sâmbătă, 28 aprilie 2018

Outfituri de seara - idei pentru tinute si rochii de club



Tinerii își petrec adeseori serile în cluburi de noapte și aceasta este una dintre distracțiile lor preferate. Prietenii se adună și se duc la baruri sau cluburi pentru a se destinde și a se distra. Înainte de a pleca la club, primul lucru important care vine în mintea unei femei este acela că trebuie să se îmbrace cu ceva ca să se distingă din mulțime. Fiecare femeie dorește să arate cel mai bine și vrea ca toată lumea să întoarcă privirile după ea. Dar pentru cluburile de noapte este esențial să te simți confortabil, din moment ce vei petrece o mare parte din noapte dansând și petrecând cu prietenii.

Outfituri de seara - idei pentru tinute si rochii de club
sursa - pixabay.com

O rochie scurtă, glamour, este cu siguranță o piesă pe care tinerele care frecventează cluburile o au în garderoba lor. În timp ce te vei bucura de o seară perfectă, toate capetele se vor întoarce după tine și te vei simți în al nouălea cer.
Dar cum să fii sigură că ținuta pe care o alegi, rochia de club pe care o îmbraci, este sexoasă, elegantă, în ton cu moda și mai ales nu te face să arăți că o vampă venită la agățat? Iar dincolo de asta, trebuie să fii sigură că rochia aleasă, împreună cu pantofii din picioare, îți permit să dansezi ore în șir fără să fii stânjenită în niciun fel.

Ce fel de rochii de club să alegi


Outfituri de seara - idei pentru tinute si rochii de clubNu orice rochie atârnată în dulapul tău este potrivită pentru o seară la club. Lasă rochia maxi din bumbac pentru o altă ocazie, și aceea din voal moale pentru o zi fierbinte de vară. Rochia de club poate fi ceva mai sexy și puțin mai scurtă decât celelalte rochii din dulap. Dă la o parte și rochia neagră potrivită pentru birou și, în schimb, alege o rochie sau o fustă mai scurtă, ori cu spatele gol sau croită din materiale cu paiete.

De obicei rochiile de club sunt scurte, însă există o regulă nescrisă în modă, ca îmbrăcămintea să dezvăluie într-o parte și să acopere în alta. La club poți să respecți această regulă, și să adopți un stil ușor retro, purtând o rochie mulată fără mâneci, cu umerii goi, dar asortată cu cizme lungi peste genunchi, sau poți purta o rochie cu spatele gol, dar care acoperă umerii și parțial brațele. La fel de bine poți să alegi o rochie foarte îndrăzneață, scurtă, mulată și cu decolteu adânc, atâta vreme cât nu treci linia prostului gust și a vulgarității. Iar dacă vrei să-ți pui în valoare picioarele, alege o fustă eye-catcher și o bluză lejeră într-o nuanță nude sau neagră, care să nu rețină privirea.

Ținută glamour versus casual


O alegere în acest sens depinde mult de locul către care vă îndreptați. Dacă acolo majoritatea se îmbracă glamour, atunci ar fi o greșeală să adopți o ținută casual, și viceversa. Iar dacă este un club în care n-ai mai fost, ar fi bine să te interesezi ce ținută se poartă de obicei acolo, însă dacă nu ai avut ocazia să faci asta, atunci niște blugi strâmți sau o fustă cu un top frumos te scot din orice încurcătură. Și dacă vrei neapărat să porți rochie, nu uita, că o rochie de club neagră, scurtă, eventual cu dantelă sau paiete este piesa de mare versatilitate pe care o poți purta la aproape orice ocazie, seara.

Outfituri de seara - idei pentru tinute si rochii de club
În afară de rochii, la club poți purta pantaloni de piele cu o bluză albă stil retro, o salopetă mini, glamour sau nu, o rochie amplă în partea de jos cu decolteu și bretele late, o salopetă elegantă cu pantalon lung, dar cu spatele adânc tăiat până sub talie, o bluză dintr-un material fluid, înflorată, cu pantaloni scurți într-una din nuanțele de pe bluză, o fustă mini cu paiete all-over cu o bluză largă din voal negru, o rochie mini fără mâneci gen tub, roz-ciclam, accesorizată cu pantofi și geantă nude și cu o brățară lată din metal auriu, sau chiar un compleu fustă mini dreaptă și mulată, cu o bluză mulată gen corset, albe amândouă.
După cum vedeți, o ținută de club nu este greu de compus, dar nici foarte ușor. În ceea ce privește materialele, aș opta pentru mătase, bumbac, vâscoză, piele, denim și mai puțin materiale sintetice, mai ales dacă aș avea de gând să dansez.

Nu uita accesoriile


Rochia de club cea mai frumoasă poate să devină prea stridentă dacă e purtată cu accesorii nepotrivite. Așa că atenție la ce fel de geantă asortezi la ținuta ta, ce pantofi și ce bijuterii. Dacă iți este la îndemână, poartă tocuri cui, dar dacă te simți prea inconfortabil pe tocuri înalte ore în șir, ia o pereche mai comodă. O geantă de dimensiuni mici în ton cu rochia sau topul și una-două bijuterii foarte moderne pot completa în mod fericit rochia de club, dar numai dacă restul ținutei permite. Personal, nu sunt adepta stilului cu accesorii numeroase, ci consider că întotdeauna, o ținută cu stil înseamnă puține culori și puține accesorii.

Outfituri de seara - idei pentru tinute si rochii de club

Am lăsat la urmă machiajul, pentru că aici sunt sigură că toate fetele și femeile știu exact cum să se machieze ca să se pună în valoare. Așa că, dacă totul este în regulă, distracția voastră este asigurată, iar dacă rochiile din fotografii v-au plăcut, le puteți găsi pe site-ul ManiaMall sau puteți cere detalii pe pagina lor de facebook.


Voi ce fel de ținută ați purta într-o seară la club?

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!












6 comentarii:

  1. N-am mai fost de mult in club, dar chiar si asa rochiile acelea nu sunt genul meu. Nu stiu dar niciodata nu m-am simtit confortabil in ceva prea scurt sau prea decoltat

    RăspundețiȘtergere
  2. ce ținute sexy, mi-e dor să ies la un club.

    RăspundețiȘtergere
  3. Depinde acum, nu as purta rochii prea sexy, imi place mai mult stilul casual with a twist. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu aleg de obicei salopetele lungi, dar am si cateva cu pantaloni scurti. Problemma cu cizmele peste genunchi in astfel de locuri este ca vei muri de cald in ele.

    RăspundețiȘtergere
  5. pe cea alba as alegea-o, in rest nu sunt genul meu

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu n-as merge atat de sexy. Cred ca as alege ceva girluy sau casual elegant. Nu imi place sa atrag atat de multe priviri prin vestimentatie

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.