miercuri, 22 august 2018

Diferente intre bicicleta electrica si cea normala



Toate modelele de biciclete electrice pe care le avem la dispoziție în magazine vă permit să ajustați funcțiile cât de mult vă doriți, prin simpla apăsare a unui buton de pe ghidon. Dacă vreți să utilizați numai picioarele, puteți alege asistența zero. Toate bicicletele pot fi folosite fără ca elementele electrice să fie pornite.

Diferente intre bicicleta electrica si cea normala


Există o tendință de a folosi motorul atunci când atunci când acesta există. Dar, în cazul bicicletelor de calitate superioară, este mult mai probabil că veți pedala mai mult și veți face mai mult exercițiu fizic. Însă există o explicație simplă pentru acest lucru.

Bicicletele mai ieftine sunt și cele mai puțin complexe. Deși un senzor de cadență este preferabil unui senzor de proastă calitate, acesta nu măsoară efortul pe care îl utilizați pentru a pedala. Ca atare, dacă pedalele se deplasează, motorul vă ajută în funcție de setarea de asistență pe care ați predeterminat-o pe ecran. Există o tendință de a pedala mai puțin și de a obține toată asistența la putere maximă, ceea ce înseamnă că faceți mai puțin antrenament.

Un senzor de cuplu de bună calitate face ajustări infinite la asistența pe care o oferă, pe baza forței cu care apăsați pedala. Deplasați-vă mai mult și vă va ajuta mai mult. Cu senzori de cuplu de înaltă calitate, cum ar fi unele biciclete electrice Bosch, Shimano, Kalkhoff sau Faraday, aproape că sunteți încurajat să vă deplasați mai greu, dar atât cât să rămâneți în zona dv. de confort. Tehnologia dispare și pur și simplu simțiți bucuria călătoriei. După mersul cu una dintre aceste biciclete mă simt întotdeauna ca și cum aș fi fost la plimbare cu o bicicletă bună, dar nu am avut de pedalat la deal.

Ca regulă generală, o bicicletă electrică va oferi o experiență mai autentică atunci când motorul este oprit. Acest lucru se datorează faptului că bicicletele cu motor au roți de biciclete obișnuite, în timp ce unele biciclete electrice ieftine au tracțiune slabă, deoarece motorul este acționat de către roată. Unele biciclete au și accelerație, care poate fi utilizată doar atunci când ajungeți pe un deal sau la o intersecție. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă asigura că nu faceți un efort peste puterile dv. de mare.

Dar până la urmă diferența dintre plimbarea cu o bicicletă electrică și una normală constă în a încerca pe propria piele, pentru că oricât aș scrie aici, nu există nicio modalitate mai bună de a explica diferențele decât printr-o plimbare de test.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin










14 comentarii:

  1. interesante diferentele, nu m-as fi gandit la atatea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar sunt o multime de diferente intre ele. Nu ar strica o bicicleta de genu.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu am mai mers pe bicicleta de vreo 10 ani, mi s a facut dor citind articolul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am mers pe o bicicleta electrica insa ador sa merg pe una clasica, poate bicicletele electrice repreznta viitorul...

    RăspundețiȘtergere
  5. Bicicleta normala am așa ca mi-as dori una electrică. Cred ca ar fi fantastica

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu știu să merg pe bicicletă, așa că nu pot spune ceva despre acest lucru. Iubitutl meu în schimb, merge pe bicicletă așa că sigur l-ar interesa

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu cred ca la cat de lenesa sunt as alege bicicleta electrica doar ca sa nu dau din pedale mult :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu stiu sa merg pe bicicleta :(
    mi as dori una electrica

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu știam de toate aceste diferențe. Nu am învățat până acum să merg pe bicicletă, dar cred că m-aș descurca. :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place sa merg pe bicicleta. Nu as inlocui bicicleta clasica cu una electrica.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nici nu stiam ca e atat de complexa o bicicleta electrica. Chiar mi-ar trebui una!

    RăspundețiȘtergere
  12. Am fost de curând în Tel Aviv și am fost socata de nr mare de biciclete electrice folosite de localnici. De atunci îmi tot doresc și eu sa ma dau cu una electrica, poate chiar sa îmi achiziționez o astfel de bicicleta, de ce nu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-as dori tare sa incerc bicicleta electrica, desi imi place mult senzatia de a merge pe bicileta normala.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu, pana la varsta mea venerabila, nu am mers decat pe bicicleta de la sala.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.