joi, 7 decembrie 2017

Ultimul trimestru de SARCINA: Ce trebuie sa faci pentru o nastere fara probleme!


Ești însărcinată și ai ajuns în ultimul trimestru? Îți faci griji cu privire la naștere și la întreg procesul care te așteaptă, în scurt timp? Ei bine, dacă te vei informa corespunzător, vei ști toate detaliile de care ai nevoie, pentru a te putea relaxa și pentru a avea parte de o experiență plăcută și lipsită de probleme.

Odată ce ai ajuns în al treilea trimestru de sarcină, modificările vor începe să apară, iar tu trebuie să te pregătești temeinic pentru marele moment. Vezi, în continuare, în acest articol, tot ce ai nevoie să afli!

Iată ce trebuie să faci în ultimul trimestru de sarcină pentru o naștere ușoară!


Ultimul trimestru de SARCINA: Ce trebuie sa faci pentru o nastere fara probleme!• Să îți protejezi sănătatea

Ultimul trimestru de sarcină este extrem de important, atât pentru făt, cât și pentru tine. De aceea, în această perioadă, menajează-te și încearcă să îți protejezi sănătatea cât poți de mult. Nu face prea mult efort, mănâncă sănătos și nu ridică obiecte grele. De asemenea, asigură-te că nu răcești, întrucât această mică problemă te poate incomoda mai mult decât crezi! De aceea, dacă ești însărcinată în sezonul rece, apelează la Magnetcenter și instalează-ți un sistem de încălzire eficient. Astfel, nu numai că te vei simți confortabil în propria locuința și ți se vor diminua simptomele neplăcute, dar în momentul nașterii vei fi perfect sănătoasă și pregătită!

• Activitatea sexuală – subiect tabu

Ultimul trimestru de SARCINA: Ce trebuie sa faci pentru o nastere fara probleme!Viața sexuală este un subiect destul de delicat, atunci când vorbim despre sarcină. Majoritatea viitoarelor mămici se feresc să întrețină relații intime, chiar și în primul trimestru. Ei bine, trebuie să știi că sexul nu afectează sănătatea sau siguranța fătului, astfel că poți să ai momente intime cu partenerul, chiar și atunci când te afli deja în al doilea sau al treilea trimestru. Pentru mai multe informații utile pe această temă, intră pe site-ul BABYSTEM și citește integral articolul. Cu toate acestea, doar medicul specialist este cel care îți poate spune exact dacă ai sau nu voie să întreții relații sexuale, în funcție de particularitățile sarcinii tale.

• Să te informezi cu privire la simptomele normale și anormale

Ultimul trimestru de SARCINA: Ce trebuie sa faci pentru o nastere fara probleme!

În perioada ultimului trimestru, simptomele tale neplăcute se pot intensifica și, de asemenea, este posibil să apară și unele noi. Este extrem de important să te informezi și să știi exact ce senzații sunt firești și ce dureri reprezintă un potențial pericol. Iată câteva dintre simptomele normale:

- Contracțiile Braxton-Hicks, cele care te pregătesc pentru contracțiile nașterii;
- Urinările frecvente, cauzate de coborârea copilului spre pelvis;
- Durerile de spate;
- Amorțeala, furnicăturile, rigiditatea articulațiilor;
- Oboseala constantă;

Dacă ai simptome care nu se înscriu în aceste categorii, este indicat să contactezi medicul obstetrician. Așadar, dacă ultimul trimestru de sarcină se apropie sau deja ai ajuns în acest punct, asimilează informațiile prezentate mai sus și fii pregătită oricând pentru venirea copilului pe lume!








19 comentarii:

  1. Util articolul tau pentru viitoarele mamici :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Un articol super util pentru viitoarele mamici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ultimul trimestru e cel mai greu insa nu trece repede si vine bebe pe lume. Totusi e bine sa avem grija de noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ultimul trimestru este foarte dificil si imi amintesc de momentele de panica prin care am trecut. E foarte importanta relatia cu medicul specialist care sa stie cel mai bine sa gestioneze situatiile.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am fost o norocoasa si am avut o sarcina foarte usoara. Pot spune chiar ca pe perioada sarcinii am fost mai sanatoasa si mai activa decat in toata viata mea.

    RăspundețiȘtergere
  6. La mine ultima luna de sarcina a insemnat muta odihna si fara multa vorba ca deja imi trageam sufletul si nici de miscare multa nu prea eram buna :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am avut o sarcină ușoară și chiar în ziua când au început contractile, dimineața făceam curățenie în casa. Foarte util articolul pentru viitoarele mămici.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un articol foarte util pentru viitoarele mamici! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Toata sarcina am avut o tuse chinuitoare, de care am scapat cand am nascut...

    RăspundețiȘtergere
  10. Un articol foarte util pentru viitoarele mamici. Ma bucur ca citesc si articole de genul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  11. E bine sa aflu astfel de informatii, nu se stie niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumim foarte mult pentru aceste informatii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru viitoarele mamici cu siguranta sunt de ajutor aceste sfaturi, dar sunt bune de retinut pentru oricine, majoritatea dintre noi vom ajunge in acel moment. 👍🏼

    RăspundețiȘtergere
  14. E important sa acorzi o grija deosebita sanatatii tale atunci cand esti gravida.

    RăspundețiȘtergere
  15. Un articol bine structurat, de citit de gravidute.

    RăspundețiȘtergere
  16. A trecut ceva vreme de cand am nascut si chiar m-am emotionat la gandul cat de paralela eram atunci cu tot ceea ce implica sarcina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astazi as avea mult mai multa grija de mine astfel incat sa ma pot bucura mai din plin de aceasta perioada.

      Ștergere
  17. Chiar am cateva prietene gravide si le voi da articolul tau sa-l citeasca. Sigur le va fi mai mult decat util.

    RăspundețiȘtergere
  18. Un articol folositor pentru mamici si viitoare mamici

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.