duminică, 17 decembrie 2017

Steaua sufletului episoadele 10-11-12 turcesti rezumat




Steaua sufletului episodul 10 turcesc

Steaua sufletului episoadele 10-11-12 turcesti rezumatZuhre nu are unde să se ducă și doarme o noapte la casa de lemn de pe malul mării, împreună cu o cățelușă pe care o găsește pe drum și pe care o adoptă. Însă dimineața, vin pescarii cărora le aparținea casa și ea trebuie să plece. Încearcă să-și facă rost de acte noi însă nu are cum, și până la urmă îl sună pe Erdal care îi dă numărul de telefon și adresa unui domn care ar putea-o ajuta cu un job. Zuhre se duce la orfelinatul condus de Necmi Demir iar el o duce la vila în care locuiește, pentru fata lui care trece printr-o depresie din cauză că, involuntar, a provocat moartea iubitului ei. Fata nu vrea să vadă pe nimeni și întruna îi repetă lui Zuhre să plece de acolo.

Zekkar pleacă de lângă Șerife care se ridică de pe jos după ce rămâne doar cu Ibrahim și îi spune că a jucat teatru ca să-l salveze pe el de la bătaie. Mai târziu Zekkar află că femeia nu avea nimic și se liniștește în privința ei, în schimb se duce acasă la Nilgun, cântăreața, și o forțează să recunoască cine l-a ajutat pe Seyit să fugă. Nilgun își recunoaște fapta, iar Zekkar o înjunghie mortal. Seyit tocmai venea pe la ea dar ajunge prea târziu. El pleacă mai departe s-o caute pe Ruveyda și ajunge iarăși la atelierul de tatuaje unde vede eșarfa surorii sale la gâtul unei fete. Aceasta îi spune că Ruveyda e acasă la Melahat și îi dă adresa, dar când Seyit intră în acel apartament sordid, o găsește doar pe Melahat încă sub influența drogurilor. Cu toate acestea fata reușește să-i spună că Ruveyda se află în cartierul Beykoz și că va distribui droguri.

Steaua sufletului episoadele 10-11-12 turcesti rezumatSeyit e cât pe ce să-și salveze sora, dar întâmplător Ali este exact în acel loc și o ia pe Ruveyda cu el, apoi o duce într-o altă vilă de-a familiei Karakaya unde îl așteaptă Fikret. Bătrânul a observat că fiul său este mult prea interesat de Zuhre și începe să bănuiască atracția lui pentru tânără, așa că va coopera direct cu Ali ca s-o găsească. Ali o sechestrează pe Ruveyda, deși, el de când a văzut-o prima oară a plăcut-o, și îi spune că nu i se va întâmpla nimic, doar va fi dată la schimb cu Zuhre. Seyit își ia un job ca ușier la un club de noapte. Ali iese cu Ruveyda să mănânce niște fast-food și frații sunt cât pe ce să se vadă unul cu celălalt. Sîrma e apelată de Erdal și chemată la casa unchiului ei, ca să-i dea o pânză, cusută de ea în tinerețe, și menită pentru Cemal. Erdal ar vrea să știe dacă într-adevăr fratele lui a fost ucis de Zekkar, dar Sîrma nu-i spune și pe când vorbeau, ea îl vede pe Zekkar venind pe scări. Erdal iese pe neobservate și scapă de mânia acestuia.

Zekkar observă că Ali îi ascunde ceva și îl pune pe Cabbar să-l urmărească, iar când acesta ajunge la vilă, Cabar își informează stăpânul. La vila lui Demir într-o seară Zuhre îl sună pe Seyit doar să-i audă vocea însă prin ușa deschisă fiica lui Necmi o vede și a doua zi profită că Zuhre este pe afară cu cățelușa ei și începe să-i cotrobăie prin lucruri și îi copiază numerele din agenda telefonică. Într-un buzunar găsește bucata de hârtie cu reclama și nr. de telefon al clubului Karakaya. Bucuroasă că va scăpa de Zuhre, fata lui Demir se pregătește să plece la călărie și o anunță pe Zuhre că în ziua aceea va pleca de la vilă. După ce aruncă peste umăr vorbele, ia telefonul și sună, apoi vorbește persoanei de la celălalt capăt al firului spunându-i că Zuhre se află la ei și că pot veni să o ia...



Steaua sufletului episodul 11 turcesc

Steaua sufletului episoadele 10-11-12 turcesti rezumatSeyit se duce la vila lui Demir s-o ia pe Zuhre, pentru că pe el îl sunase Guneș. Însă ea preferă să rămână la vilă. După câteva momente vine și Demir acasă și îl cunoaște pe Seyit, apoi Guneș este în pericol din cauza calului pe care călărește și care parcă a înnebunit. Seyit are ocazia s-o salveze și să stea de vorbă cu ea. Gunes începe să iasă din starea ei obișnuită, și îl place pe Seyit - sau doar se preface, ca să vadă reacția lui Zuhre - arătându-i acest lucru fără perdea. Zuhre este geloasă și începe să se poarte cu Demir ca și cu un stăpân căruia îi cunoaște preferințele, ceea ce îl face gelos pe Seyit, de data asta.

A doua zi dis de dimineață, Zekkar se duce la vila unde se află Ruveyda și întră peste ea în cameră speriind-o și bruscând-o. Însă Ali și Fikret apar imediat și îl fac pe Zekkar să înțeleagă că trebuie s-o lase în pace pe fată. Lui firește că nu-i convine această înțelegere peste capul lui dintre nepot și bunic, dându-l pe el la o parte. Fikret ordonă ca Ruveyda să fie dusă la micul castel, într-o cameră, unde la fel ca și în vilă, este încuiată. Sârmei nu-i vine să creadă că fiul ei a răpit o fată, iar în zilele următoare Zekkar își dă seama că Ali este îndrăgostit de ea. Mai mult, Zekkar găsește ocazia ca Ruveyda să-și piardă încrederea în Ali, pe când acesta face tot posibilul s-o elibereze, dar Zekkar și Abbas le răstoarnă planurile. În salonul mare al casei are loc o confruntare, iar Zekkar îl umilește pe Ali de față cu toată lumea, pentru tupeul avut de a-și fi dat mâna cu Fikret. Când bătrânul întreabă cine a ajutat-o pe Ruveyda să scape, lovindu-l în cap pe Cabbar, Sîrma spune fără ezitare că ea, și acum ni se arată că într-adevăr a văzut totul, pentru că l-a urmărit pe Ali. Însă când lucrurile sunt cât pe ce să scape de sub control și Sîrma este lovită de Zekkar, Ali recunoaște tot ceea ce a făcut, asumându-și consecințele.

Steaua sufletului episoadele 10-11-12 turcesti rezumatGuneș îl invită pe Seyit pe la ei, la masă, așa, ca s-o întărâte pe Zuhre, și poate s-o determine să plece de la ei. Zuhre, într-adevăr, este furioasă, dar nu are de ce să se teamă pentru că Seyit o iubește. Ea își ia liber în acea zi și și-o petrece cu Seyit, mergând și la poliție să-și facă buletin pe adresa dlui Demir. De la Seyit află despre Ruveyda, că este sechestrată în casa Karakaya. La un moment dat cei doi se despart pentru scurtă vreme, iar ea îl urmărește pe Fikret, care a venit la spital să-și vadă de sănătate. Când Fikret intră într-un vestiar pentru o radiografie, Zuhre se preface că-l amenință cu pistolul (de fapt, cu degetele) și stabilește cu Fikret că va veni acasă că soție a lui, în dimineața următoare, doar s-o elibereze pe Ruveyda. Fikret se învoiește pe loc și îl sună pe Cabbar să-i dea drumul fetei să plece. Toată vila rămâne cu gură căscată în timp ce Ruveyda este liberă.

În acest timp, Seyit, care aflase de la Melahat că și Zekkar cu Ali sunt implicați în traficul de droguri, îl urmărește pe Ali și îl negociază la schimb cu Ruveyda, stând de vorbă cu Zekkar, nici unul nici celălalt neștiind la momentul conversației că fata este deja eliberată. După un carambol de întâmplări la limita dintre penibil și amuzant, lucrurile se limpezesc, Ruveyda ajunge acasă, urmărită și de Ali care regretă că trebuie să se despartă de ea, dar care acum îi știe adresa. Până seară târziu, Seyit și Zuhre petrec împreună prin oraș, el exprimându-și nedumerirea față de modul ciudat în care sora lui a fost eliberată. Zuhre însă tace...(Aici începe Steaua sufletului episodul 14 Kanal D) Rămân amândoi pe chei și adorm stând pe scaunele de la o masă unde seara mâncaseră câte un sandviș. Când se trezește, Seyit găsește o lungă scrisoare de la Zuhre, care îi spune că-l va iubi mereu, dar că trebuie, pentru moment, să se întoarcă la soțul ei, orice ar fi mai departe, pentru a nu mai face rău nimănui. Seyit plânge și mototolește scrisoarea, iar Zuhre ajunge la conac, unde și Fikret și Zekkar o așteaptă, unul cu încredere, celălalt, convins că vor fi trași pe sfoară.

Steaua sufletului episodul 12 turcesc

Spre uimirea lui Zekkar, Zuhre se ține de cuvânt, dar el acum trebuie să apară ca un fel de apărător al lui taică-său și începe să-i dea târcoale tinerei soții, chipurile pentru că vrea s-o facă să îngenuncheze în fața lui Fikret. Zuhre, foarte calmă, spune că ea nu se pune în genunchi în fața nimănui, și când Zekkar o ia de mână ca s-o forțeze să stea aplecată, Fikret îl împușcă pe unul din bodyguarzi în picior, spunând răspicat că nimeni nu are voie să se atingă de soția lui, ori va fi împușcat.

Zekkar se enervează când aude că Zuhre este liberă și e doamna conacului și se duce la taică-său să-i spună că e o haimana și că nu merită să fie soția unui Karakaya. Când Fikret se îndoiește de cele spuse de fiu-său, Zekkar plusează și se miră cum o fetișcană mai mică decât el cu 15 ani va fi nevasta unui babalâc? Fikret înțelege foarte bine unde bate Zekkar, dar nu se lasă înduplecat, deși fiul său îl amenință că dacă nu o va omorî pe Zuhre la noapte, el îl va face de râs pe bătrân în toate felurile. Ca să-i arate cine-i șeful, Fikret se duce în cameră, ia o pușcă de vânătoare și iese afară, apoi îl cheamă pe Zekkar la el. Sîrma, Beyaz și Ceylan îl văd pe Fikret înarmat și îl avertizează pe Zekkar, de teamă să nu se întâmple vreo grozăvie. Însă cei doi doar se duelează verbal în timp ce împușcă sticle.

În tot acest timp, Seyit, îngrijorat de soarta lui Zuhre, se bate cu Erdal, simțind nevoia să-și descarce nervii pe cineva, apoi reclamă la poliție că nu știe ce-i cu Zuhre și că familia Karakaya o abuzează. Când vine poliția la micul castel, într-adevăr, Zuhre nu e de găsit (era și ea în grădină, la fel ca toți cei ai casei, pândindu-i pe Fikret și pe Zekkar) și ei sunt duși la secție. Acolo Seyit și Erdal așteaptă, apoi se iau la bătaie cu Zekkar, când deodată apare Zuhre și pune capăt scandalului. Ea spune foarte clar că este în regulă, nu a abuzat nimeni de ea și că e soția lui Fikret cu care va merge acasă. Pe Seyit îl podidesc lacrimile, dar nu are încotro. Seara, se duce la un bar să se îmbete de ciudă. Necmi află de la Guneș că Zuhre n-a fost acasă în noaptea precedentă și se întreabă ce o fi cu fata, când vine un curier și îi aduce buletinul proaspăt eliberat. Atunci vede el că Zuhre este o Karakaya, se interesează de povestea ei și îl ia la întrebări pe Erdal despre situația fetei în familia despre care multă lume știe că e în stare de orice.

Fikret scoate dintr-o casetă o poză în care este el, în tinerețe, și Seher, care e leită Zuhre, amintindu-și împrejurarea în care au făcut acea fotografie. Apoi îi spune lui Beyaz să-i pregătească soției lui patul în dormitorul matrimonial. Beyaz nu pune întrebări dar se duce la Sîrma să-i spună exact care au fost vorbele bătrânului. Pe parcursul zilei Ibrahim și Șerife, care au rămas fără casă din cauza lui Zekkar, dorm în microbuz și își țin lucrurile în cutii de carton. Șerife se umilește la Cevahir rugând-o să-i ajute cu o casă. Erdal vorbește cu Seyit și le propune să le spună celor doi nevoiași să vină la el, dar Seyit nu este de acord. (Aici începe Steaua sufletului episodul 15 Kanal D) Ali se duce prin oraș și o vede pe Ruveyda cu care stă de vorbă și o face să înțeleagă că este îndrăgostit de ea. Ruveyda, emoționată, pleacă, dar zâmbește mereu în drum spre casă și, de bucurie, începe s-o vopsească pe maică-sa la par.

Către seară, Zuhre face baie și i se dau haine noi, cumpărate de Fikret, apoi coboară la masă și soțul ei îi stabilește scaunul în fața lui, la celălalt capăt al mesei, așa cum îi stă bine unei stăpâne. Zekkar, când vede așa ceva, se duce să mănânce la bucătărie și se enervează cumplit când află de la Ceylan că Zuhre va dormi în pat cu Fikret. Înnebunit de gelozie se duce în curte și bea până se face praf. Noaptea, când îi vede pe cei doi soți în cameră, începe să strige la ei, mai ales la Zuhre, amenințând-o. Ali vine și îl ia de acolo.

Zuhre rămâne în dormitor, tremurând și cu lacrimi pe obraz, însă Fikret nu o forțează cu nimic ci începe să stea de vorbă cu ea. Din grădină, dintre copaci, Seyit privește, neștiut, spre geamul lor...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Google plus pin





a fost: Steaua sufletului ep. 7-8-9                                  urmează: Steaua sufletului ep. 13-14-15 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.