miercuri, 20 decembrie 2017

Mama, episoadele 4-5-6 turcesti








Mama, episoadele 4-5-6 turcestiZeynep este gata să facă totul pentru a o proteja pe copilă și, pentru că este pregătită să-și riște propria viață pentru Melek, acceptă propunerea lui Ali. Când cei doi se întâlnesc și se află față în față, el înțelege că Zeynep este o cu totul altfel de femeie decât crezuse la început. Zeynep, care vrea să-i ofere Turnei o viață normală, se gândește s-o dea la școală, însă acest demers se va dovedi unul dificil de realizat. Zeynep este pe cale să cedeze pe măsură ce Gonul găsește o soluție. Cu ajutorul ei, Turna va merge la școală și, cu timpul, viața ei devine una normală și fericită.

Șule, care vede numele lui Zeynep scris pe un caiet de-al lui Melek, începe s-o caute și face rost de numărul ei de telefon, apoi se duce la Istanbul s-o contacteze. În acel moment, tot eșafodajul trainic construit de Zeynep în jurul fetiței și a noii ei familii, se destramă ca și când n-ar fi fost. După telefonul dat de Șule, lumea lui Zeynep se răstoarnă. Cahide, care a fost martora conversației, are păreri diferite și se ceartă cu Zeynep, care este gata să lase totul baltă în ceea ce privește familia ei ca să rămână cu Turna.

Pe de altă parte, Șule este și ea bulversată când află că fata ei trăiește și este hotărâtă s-o caute, însă datorită firii ei aprige, ajunge la închisoare. La un moment dat fetița înțelege că ea este cauza problemelor dintre Zeynep și familia ei și va lăsa o scrisoare după care fuge de acasă. Zeynep se consideră în totalitate vinovată pentru atitudinea și gestul fetei și începe o mare căutare alături de Gonul.

Între timp, Șule se apropie de Melek din ce în ce mai mult, deși Zeynep o apără cât poate, de teamă să nu o piardă. Gonul trece printr-o situație care o aduce pe un pat de spital, Sule nu are altă opțiune decât să ceară ajutorul lui Ali, care profită de turnura luată și îi spune acesteia tot adevărul. Acum Sule devine dușmanul lui Zeynep.

Gonul, deși este bolnavă, nu mai vrea să stea la spital și Melek/Turna cu Zeynep fac totul ca să aibă parte de zile fericite. Dar Sule ajunge să se află față în față cu Turna și tot trecutul iese la iveală. Fetița este pusă să aleagă între Sule, mama ei adevărată, dar care i-a oferit o viață de coșmar, și Zeynep, femeia care o crește că pe fata ei, dar care o ține alături de ea ilegal. Alegerea fetiței va afecta pe toată lumea...


Acest rezumat acoperă  cca 7 ore de serial fără reclame.
Serialul Mama este difuzat pe Antena 1 la ora 14.00.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Google plus pin





a fost: Mama ep. 1-2-3 tr                                     urmează: Mama, ep. 7-8-9 tr

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.