si s-a terminat.
      Mi-a placut acest film f. mult si de asemenea actorii care au fost distribuiti in toate rolurile chiar si in cele negative".

      EU nu pot decat sa-mi para raupt ca nu am reusit sa vad si ultimele 2 episoade turcesti ca sa le rezum, asta pt ca asa cum am calculat eu, aveam impresia ca serialul se termina saptamana viitoare, nu asta. Pe de alta parte, un "accident" la un deget aratator ma face sa tastez foarte incet si nu putea sa-mi permit sa stau cateva ore doar sa reusesc sa tastez rezumatul, plus cele 2-3 ore de vizionat episoadele turcesti pe viteza 2x.

      Imi pare rau ca s-a terminat asa, as fi vrut un final mai normal, dar la turci, pana nu mor mjulte personaje, nu se lasa ei...

      Ștergere
  3. Am terminat astăzi serialul, l-am început în luna august a anului trecut și nu știu cum am făcut, dar am „lăsat” ultimele 6 episoade pentru un an mai târziu. Este al doilea serial turcesc, după Feriha, la care am avut răbdarea, dorința și aș putea spune chiar și nevoia să mă uit. Unicitatea personajelor, starea de suspans indusă de întreaga acțiune, povestea în sine, intrigile, iubirea imposibilă, dar posibilă în final... Nu știu ce-a fost exact, cred că toate astea la un loc. Cert este că m-au surprins plăcut turcii de data asta. Pe cât de mâhnită am fost în privința finalului de la Feriha, când protagonista moare, pe atât de fericită am fost de finalul serialului ăsta, care proiectează o imagine a familiei perfecte: ei doi și băiatul lor, lăsând la o parte morțile - multe dintre ele inutile, aș spune eu -, care au fost și ele parte din final și din cam tot serialul, de la bun început. Îl recomand „sensibiloaselor” dintre noi!

    Toate episoadele, cu subtitrare în limba română, le-am găsit aici: https://serialenoihd.com/category/iubire-si-razbunare/

    Vizionare plăcută tuturor!
    De asemenea, doamna Oana, faceți o treabă excelentă! Vă doresc mult succes, multă sănătate și putere! Vă îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Astazi pe Antena 1 a fost episodul 92. De luni nu mai este ! Pe ce canal se poate viziona continuarea serialului lasat in aer de Antena 1?

    RăspundețiȘtergere
  5. Fiți clari și comunicați unde putem vedea sfârșitul serialului, nu este corect procedat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara! Stimate cititor, blogul pulbere-de-stele nu are nici o legatura cu televiziunile care (re)transmit serialele turcesti. Adresati-va lor, pe site-urile oficiale sau pe paginile lor de facebook, daca doriti un raspuns.

      Ștergere
  6. Si eu vreau sa stiu unde pot viziona sfarsitul serialului?!?!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.