miercuri, 17 ianuarie 2018

Mama, episoadele 10-11-12 turcesti






Mama, episoadele 10-11-12 turcestiTurna nu vrea ca Zeynep să intre în bucluc din cauza ei, așa că tace și se preface fericită cu Șule. Cenghiz are o confruntare cu Zeynep și rămâne că doar el să-i dea informații despre Turna, să fie omul de legătură dintre ele două. Sule, care lucrează la un bar, o aduce pe fetiță cu ea la serviciu, iar proprietarul se supără foarte tare când aude așa ceva, și Șule e cât pe ce să aibă probleme pentru că un asistent social de la protecția copilului vine exact la bar să se intereseze de soarta fetei.

Când apare și poliția acolo, toți clienții fug speriați. Proprietarul barului îl informează pe Cenghiz că va trebui să-i plătească despăgubiri pentru pierderile suferite în acea seară, și îi dă termen până a doua zi dimineață. Acum Cenghiz profită și el de situație și îi cere o mare sumă de bani lui Zeynep, mințind că va folosi acești bani ca să-i asigure fetei o viață normală. Zeynep începe să caute bani iar Gonul vrea s-o ajute cu o parte din sumă, dar când Zeynep aude de unde provin acei bani, rămâne perplex și reacționează negativ. Până la urmă face rost de bani cu ajutorul surorilor ei, și cu riscul de a o supăra pe Cahide. Cu toate acestea, când se duce la întâlnirea cu Cenghiz, el nu vine. După aceea ea este contactată de Rîfat și trebuie să meargă la el. Acolo are o mare surpriză, pentru că găsește casa răvășită și pe toți cei din casă pe jos, răniți sau poate deja morți.

În scurt timp apar mașinile poliției. Comisarul Sinan începe investigațiile, în timp ce la secție este înregistrată dispariția Turnei. Micuța este de negăsit de la incidentul armat, dar fetița se va reuni cu Zeynep după o vreme. Cahide este foarte supărată că fetele au vândut o casă pentru a o ajuta pe Zeynep cu bani, fără că ea să știe ceva. Ca să le pedepsească, le ia cardurile și cheile de la mașini. Zeynep-cea-bătrână vine să aibă o întrevedere cu Gonul, al cărui fiu a murit, deși nu-i poate explica de ce a trebuit să-l omoare pe soțul ei.

Ali, care întâmplător îl cunoaște pe comisarul Sinan, culege informații de la el sub pretextul că ar avea de scris un articol de ziar. Mai apoi îi relatează lui Zeynep tot ceea ce a aflat, apoi ea se hotărăște într-o anumită direcție în privința vieții ei. Gonul vrea s-o ajute pe Zeynep și așteaptă acordul acesteia. Între timp, poliția o caută pe Turna și investighează înregistrările telefonice de dinainte crimei. Sinan vine acasă la Cahide să o caute pe Zeynep, iar ea o denunță, deși este fiica ei. Acum Zeynep are o mare problemă...

Mama, episoadele 10-11-12 turcestiTurna, care se simte foarte iubită și îngrijită în compania lui Zeynep, începe să regrete ceea ce s-a întâmplat cu mama ei adoptivă și are o strângere de inimă când se gândește că ar putea să fie arestată. Fetița n-ar vrea să stea departe de Zeynep, de acum încolo. Însă destinul face ca ea să se afle într-un real pericol. De acum încolo, se gândește serios să plece din țară împreună cu fata. Ali, care vrea s-o ajute în acest demers, îl mai contactează odată pe Sinan ca să vadă cam pe unde s-a ajuns cu firul anchetei.

Între timp, Zeynep-cea-cu-inima-frântă (înțeleg că ar fi două personaje Zeynep în serial? - scuze cititorilor mei, eu nu pot urmări serialul, dar traduc niște mini-rezumate din lb. engleză) o presează pe Gonul să-i spună dacă Zeynep cea tânăra este nepoata ei, însă Gonul nu-i poate spune adevărul. Pe de altă parte, este constrânsă de situație s-o ajute pe Zeynep să părăsească țara.


Cenghiz este în spital, între viață și moarte, și Sule se află lângă el. Dar lucrurile nu sunt deloc roz pentru ea, care nu are bani nici de mâncare și n-are nici un adăpost unde să stea. În disperare de cauză, se duce la Gonul s-o ajute, și acolo are parte de ceva neașteptat. Mama lui Mert află că el și Gamze s-au certat și se duce acasă la Cahide ca să-i explice că nu există cale de întoarcere în acea relație. Cahide, care a crezut-o pe fata ei până acum, și i-a dat dreptate, crezând că suferă, se aliază cu mama lui Mert și cuplul se reface la insistențele mamelor. Totuși Gamze este pusă într-o situație dificilă de către Mert care are o anumită pretenție.

Planurile lui Zeynep de plecare din țară sunt date peste cap de anumite evenimente din viața Turnei. Comisarul Sinan înaintează în anchetă și se apropie tot mai mult de adevăr. Dar lucrurile iau o altă întorsătură când Zeynep este acuzată de răpire....



Acest rezumat acoperă  cca 7 ore de serial fără reclame.
Serialul Mama este difuzat pe Antena 1 la ora 14.00.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!






a fost: Mama, episoadele 7-8-9 tr                               urmează: Mama, episoadele 13-14-15 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube


Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.