duminică, 29 octombrie 2017

Kosem episodul 40-41-42 rezumat




Kosem episodul 40-41-42 rezumatMurad îi pedepseşte exemplar pe atacatorii Faryei, înfricoșându-i pe cei care ar mai avea o asemenea îndrăzneală, iar prinţesa află că Silahtar o iubeşte pe sultana Gevherhan. Ea o urmăreşte pe sultană în miez de noapte şi este martora uneia dintre întâlnirile lor secrete, ascultând ce vorbesc cei doi. Farya şi Murad se căsătoresc, veste care devine virală în harem şi are un efect exploziv, Kosem fiind uimită de gestul fiului său, pe care îl tot sfătuia să se îndepărteze de prințesă. Ayse face o cădere nervoasă din această cauza, ea sperând că va rămâne de-a pururi în inima sultanului. Kosem o invită pe nora ei s-o viziteze, să mai stea de vorbă. Relaţia dintre Baiazid şi ceilalţi fraţi ajunge într-un impas când Kasîm află că Baiazid l-a pârât la sultan şi cei doi ajung să se duleze. Consecinţa este o confruntare directă între Baiazid şi Murat care vine să-i despartă pe cei doi exact într-unul din cele mai delicate momente.

Pentru prima oară Baiazid şi Murat se află într-o asemenea postură şi rămâne de văzut dacă primul îşi va recunoaşte greşelile. Sultanul îl avertizează pe fratele său vitreg să aibă grijă la ceea ce face pe viitor, tensiunea dintre ei fiind tot mai mare. Kosem observă că cineva i-a furat sigiliul, una dintre suspectele principale fiind Ayșe, care a pătruns în cameră în lipsa sultanei. Cadîna înţelege că Valide o bănuieşte după ce este chemată la ea, dar ea nu este vinovată, ci Gulbahar care împreună cu Sinan paşa au de gând să acţioneze. Farya caută ajutor ca să poată să aibă copilul, știind că nici Kosem și nici Ayșe nu dopresc nașterea acestui prinț. Silahtar şi Gevherhan sunt descoperiţi de către o persoană total neaşteptată, care o va informa pe Atike despre asta.

Kosem episodul 40-41-42 rezumatAhmet Celebi se decide să zboare din turnul Galata, ca urmare a încercărilor sale de a realiza un aparat de zbor rudimentar. Sultanul şi Kosem sunt puşi într-o foarte delicată situaţie în timp ce capitala stă să izbucnească în flăcări, ca urmare a acţiunilor lui Sinan şi Gulbahar care au pus mâna pe sigiliu. Ayse se simte vinovată pentru dezastrul creat prin intermediul ei şi ia în considerare posibilitatea de a mărturisi adevărul. În acest timp Gulbahar face în aşa fel încât să distragă atenţia tuturor de la dispariţia sigiliului. Atike şi Gevherhan stau faţă în faţă, luptându-se pentru iubirea lui Silahtar, care se vede nevoit să-i dea explicaţii sultanului. Atike, uluită de perfidia surorii ei, ia o anumită decizie. Silahtar îi mărturiseşte sultanului că o iubeşte pe Gevherhan. Kosem, la rândul ei, cere şi ea lămuriri de la fiicele ei, dar dezamăgită de rezultat, le decide soarta.

Locuitorii capitalei sunt arşi în flăcări, răniţi şi morţi. Murat este decis să acţioneze într-un fel şi să-şi ajute supuşii. Împreună cu mama sa, sultanul face tot ce-i stă în putere să vindece rănile lăsate în urmă de incendiu şi chiar ia pe nevoiaşi sub protecția lor. Însă chiar şi aşa, oamenii tot pe ei îi consideră vinovaţi de producerea incendiului, în special pe sultan. Kosem aruncă vina dispariţiei sigiliului pe Gulbahar, care va pune în aplicare un plan mârşav, ştiind că Ayse vrea să vorbească.

Acest rezumat se referă, ca numerotație, la episoadele în formatul lor original, de 150 de minute un episod, fără reclame. Materialul de față acoperă aproximativ 7 ore de serial. 


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Google plus pin




a fost: Kosem, ep. 37-39 turcesti                                     urmează: Kosem, 43, 44, 45 turcesti

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.