joi, 21 decembrie 2017

Mama, episoadele 7-8-9 turcesti








Mama, episoadele 7-8-9 turcestiPână la urmă Melek se hotărăște să rămână cu mama ei adoptivă, pentru că nu o va ierta niciodată pe Șule pentru indiferența ei când era abuzată. Însă Șule face tot posibilul să-și răscumpere greșelile în fața fiicei ei, spre disperarea lui Zeynep care nici ea nu vrea să piardă copilul pe care l-a scos din iad riscând. Cu toate acestea, Zeynep e aceea aflată între ciocan și nicovală și regretă că mama și fiica au fost despărțite.

Însă acum Șule este cuplată cu Ali, pentru că Cenghiz se află în închisoare, dar când iese și află ce s-a petrecut între timp, vrea s-o facă pe Șule să plătească pentru infidelitatea ei, dar până când o găsește, anumite adevăruri ies la iveală. Gonul, care le-a susținut pe Zeynep și Turna, le pregătește o surpriză, care se pare că îi oferă lui Zeynep răspunsul la o întrebare care o frământă de mult timp. Astfel, ea află că Gonul este mama ei și acum nu știe dacă s-o urască pentru ce a făcut în trecut, sau să-i mulțumească pentru susținerea de care a dat dovadă în prezent.

În cele din urmă o ia pe Turna și se mută într-o altă casă. Șule continuă eforturile sale de a-și recâștiga fiica deși vede că nu are niciun succes. Cenghiz îi face situația și mai dificilă, așa că va hotărî să plece din Istanbul ca să scape de el, dar acest lucru se va dovedi greu de înfăptuit. Gonul este bulversată de Zeynep care vrea o explicație pentru toți anii în care n-a avut o mamă adevărată lângă ea. Iar ca să nu-și rănească fiica și mai mult, consideră că e mai bine să tacă. Totuși, odată cu implicarea lui Cahide în această situație, lucrurile vor scăpa de sub control iar Gonul va fi apăsată de o povară pe care n-o va putea duce.

Șule renunțase la Melek, dar unele amintiri din trecut îi stârnesc instinctul matern și reușește într-un ultim efort să-și ia fata înapoi pe când aceasta se află la școală. Zeynep află, însă nu poate să facă nimic, din moment ce femeia este chiar mama copilei. Ea va căuta orice informație, cât de neînsemnată, despre Turna, ba chiar îl contactează iarăși pe Ali ca să dea de Șule, și încep s-o caute amândoi. Cahide are și ea problemele ei, cu Gamze, Mert și ai lor, și crede că cele întâmplate cu Zeynep erau exact ceea ce trebuia să fie.


Șule face tot posibilul s-o vadă pe Melek fericită, dar fata este afectată de ultimele evenimente și se închide în sine, nedorind să comunice cu mama ei. Cenghiz nu se simte confortabil s-o vadă iar pe Melek la ei și o abuzează din nou. Colac peste pupăză, Rifat începe să o șantajeze pe Zeynep pentru bani și o atrage într-o capcană, pe care ea, interesată doar de găsirea fetiței, nu-și dă seama la timp.

Acest rezumat acoperă  cca 7 ore de serial fără reclame.
Serialul Mama este difuzat pe Antena 1 la ora 14.00.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Google plus pin





a fost: Mama, episoadele 4-5-6 tr                                     urmează: Mama, episoadele 10-11-12 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.