sâmbătă, 30 decembrie 2017

Steaua sufletului ultimele episoade, 16-17 turcesti rezumat









Steaua sufletului ultimele episoade, 16-17 turcesti rezumatLa rugămințile lui Zuhre și Sîrma, Fikret amână plecarea. În acea zi, Ibrahim descoperă că Șerife are bani și o aleargă prin curte și îi ia banii, după care amândoi încep să se certe și doar Erdal reușește să calmeze situația. (Aici începe Steaua sufletului episodul 20 Kanal D)  Seara, Zekkar își organizează singur un fel de bairam, cu ocazia ieșirii lui din închisoare, și dansează de unul singur alături de muzicanți, Fikret, Ali privind, circumspect, de pe terasă.

Noaptea, Sîrma temându-se pentru viața ei dar mai ales a lui Guneș, face o capcană din sfoară și îl spânzură pe Zekkar, care nu știe cine trage de frânghie să-l sugrume. Zuhre se trezește pentru că aude zgomot și sare să-l salveze pe ticălos, determinând-o pe Sîrma să fugă înapoi în dormitor. Când Zekkar își revine, crede că Zuhre voia să-l omoare și se ia la păruială cu ea. Fikret și Ali vin să vadă ce se petrece. Bătrânul ia și o pușcă și începe să tragă în Zekkar dar Zuhre îl oprește și le spune că l-a găsit spânzurat și l-a eliberat. Când Fikret insistă să spună cine a făcut asta, Zuhre minte...

A doua zi la masă, se iscă o ceartă și Fikret își pierde cunoștința pentru câteva secunde. Este dus în dormitor și Zuhre îi dă niște pastile. Apoi, mai târziu, când merg la companie să perfecteze niște acte cu Seyit, Erdal și Guneș, din nou cade jos și este dus la spital, unde rămâne sub supraveghere o vreme.
Relația dintre Ali și Ruveyda continuă. Cei doi se întâlnesc, se plimbă împreună, petrec timpul amândoi, Ali străduindu-se să-i demonstreze iubitei lui că deși e fiul lui Zekkar, nu-i seamănă și că o iubește cu adevărat pe ea, pe Ruveyda. Ibrahim se ceartă cu Șerife din cauza banilor ascunși și o părăsește, plecând la Cevahir, dar nici aceasta nu-l vrea înapoi, așa că Ibrahim doarme în microbuz, în fața casei lui Erdal, unde locuiește fosta sa soție.

Steaua sufletului ultimele episoade, 16-17 turcesti rezumat

(Aici începe Steaua sufletului episodul 21 Kanal DEste organizată aniversarea lui Guneș și atât Seyit cât și Zuhre primesc câte un bilețel că celălalt așteaptă într-una din camerele hotelului. După ce amândoi ajung acolo și se întreabă ce se petrece, apar Zekkar și Fikret. În minutele următoare Seyit demontează pas cu pas capcana întinsă de Zekkar, chipurile ca s-o prindă pe Zuhre în flagrant cu iubitul ei, și le arată tuturor, pe un ecran, că a filmat momentul în care Zekkar aranjează la recepție să se facă o rezervare pe numele lui Seyit, apoi cum a aranjat el faza cu bilețelele.

După ce Zekkar este deconspirat, din nou are loc o scurtă scenă cu împușcături. Fikret își dă seama că Zekkar este pur și simplu robul sentimentelor lui de tot felul față de Zuhre și că lucrurile nu se vor liniști ușor. Atunci, se hotărăște să plece din Istanbul cu Zuhre și cu Sîrma, înapoi la țară, a doua zi. Zekkar se bucură, însă pentru foarte scurt timp, pentru că Fikret l-a dat afară din companie și i-a lăsat doar clubul de noapte, transferându-i lui Ali toate acțiunile și conducerea firmei, în plus, a lăsat instrucțiuni avocaților să vândă micul castel. Zekkar se înfurie foarte tare când vede ce i-a făcut taică-său, și apoi Ali toarnă gaz peste foc amenințându-l că nu va mai fi nimic ilegal în firmă de acum înainte.

În Urgup, noaptea, Zuhre aude un zgomot ciudat și se scoală din pat să vadă ce este dar nu găsește nimic suspect. A doua zi îi întreabă și pe Sîrma și Cabbar dacă n-au auzit ceva ciudat, dar nici ei nu știu nimic. În scurt timp Seyit cumpără castelul lui Zekkar și vine la el să-și preia proprietatea cu mai mulți pistolari care-i amenință pe cei rămași în casă. (Aici începe Steaua sufletului episodul 22 Kanal D)  Zekkar este umilit, și în disperare, îi propune lui Seyit să se unească și să-l ucidă amândoi pe Fikret. Seyit respinge propunerea iar Erdal le aruncă hainele pe jos, de la balcon.

După ce Ali și Zekkar pleacă, Seyit inspectează casa, și când ajunge în dormitorul mare găsește niște cearceafuri într-un sertar. Beyaz vine și îi spune că lucrurile nu sunt cum crede el, și că Fikret s-a tăiat la braț ca să salveze onoarea familiei, că el și Zuhre nu au devenit soți în fapt. Tulburat și fericit, Seyit se hotărăște pe loc să se ducă la Urgup imediat ce este posibil, pretextând că are niște afaceri acolo și că-l mută pe bunicul Mustafa din locul unde fusese înmormântat, la Urgup alături de bunica Fatma. Când pleacă, Guneș îl urmează și își ia cameră la același hotel cu el.


Zuhre găsește poza cu Fikret și Seher când erau tineri și află despre povestea lor, apoi Sîrma o pune la curent cu tot ceea ce s-a petrecut - cum Fikret s-a însurat cu Vahide obligat de familie, apoi a continuat relația cu Seher, Zekkar i-a văzut când era mic, și mai apoi amândouă femeile din viața lui Fikret au dispărut misterios. La Istanbul, Zekkar începe și el să investigheze câte ceva și află lucruri uimitoare, precum că maică-sa ar fi în viață, pentru că medicul ei, care a tratat-o de cancer, i-a spus că a văzut-o cu câteva luni în urmă. Zekkar îi spune, uluit, medicului, că maică-sa a dispărut acum 6 ani și a fost găsită moartă. Tulburat de cele aflate și intrigat, caută să afle adevărul despre cine este femeia care se dă drept Vahide Karakaya, sau cine era, în realitate, femeia din tunel.

Steaua sufletului ultimele episoade, 16-17 turcesti rezumatZuhre aude din nou zgomotul ciudat și merge în camera pe unde a ajutat-o Sîrma să evadeze în noaptea nunții. Acolo găsește plapumele aruncate pe jos și ușa tunelului deschisă. Intră înăuntru și în mod clar observă încă o prezență. Zuhre tot înaintează, curioasă cine este în tunel, până când trece de mijloc, de zona unde este o poartă din zăbrele care dă spre o altă bucată de tunel. Persoana, căreia nu-i vedem decât picioarele sau mâinile, încuie cu un lacăt poarta în spatele ei și Zuhre rămâne blocată în firidă. Apoi ni se arată cum cel care a încuiat-o acolo, închide ușa de la cameră și pune plapumele la loc.

A doua zi lumea observă dispariția ei. Fikret îl sună pe Seyit să-l întrebe de ea, deși el tocmai își reînhumase bunicul și era alături de Erdal, Gunes și Ibrahim. Zuhre cântă, zăngăne zăbrelele în tunel, și plânge, pentru că totul s-a petrecut din prea marea ei curiozitate. Sîrma observă că plapumele nu sunt în ordinea știută de ea și dă câteva la o parte, dar ușa este încuiată, iar ea nu mai găsește cheia. Îl sună pe Seyit și îl aduce la ieșirea din tunel, unde el dă la o parte bolovanii puși de Zekkar, apoi intră înăuntru și o salvează pe Zuhre de acolo după care pleacă în lume amândoi.


***  S F Â R Ș I T U L    S E R I A L U L U I  ***

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Google plus pin






sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.