vineri, 1 iunie 2018

Meryem - prezentare si distributie



Meryem - prezentare si distributieTitlul original: Meryem
Traducere -
Gen: dramă, romantic
Episoade: 30, de cca 150 minute
Producător: Kanal D, Turcia 2017
Rețeaua de distribuție: TMC, care este și deținătorul drepturilor de autor
Regia: Mustafa Dogan
Scenariul original: Yoo Bo Ra, Choi Ho Chul
Adaptare: Meryem Gultabak, Ilke Gursoy

Serialul se difuzează pe Kanal D din iunie 2018.

Savaș este un tânăr care provine dintr-o familie bogată și are totul la picioare. Arată bine, e deștept, în schimb are un suflet întunecat. După moartea mamei sale, el pleacă de acasă lăsându-și tatăl în urmă și dorind să ducă o viață simplă. Are o prietenă chelneriță pe care o iubește nespus și cu care intenționează să se căsătorească, simțind că ea este femeia vieții lui.

Meryem e o tânără frumoasă care lucrează la băcănia tatălui ei. Are o fire altruistă și îl cunoaște pe Otkay de multă vreme, sperând să devină mireasa lui într-o zi. Dar Otkay trebuie să meargă la facultate, la drept, iar Meryem îl ajută, chiar și financiar când are nevoie, pentru că i se pare normal să se sacrifice pentru iubitul ei. Când Otkay termină facultatea și devine procuror, Meryem se așteaptă ca el să-i ceară mâna, cu atât mai mult cu cât a făcut multe sacrificii pentru el. Însă lucrurile nu se vor întâmpla așa cum speră ea. Otkay are, de fapt, pe altcineva, o iubește pe Beliz, o avocată de succes, și plănuiește să se despartă de Meryem.

Otkay și-a schimbat părerea despre femeia cu care vrea să-și împartă viața după ce a cunoscut succesul, și consideră că Meryem nu e de nasul lui, chiar dacă ea l-a ajutat atât de mult. Pentru a-și duce la capăt intențiile de despărțire, o invită pe Meryem la o cină chiar în prima lui zi de serviciu ca procuror. Bineînțeles, Meryem crede că în acea seară va fi cerută de nevastă. Otkay nu se poate hotărî să-i spună în față ceea ce dorește, și lucrurile rămân confuze.

În drum spre casă, Otkay face un accident și rănește o tânără, dar pentru că plouă foarte tare, el continuă să ruleze, mințind-o pe Meryem că era un butoi. Ea nu-și dă seama ce se întâmplă și ia de bună minciuna lui Otkay. Între timp, fata de pe asfalt, care este iubita lui Savas, este dusă la spital, însă va fi prea târziu pentru ea. Viața lui Savas este dată peste cap. Împreună cu tatăl sau vrea să se facă dreptate și începe să-l caute pe făptaș, sperând că după aceea acesta să primească pedeapsa maximă pentru ceea ce a făcut.

A doua zi, Meryem preia vina incidentului asupra ei la firma de asigurări, ca să nu-l supere pe Otkay chiar de la debutul său profesional, în continuare ea crezând că într-adevăr s-au lovit de un obiect pe stradă. Meryem ajunge la închisoare pentru fapta comisă de Otkay, căruia acum îi convine situația, și care minte în continuare că n-a știut că a lovit o femeie. Ascunzând relația dintre ei, Otkay devine procurorul care instrumentează cazul, asigurând-o că va face tot posibilul să stea cât mai puțin la închisoare. Pe de altă parte, Otkay nu va rezista presiunilor lui Savaș și ale tatălui său și o va trăda pe Meryem, cerând pedeaspa maximă de 8 ani pentru ea.

Ce va face Meryem când își va da seama că Otkay a trădat-o? Va spune ea adevărul sau nu? Savaș se va îndrăgosti de ea chiar dacă o crede ucigașa iubitei lui?
Veți afla urmărind serialul Meryem la Kanal D în această vară.

Distribuția:

Furkan Andıç (Savaş), Ayça Ayşin Turan (Meryem), Cemal Toktaş (Oktay), Açelya Topaloğlu (Derin), Bestemsu Özdemir (Beliz), Uğur Çavuşoğlu (Yurdal), Serenay Aktaş (Burcu), Kenan Acar (Güçlü), Sema Öztürk (Tülin), Ayten Uncuoğlu (Nurten), Özge Özaçar (Naz Sargun) , Uğur Demirpehlivan (Gülümser), Necmi Yapıcı (Ertan), Gülden Avşaroğlu (Selma), Sonat Dursun (Rıza), Serhan Onat (Berk).


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin





 urmează: Meryem episodul 2-3 , ep. 4-6, ep. 7-13ep.14-20ep. 21-30  

sursa foto: turkishdrama.com








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.