marți, 26 decembrie 2017

Steaua sufletului episoadele 13-14-15 turcesti rezumat








Steaua sufletului episoadele 13-14-15 turcesti rezumatZuhre vede că are înțelegere din partea lui Fikret și începe să se obișnuiască cu noul ei rol de stăpână a casei și soție a lui. În prima dimineață, Zekkar, care dormise pe iarbă, în grădină, se duce să verifice dacă s-a consumat căsătoria și vede că patul pare neatins și este lipsit de pata de sânge pe care o aștepta. Însă nu e nimeni în dormitor, pentru că Fikret deja ieșise pe terasă la micul dejun, iar Zuhre dormise într-o cameră alăturată, pe canapea.

Însă încetul cu încetul regulile casei încep să se schimbe datorită ei. Fikret înțelege gelozia fiului său și schimbă camerele, urmând ca Zekkar și Sîrma să doarmă într-o cameră mare, amândoi (deși nici unul nici celălalt nu-și doresc să stea împreună), iar el cu Zuhre să se mute în apartamentul de la etaj. Zekkar și Sîrma nu mai stau la masa familiei, în semn de protest, când aud așa ceva, mai ales Zekkar se enervează, pentru este casa lui, și taică-său îi impune reguli. (Aici începe Steaua sufletului episodul 16 Kanal D) Cu toate acestea, Sîrma se apropie de Zuhre și între ele se înfiripă o prietenie, ba chiar au și secrete. Sîrma îi facilitează lui Seyit o întrevedere cu Zuhre, la grajduri, după ce el fusese pe la Necmi la vilă și acesta îi dăduse buletinul lui Zuhre, să i-l înmâneze. Cu acea ocazie Guneș aflase și ea cine este Zuhre și căutase pe internet detaliile poveștii ei.

Steaua sufletului episoadele 13-14-15 turcesti rezumatCând Seyit o vede pe iubita sufletului său, nu se poate stăpâni și o întreabă dacă a devenit, în fapt, soția lui Fikret, iar Zuhre minte că da. El o sărută, dar după ce pleacă, începe să accepte să iasă cu Guneș Demir. Într-una din aceste întrevederi care are locla un restaurant, unde vine și Necmi, după ce iau cina și ies din incintă, Necmi este atacat cu pistolul de niște necunoscuți, sau cel puțin, el așa afirmă. Seyit îl scoate pe Necmi din încurcătură, neutralizând pe unul dintre atacatori și devenind astfel mai apropiat de familia Demir.

Ibrahim și Șerife se mută la Erdal, acum toată familia trebuind să se suporte reciproc. Cevahir gătește mâncăruri pe placul fostului ei soț, în timp ce Șerife trebuie să se poarte politicos cu rivala ei. Ali vine ori de câte ori are ocazia pe la poarta casei s-o mai vadă pe Ruveyda, și chiar reușește să stea de vorbă cu ea.

Steaua sufletului episoadele 13-14-15 turcesti rezumatZekkar nu se poate împăca cu gândul că tatăl său a acceptat-o pe Zuhre așa, dezonorată de Seyit - crede el, și într-o dimineață iese în curte și începe să tragă cu pistolul în aer. Fikret știe de ce și se înțeapă la braț cu un cuțit ca să murdărească de sânge cearceaful patului matrimonial. În timp ce toată lumea e adunată în salon, iar Zekkar stă cu pistolul îndreptat asupra lui Zuhre, care îl desfide, Beyaz coboară repejor scările cu cearceaful pătat, dovadă că Zuhre a fost neprihănită și că acea căsătorie s-a consumat. Zekkar, înfrânt, lasă pistolul din mână.

Când ajung în dormitor, Fikret îi spune soției sale că a salvat onoarea familiei, iar ea vede că-i curge sânge de la mână și se repede să-l șteargă și să-l bandajeze strâns cu un prosop. Fikret îi spune că nu o va forța să fie a lui și că vor dormi separat, dar asta nu va ști nimeni din casă, iar ea, când va fi pregătită, îi va deveni femeie, cu voia ei...

(Aici începe Steaua sufletului episodul 17 Kanal DZekkar se răzbună pe Sîrma pentru că i-a spus lui Ali că el a aranjat totul ca Ruveyda să fie prinsă din nou și o bate în dormitorul lor. Zuhre și servitoarele se îngrijorează, dar Fikret îi spune că nu trebuie să se bage între soți, că e problema lor. Cum Sîrma țipă după ajutor, Zuhre se duce mai târziu să vadă ce-i cu ea dar Sîrma stă cu părul peste față și spune că este bine. Mai târziu Zuhre o vede bătută rău și vânătă la ochi și îi spune lui Zekkar s-o ducă la spital, dar cearta izbucnește iarăși și doar Ali o scoate pe maică-sa din mâinile lui Zekkar care voia să o lovească cu un obiect dur. Zuhre îl înfruntă pe ticălosul de Zekkar și acesta o amenință, apoi pleacă afară să se bată cu Ali. Toată familia stă și privește. Când Zekkar îl ia la pumni pe fiu-său și acesta cade răpus, Sîrma leșină iar Zuhre strigă din nou la ticălos, apoi le spune servitoarelor s-o ducă pe biata Sîrma în camera ei, deși Zekkar se împotrivește.

Când tensiunea dispare și Ali este pe jos, destul de tare bătut, Zuhre din nou îl înfruntă pe Zekkar căruia îi este ciudă că tânăra nu se teme de el. Sîrma, după ce se liniștește și își revine, stă de vorbă cu Zuhre despre Erdal și îi destăinuie că Cemal era fostul ei iubit, care tocmai fusese omorât după ce s-a măritat ea cu Fikret. După aceea pleacă în camera ei, spunând că o femeie măritată nu poate să stea în camera altei persoane decât a soțului ei.

Steaua sufletului episoadele 13-14-15 turcesti rezumatSeyit începe lucrul la vila lui Necmi Demir unde Guneș l-a pus să facă vreo câteva lucrări în piatră, dar el se arată mai rece față de ea și fata face un fel de criză, după care trebuie să ia medicație. Necmi nu se supără pe Seyit, îi spune că Guneș e îndrăgostită de el, apoi îi propune să lucreze pentru el ca bodyguard, și îi mai spune că a făcut un parteneriat de afaceri cu familia Karakaya, tipi periculoși, și că amândoi, în acest caz, au nevoie unul de celălalt. Într-adevăr, la o ședință a boardului de administrație din compania Karakaya, vine și Necmi, iar acolo Zekkar află că Fikret îl cunoștea pe acesta de mai mulți ani.

Șerife își joacă bine cartea, și se duce la clubul lui Zekkar unde comandă mâncăruri fine și foarte scumpe, se îmbată apoi îl sună să vină să ia masa cu ea. Zekkar se înfurie și vrea să-l pună pe Abbas s-o ducă acasă, dar Șerife îi spune că ea are nevoie de bani, și începe să pomenească despre cum l-a văzut omorându-l pe Cemal. Zekkar este prins la cotitură și îi dă cele 50.000 de lire pe care le pretinde Șerife ca să tacă, în plus îi mai spune și că Erdal, prietenul lui Seyit, este fratele lui Cemal.

Steaua sufletului episoadele 13-14-15 turcesti rezumatSîrma discută din nou cu Erdal la telefon și stabilesc să se întâlnească iarăși în casa nelocuită, dar Zekkar află și se duce acolo dinainte, stând pe terasa interioară. Cei doi vin și vorbesc despre moartea lui Cemal, Sîrma recunoscând că Zekkar l-a ucis sub ochii ei, ca răzbunare că a ajutat-o pe Zuhre să fugă. Apoi Erdal îi spune și el că fata ei cu Cemal (așadar copilul cu Cemal era o fetiță, nu Ali) n-a murit ci a fost dată spre adopție și că acum este mare, și e crescută de un anume Necmi Demir, și că o cheamă Guneș. În acest moment Zekkar, deja foarte tulburat de conversația celor doi și adevărurile scoase la iveală de ambele părți, armează pistolul pe care îl ținea în mână. Erdal aude zgomotul și are loc un schimb de focuri între cele două tabere, pentru că Zekkar venise cu Abbas, Erdal era însoțit de Seyit iar pe Sîrma, Zuhre n-a lăsat-o singură. Erdal este rănit la braț dar asta e singură pagubă produsă. Cei patru prieteni pleacă rapid cu mașina, iar Zekkar jură să-i omoare pe toți, inclusiv pe Sîrma și pe fata ei.

(Aici începe Steaua sufletului episodul 18 Kanal DTeatrul împușcăturilor se mută la vila lui Necmi, unde Zekkar apare ca să o vadă pe Guneș. Necmi îl amenință că a chemat poliția, lucrurile se precipită, vine și mașina cu Seyit, Sîrma, Zuhre și Erdal, iar Guneș atunci află cine este ea, de fapt, dar cum toți bărbații au pistoalele scoase și se amenință unii pe alții, Guneș leșină. Seyit profită de momentul de neatenție și ia pistolul lui Abbas apoi se declanșează ropotul de gloanțe din toate direcțiile. Guneș își revine și se îndreaptă către Necmi când Zekkar vrea s-o împuște, iar Necmi o apără cu propriul său trup, fiind împușcat. Vin și mascații și totul se sfârșește la secție iar Zekkar este arestat. Necmi este dus direct la urgențe în operație.

Sîrma acum trebuie să dea explicații lui Fikret și lui Ali referitor la relația ei cu Cemal și la copilul rezultat din iubirea lor. Ea povestește că trebuia să se mărite cu Cemal dar a fost răpită de Zekkar și forțată să se mărite cu el. Ali râde, crezând că el este copilul lui Cemal dar maică-sa îl lămurește că era vorba despre o fetiță, de care până azi ea știa că a murit la naștere. După ce termină confesiunea, Fikret o sfătuiește prietenește să se sinucidă, pentru că, oricum, Zekkar o va omorî când va ieși din închisoare, oriunde s-ar ascunde ea. Sîrma este conștientă că Fikret are dreptate, dar Zuhre o convinge să nu facă prostii și să nu-l asculte pe bătrân.

La spital, Necmi își revine pentru scurt timp și îl roagă pe Seyit să aibă grijă de Gunes, apoi face o nouă criză și intră în comă. Seyit nu dă niciun răspuns și n-ar vrea să fie nevoit să o protejeze pe Gunes, dar Sîrma, care află amănuntele acestea de la Erdal, o roagă pe Zuhre să-l convingă pe Seyit să accepte această dorință, poate ultima a lui Necmi. Zuhre, cu greu, acceptă, și amândouă vin în grădina spitalului să stea de vorbă cu Seyit. Zuhre, ca să-l determine să o ia pe Gunes sub aripa lui, îi spune, cu lacrimi în ochi, că ea și așa ea este soția lui Fikret și nu va fi niciodată a lui, așa că poate să se ocupe de fata Sîrmei. Seyit se enervează, pleacă înăuntru și intră într-un lift, rezumând faptele de până acum și ajungând la concluzia că i-a ajutat pe alții și el și-a distrus viața, iar Zuhre tot l-a părăsit.

Seyit ajunge în rezervă lui Necmi care își spune ultimele dorințe, ca el să aibă grijă de Guneș, apoi moare. Acest fapt schimbă destul de mult viețile eroilor serialului - Guneș încă nu se poate apropia de Sîrma și de Ali, dar este interesată să afle tot adevărul de la Erdal. Parteneriatul recent încheiat între familia Karakaya și dl. Demir va continua, Zekkar crezând că va putea să-i distrugă pe toți. Erdal va fi nevoit, ca unchi a lui Guneș, moștenitoarea lui Necmi, să preia afacerea acestuia și Seyit îl va seconda în business. Acum ei doi vor rămâne să locuiască la vila Demir iar Ibrahim și Șerife sunt aduși să stea într-o anexă a servitorilor și să ajute la gospodărie. Bineînțeles, Șerife se bagă în seamă mereu și i se pare degradant locul în care au ajuns.

(Aici începe Steaua sufletului episodul 19 Kanal DSeara, are loc recepția dată de Fikret în cinstea noului acord de afaceri. Vin ziariștii, fac poze, iar Zuhre trebuie să arate ca o soție, la brațul lui Fikret. Seyit este extrem de gelos și de furios, dar nu poate să facă nimic. Apoi lumea se distrează, apare și Serife, singură, care se lipește de un grup de afaceriști ruși. Când să se semneze parteneriatul, Guneș stă pe loc, lângă Fikret, iar Seyit merge la semnat. Imediat începe surpriza organizată de Zekkar din închisoare. Apar niște pistolari și se deschide focul. Zuhre scapă în pădure dar unul din indivizi o urmărește, s-o omoare. Seyit este și el pe urmele lor și îl neutralizează pe mafiot apoi o aduce pe Zuhre acasă.

Pe drum spre micul castel, cei doi îndrăgostiți se ceartă, iar Seyit îi reproșează lui Zuhre că a promis că nu va fi niciodată nevasta lui Fikret iar acum stă în pat cu el. Zuhre, deși n-a devenit în fapt soția bătrânului Karakaya, nu poate să spună nimic, ci doar conchide că el o urăște foarte mult. Acasă, stă de vorbă cu Sîrma pe acest subiect dar sunt întrerupte de Fikret care revine în dormitor, după ce, împreună cu Ali, au ajuns la concluzia că Zekkar le-a stricat seara. Târziu în noapte cei de la conacul Demir își dau seama că Șerife n-a ajuns acasă și se gândesc că o fi împușcată pe undeva și ei n-au căutat-o. Imediat, apare o mașină și Serife cu cei 4 afaceriști ruși ies, foarte plini de chef, și dansează un scurt cazacioc apoi fiecare pleacă la ale lui. Șerife e bucuroasă că, zice ea, i-a convins pe cei patru să cumpere roșii de Turcia.

A doua zi dimineață, Ibrahim vede poza ei în ziarele mondene și începe s-o alerge prin curte certând-o că s-a distrat cu bărbații în loc să rămână acasă, lângă el. Zekkar este informat de un acolit că lucrurile nu au fost așa cum au sperat și că nu Guneș a semnat parteneriatul, ci Seyit. În aceeași zi el este eliberat din închisoare, veste pe care Sîrma o primește cu multă tulburare. Ali o invită pe Ruveyda la un ceai, să-i mărturisească iubirea și să-i ofere cadou un telefon mobil, ca să poată comunica mai ușor. Guneș îl ia pe Seyit la o plimbare cu mașina ca să lămurească relația lor, însă el nu-i dă speranțe deșarte fetei, ci îi spune direct să-și caute de viață. Guneș, însă, insistă că o să-l aștepte să renunțe la Zuhre. Fikret merge la medic și află că plămânii săi sunt într-o stare gravă și că trebuie să înceapă urgent un anume tratament, însă el când ajunge acasă, îl întâmpină pe Zekkar și apoi îi spune lui Zuhre să împacheteze pentru că se vor întoarce la Urgup.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Google plus pin





a fost: Steaua sufletului ep. 10-11-12 tr                                  urmează: Steaua sufletului ultimele episoade turcesti (16-17)

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.