vineri, 15 decembrie 2017

Steaua sufletului episoadele 7-8-9 turcesti rezumat
episodul 7 din serialul Steaua sufletului

Fikret și cu Zuhre stau de vorbă omenește și încearcă să lămurească disensiunile dintre ei. Fata îi spune că Seyit n-a ajutat-o decât cu faptul că era rănită și că n-are nicio legătură cu fuga ei de la conac, apoi îi cere divorțul. Fikret, pe de altă parte, îi amintește că sunt căsătoriți și că el nu se consideră vinovat de nimic din cele întâmplate, datorită celor care i-au stat în drum. Când Zuhre vede că n-o scoate la capăt, îl amenință cu pistolul. Zekkar, care auzise convorbirea telefonică dintre ei doi, vine pe la spatele ei și îi pune un cuțit la gât. Zuhre e obligată să arunce arma. Însă și Seyit vine pe urmele ei și îl împușcă pe Zekkar în umăr. Zuhre scapă și fuge cu Seyit. Fikret își duce fiul la spital, iar acesta minte în legătură cu incidentul, când i se cere declarație de către poliție. Mai mult, Zekkar vede că taică-său este cu adevărat îndrăgostit de Zuhre, pentru că o apără și o crede indiferent ce spune, și atunci își schimbă tactica.

Steaua sufletului episoadele 7-8-9 turcesti rezumatFrecușurile dintre Ruveyda și Seyit cresc, mai ales că Zekkar, după ce este adus la casa din Istanbul, îl sună pe Seyit și îi dezvăluie că spionul lor este chiar sora lui. Zekkar vrea ca prin a băga zâzanie, să-i distrugă pe Seyit și ai lui. Ruveyda își recunoaște fapta, dar urlă la Seit că este vina lui pentru punctul în care s-a ajuns, apoi fuge pe poartă și se urcă într-un taxi care tocmai trecea pe acolo. Seyit, cu maică-sa și cu Zuhre,  încep căutarea. Șerife află de la Ibrahim că s-a întâmplat ceva și Ruveyda a fugit de acasă și îl anunță pe Zekkar imediat cum are ocazia. Seyit merge la bazar, la bunicul lui de pe mamă, să întrebe dacă sora lui n-a fost pe acolo, și apoi crede că aceasta, neavând bani, s-ar fi dus la o prietenă de-a ei din Istanbul care lucrase pentru bunicul său în prăvălie. Cei trei ajung la atelierul de tatuaje unde lucrează fata aceea, dar ea îi minte că nu știe unde este Ruveyda. De fapt, a ascuns-o în vestiar, și la sfârșitul zilei de lucru o duce acasă la ea și la prietenul ei.

Sîrma se hotărăște să plece din Istanbul la conac deși Ali încearcă s-o oprească, însă ea pleacă tocmai pentru că nu vede cu ochi buni tentativa lui Zekkar de a-l face pe fiul lor s-o urască. Însă aproape imediat ce pleacă din oraș, Erdal o sună să-i spună că fratele lui a fost găsit împușcat în cap în camionul lui și s-o întrebe pe Sîrma dacă știe de ce a fost omorât Cemal. Femeia, pe de o parte de durere, pe de altă parte ca să nu fie auzită de șoferul familiei, închide apelul fără să fi zis ceva. Zekkar îi întinde o cursă lui Seyit și îl obligă pe Ibrahim să-l sune și să-i spună că sora lui este la el, dar să vină s-o ia dimineață. Între timp, însă, Seyit și Zuhre erau urmăriți de Cabbar și s-au ascuns pe o barcă cu motor care a luat-o din loc imediat. (Aici începe episodul 8 Kanal D) Proprietarul bărcii acostează pe un alt mal, aproape de Istanbul pentru că a rămas fără combustibil și cu toții își petrec noaptea pe barcă. Dimineața, Zuhre pleacă din nou de lângă Seyit și merge pe jos până când ajunge în oraș și începe să se ia după un tip care duce în spate o statuie a zeiței Venus (numele Zuhre ar însemna Steaua Polară). La un moment dat, când bărbatul scapă statuia care se sparge, Zuhre, știind să citească semnele, își dă seama că s-a întâmplat ceva grav cu Seyit.

Seyit se trezește târziu și oricum nu știe unde s-o caute pe Zuhre acum, și, după ce barcagiul revine în Istanbul, se duce acasă și o ia pe maică-sa să meargă la Ibrahim să-și recupereze sora. Acolo erau mai mulți gealați de-ai lui Zekkar care așteptau. În acest timp Ruveyda începe să regrete că a fugit de acasă și îl sună pe fratele ei de pe telefonul din casa amicei ei să-l cheme s-o ia acasă, apoi îi spune că nici n-a fost pe la Ibrahim. Seyit își dă seama că e o capcană, însă și Zekkar își trimite oamenii să-l înconjoare. Lucrurile se precipită, Cevahir iese din mașină, Ibrahim vine afară, iar Zekkar îl lovește pe Seyit și îl răpește, pentru că nu vrea să-l omoare, ci să-l tortureze ...
episodul 8 din serialul Steaua sufletului

Seyit este acum în clubul lui Zekkar care îl leagă de niște lanțuri cu mâinile în sus și îl bate. Cevahir află de la Ibrahim că a fost nevoit să-l mintă pe băiatul lui și să-l dea pe mâna clanului Karakaya. Pentru că Cevahir zbiară și e agitată, Ibrahim o aduce acasă la el și le încuie pe amândouă femeile în câte o cameră, apoi se duce la club. (Aici începe episodul 9 Kanal D)  Acolo începe să plângă când îl vede pe fiul său bătut și schingiuit, miorlăindu-se ca o muiere la Zekkar să-i dea drumul lui Seyit, că nu știe unde e Zuhre pentru că e dispărută de o zi. Seyit strigă la el să tacă, știind că Zekkar îl va omorî dacă nu mai are ce informație să scoată de la el, însă lucrurile iau o altă întorsătură. Ibrahim pleacă la poliție să raporteze dispariția Ruveydei și de acolo vine acasă, iar Zekkar este întrerupt de șoferul Sîrmei care anunță, speriat, că stăpâna s-a dus la o toaletă și n-a mai ieșit de acolo, fiind mai apoi de negăsit. De fapt, Erdal i-a dat un mesaj și Sîrma a fugit ca să se întâlnească cu el. La întâlnire, Erdal îi spune că știe că era însărcinată cu fratele lui când acesta a fost găsit mort, dar Sîrma neagă acest fapt, susținând că l-a iubit pe Cemal, dar nu a rămas gravidă cu el. După aceea ea se duce la o casă în care locuise cu ani în urmă, unde totul este acoperit cu cearceafuri, iar praful anilor s-a așternut în strat gros.

Zuhre ia un ciob din statuia spartă și pleacă mai departe. În hoinăreala ei începe să i se facă iarăși rău și caută să stea la un hotel, dar pentru că nu are niciun act de identitate, e primită doar la un hotel unde prostituatele își duceau clienții. Când vede lucrul ăsta, iese imediat, spărgând și geamul de la intrare cu un bolovan. Până la urmă dă peste un bătrân senil, care a uitat unde locuiește, dar are la gât o plăcuță cu adresa. Îl ajută să ajungă acasă, într-un orășel apropiat, și rămâne acolo găsindu-și și ceva de lucru. Cuprinsă de remușcări, îl sună pe Seyit, însă telefonul lui a căzut în club și a fost găsit de cântăreața lui Zekkar, iar ea nu răspunde la nici un apel. Atunci Zuhre se gândește să-l roage pe Erdal să dea de Seyit. Erdal, însă, nu găsește pe nimeni în casa închiriată. Ruveyda regretă tot mai mult că a plecat de acasă și vrea să meargă a doua zi, chipurile să caute de lucru, cu Melahat, dar dimineața o găsește pe fată nemișcată și, aparent, fără suflare (de cu seară ea tocmai îi spusese "prietenului" ei că nu mai vrea să facă treaba aia - trafic de droguri).

Cântăreața de la bar se duce noaptea și îi dă lui Seyit să bea apă și o pastilă să-i treacă febra, apoi el o roagă să răspundă la telefonul lui care suna în acel moment (era Zuhre). Fata îi vorbește lui Seyit, însă el tace. După ce-i aude vocea, Seyit o mai roagă pe cântăreață s-o sune pe maică-sa. Cevahir se afla acum cu Erdal și amândoi stau de vorbă cu tânărul, însă Erdal, iute de minte, își dă seama că trebuie să-l fi ajutat cineva pe Seyit să vorbească. A doua zi Zuhre sună la Erdal și află tot adevărul despre Seyit apoi se hotărăște pe loc și pleacă înapoi la Istanbul. Sîrma se întoarce acasă și pe când tocmai se certa cu Zekkar, unul dintre oamenii lor vine să anunțe că Ali a avut un accident de mașină. Zekkar o încuie pe Sîrma în casă și pleacă de urgență. Fikret se duce la subsol să vadă ce mai zice Seyit, iar acolo îl sună Zuhre și îl imploră să-i dea drumul tânărului că ea va veni și va accepta să-i fie soție. Fikret se enervează, închide telefonul, apoi scoate pistolul și îl proptește de fruntea lui Seyit.

episodul 9 din serialul Steaua sufletului

Fikret se răzgândește și, plimbându-se în jurul lui Seyit, îi povestește că în tinerețe s-a îndrăgostit de o anume Seher și că atunci a crezut că nu poate trăi fără ea. Dar soarta l-a despărțit de Seher, însă când a văzut-o pe Zuhre, ochii ei, părul ei, totul, îi amintea de Seher a lui din tinerețe. După aceea o sună pe Zuhre să-i spună că acceptă târgul, că îl va elibera pe Seyit în schimbul ei, dar îi cere să vină într- un loc izolat la o anumită oră. Zuhre îl crede și îi promite că va fi acolo. Însă cu adevărat Fikret vrea să se țină de promisiune și chiar se ceartă cu Zekkar pe tema asta, pentru că Zekkar ar vrea să-l omoare pe Seyit, dar Fikret îi interzice să se atingă de vreun fir de păr din capul lui. Totuși Zekkar nu se va împăca cu ideea și coace un plan, care va fi dat peste cap de către cineva neașteptat.

Ali n-a pățit nimic grav dar Zekkar o ține în continuare pe Sîrma încuiată în dormitor drept pedeapsă. Ruveyda îl cheamă pe amicul lui Melahat, care nu e moartă, ci se află într-o stare foarte gravă, dar tipul zice că a luat o supradoză și nu se pune problema să meargă la spital pentru că vor avea de-a face cu poliția. Ruveyda vede niște vânătăi pe mâna lui Melahat și vrea să plece din casa lor dar individul o ia și o încuie în camera ei susținând că de-acum ea se află în responsabilitatea lui. Melo, însă, nu-și revine și tipul o pune la curent pe Ruveyda că va distribui droguri în locul prietenei ei, dacă nu se trezește până a doua zi.

(Aici începe episodul 10 Kanal D) Ibrahim este din ce în ce mai îngrijorat de fata lui și, pentru că Șerife întrece măsura, o alungă de acasă arătându-i ușa. Șerife, ofensată, se duce la Zekkar dar acolo are o confruntare cu dizeuza de la bar, se fac reciproc târfe, se iau de păr, iar cântăreața o amenință că-i va spune lui Ibrahim că se culcă cu Zekkar. Auzind așa, Serife își promite să le arate ea lor (inclusiv pe Zekkar vrea să se răzbune, pentru că a pus-o la punct și i-a spus că în relația dintre ei doar el face ce vrea) și pleacă înapoi acasă cerându-și iertare de la Ibrahim. La ora stabilită, seara, Zuhre cu Erdal și cu Cevahir se duc la niște ruine unde sunt așteptați de clanul Karakaya și de un tip cu glugă neagră pe cap despre care li se spune că este Seyit.

În acest timp Ibrahim primește un telefon, iar Serife începe să și spună să n-o creadă pe femeia aia, însă el se îmbracă și pleacă, pentru că i s-a spus că Seyit este în depozitul de la club, și trebuie luat de acolo cât mai repede. El îl anunță pe Erdal, ca să-l însoțească, iar acesta dă alarma că tipul cu glugă nu este Seyit. Zuhre fuge, Fikret îl plesnește pe Zekkar care a făcut totul de capul lui, și până la urmă Zuhre îl salvează pe Seyit, care este inconștient, însă pierde telefonul mobil (pe care îl găsește Zekkar). Zuhre îl cară pe Seyit după ea și ajung într-un fel de cabană izolată pe malul mării. El are febră și tânăra încearcă să-l facă să se simtă mai bine. Când își revine, Seyit o întreabă cum au decurs lucrurile iar la urmă Zuhre observă că nu mai are telefonul.

Zekkar caută să afle cine l-a ajutat pe Seyit să fugă, Sîrma este din nou apelată de Erdal care insistă să-i spună că știe despre Ali că e fiul fratelui său, Cemal (și într-adevăr, Sîrma stătuse de vorbă cu Beyaz și o întrebase dacă mai știe cineva despre acest mare secret în afară de ea). Pe fondul acestor întorsături de situații, Ruveyda nu poate să scape din locul unde s-a dus singură, iar traficantul de droguri crede că ea este Zuhre și o amenință că dacă nu distribuie droguri în locul lui Melahat, o dă pe mâna familiei Karakaya.

Zekkar se duce acasă la Ibrahim, crezând că acesta știe unde-i este fiul, și începe să-l bată în fața lui Șerife. Ea iese din casă și strigă la Zekkar să-l lase în pace, iar Ibrahim scapă din strânsoarea celor doi gealați, și se urcă în mașina lui Zekkar cu intenția de a-l lovi, însă Zekkar se ferește în ultimul moment și Ibrahim o lovește pe Șerife care cade inconștientă pe asfalt. Zuhre a mers la un telefon public și l-a anunțat pe Erdal unde se află. El vine cu mașina și cu Cevahir, îl iau pe Seyit dar Zuhre se desparte de el, înțelegând că n-o să poată fugi la nesfârșit de soțul ei legitim...
Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Google plus pin

a fost: Steaua sufletului ep. 4-5-6                                  urmează: Steaua sufletului ep. 10-11-12 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.