luni, 5 martie 2018

Crema Neovadiol Magistral de la Vichy, pentru doamnele de +50. Review.


Crema Neovadiol Magistral de la Vichy, pentru doamnele de +50. Review.


Am cumpărat crema Neovadiol Magistral de la Vichy după ce testasem deja o mostră în cadrul unei campanii desfășurate în anumite farmacii din țară. În orașul meu a fost vorba despre farmacia Ardealul, care vinde medicamente, produse pentru copii mici și produse cosmetice atât într-un lanț de farmacii cât și online.


Crema de zi Neovadiol de la Vichy este special creată pentru tenul matur, al femeilor de +50. Poate voi, cititoarele blogului meu sunteți acum mai tinere, dar timpul trece și pielea nu va mai avea elastina de la 30 de ani și nici strălucirea de la 20. Așa că, poate că e bine să știți de pe acum ce anume să căutați când va veni vremea.

Crema Neovadiol Magistral de la Vichy, pentru doamnele de +50. Review.

Crema Neovadiol Magistral de la Vichy conține 3 tipuri de uleiuri cosmetice și anume: ulei de semințe de șofrănel, ulei de tărâțe de orez și unt de shea. Ingredientele sale refac elasticitatea pielii și redau aspectul normal al epidermei, hrănesc, densifică și stimulează strălucirea naturală a pielii mature. Bogată în pigmenți, crema aceasta este făcută să se adapteze fiecărui tip coloristic de piele - chiar și celor foarte palide. Această cremă proaspătă, confortabilă vă transformă pielea și o readuce la starea ei de dinaintea maturizării tenului. Cu textura ei delicioasă și o aromă delicată de trandafir, această cremă vă va revigora pielea și o va lăsa radiantă și sănătoasă.

Crema Neovadiol Magistral de la Vichy, pentru doamnele de +50. Review.

Crema Neovadiol Magistral de la Vichy vine într-o cutie specială și este ambalată într-un flacon de sticlă groasă, cu capac auriu lucios. Intră rapid în piele fără să lase grăsime pe deasupra și are o textură foarte fină. Îmi place cu adevărat această cremă și mirosul ei delicat, dar dincolo de aceasta am constatat că, după un timp de folosire constantă, îmi face pielea moale că mătasea. Penetrează foarte bine pielea și are o textură plăcută, se aplică foarte ușor, este spornică și ridurile fine dispar relativ rapid.

Prețul de pe cutie era valabil în toamna lui 2016, dar este aproape la fel și acum, pe emag crema fiind 125 de lei. Flaconul conține 50 mg și crema poate fi folosită timp de 12 luni de la deschidere.


Voi ați folosit produse Vichy?

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!











11 comentarii:

  1. Mama mea foloseste aceasta crema si este foarte incantata de ea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am folosit de la Vichy o cremă de noapte cu efect de mască, efect spa, a fost minunată. Eu m-am înțeles bine cu produsele de la Vichy.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru mama mea cred ca ar fi potrivita. Am sa-i spun de sugestie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca ar fi crema perfecta pentru mama mea, eu din pacate nu mi-am gasit produsele ideale pentru tem de la Vichy dar le-am gasit la La roche posay!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi plac mult produsele Vichy si am avut ocazia sa testez o crema hidratanta la un moment dat. Pentru crema asta nu am inca varsta, dar sunt convinsa ca e buna, ca toate produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu, personal, nu sunt la carsta la care sa pot folosi o astfel de crema, insa am o matusa care ii este fidela de cativa ani si are numai cuvinte de lauda la adresa ei! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum peste mai putin de o jumatate de an ma incadrez in varsta, o sa-i incerc puterile.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am incercat si eu IDealia de la Vichy. In prezent nu folosesc decat apa termala de la Vichy

    RăspundețiȘtergere
  9. A folosit si mama crema si era incantata.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.