luni, 10 septembrie 2018

Mireasa din Istanbul, ep. 26-27 turcesti, rezumat



Mireasa din Istanbul, ep. 26-27 turcesti, rezumatSureyya continuă să se ocupe de Ada, împreună cu Faruk în timp ce Fikret adoarme la birou și vine seara foarte târziu, rupt de oboseală. Ipek nici nu vrea să audă de fetița ei, continuă să se prefacă depresivă, dar pe ascuns mănâncă dulciuri și în rest, doarme aproape mereu. Maică-sa încearcă s-o scoată din apatie, să-i propună să meargă la coafor, la cosmetică, la salon, ori la cumpărături, speriind-o că dacă va continua așa, se va îngrășa și nimeni n-o să se mai uite la ea. Ipek refuză să coopereze spunând că e depresivă pentru că fata plânge și nu se mai oprește. Când aude așa ceva, Esma se hotărăște să acționeze și decide să fie mutat pătuțul Adei în camera Sureyyei. Într-o seară se iscă cearta pentru că Fikret, nervos, are impresia că mama lui i-o dă pe Ada fratelui său mai mare pentru că nu are copii. În urma scandalului, Ipek se decide să încerce să-și crească fetița și cu efort, reușește s-o facă să sugă la sânul ei.

În tot acest timp, Esra, secretara lui Fikret, îi aduce de mâncare la birou, atentă la preferințele șefului ei, ba chiar el o conduce acasă cu mașina și în seara în care acasă izbucnește cearta, iar Ipek este nepăsătoare la nevoile soțului ei, el pleacă la Esra, care îl găzduiește în acea noapte. Bineînțeles, când Fikret, la birou fiind, se bucură că Ipek începe să-și revină la normal și alăptează fata, Esra se întristează pentru că are impresia că începe să piardă terenul câștigat până atunci.

Esma își pune în minte să împiedice prin orice mijloace relația dintre Osman și Burcu și îi propune fetei să stea de vorbă amândouă. Burcu, nebănuind ce o așteaptă, îi spune lui Osman că mama ei a invitat-o la cină, iar el, îngrijorat, îl învită pe Garip la același restaurant. Când se întâlnesc toți patru, bineînțeles că sar scântei și cei doi părinți sunt clar împotriva prieteniei copiilor lor. În mașină, Osman are o discuție cu maică-sa, iar din spusele lui, Esma își dă seama că fiul ei este îndrăgostit fără speranță de cineva, dar nu știe de cine. A doua zi Esma găsește un jurnal intim în camera lui Osman (pare a fi fost lăsat intenționat de el pe jos, deschis...), pe care îl citește uluită, de unde rezultă clar că el o iubește pe Sureyya, dar este conștient că e o dragoste pe care trebuie s-o uite și speră să facă asta cu ajutorul lui Burcu. Atunci Esma se sfătuiește cu Nurgul și își dă seama că mai bine îl lasă pe Osman să-și vindece rănile inimii cu Burcu decât să sufere clipă de clipă după o femeie pe care n-o poate avea.

Adem își schimbă buletinul, pe care acum e trecut numele de familie Boran, și Fevzi în dreptul tatălui. Se bucură împreună cu Dilara și cu maică-sa, dar trece prea repede la pasul următor, schimbând chiar a doua zi denumirea autogării lui în Adem Boran Turizm. Ceilalți frați Boran se înfurie când văd așa ceva. În scurt timp are loc o întrevedere înaintea procesului de moștenire la care Adem împreună cu Garip solicită doar 5% din acțiunile firmei, deși i se cuvin 15 procente, și o șesime din valoarea conacului. Casa era a Esmei, dar ea nu știe că Fevzi, într-o perioadă mai tulbure, a cumpărat-o cu preț dublu de la socrul său ca să-l ajute, și astfel conacul este un bun care a devenit moștenirea lăsată de Fevzi. Esma, siderară, nu mai știe ce să spună auzind așa ceva, și ședința se amână.

Mireasa din Istanbul, ep. 26-27 turcesti, rezumatFikret și Adem se sfătuiesc ce este de făcut mai departe, pentru că ei credeau că Faruk nu are bani și că banca nu-i va acorda un împrumut, ca să-i dea lui Adem banii reprezentând partea lui din conac și astfel, ulterior cei doi aliați aveau să facă o anumită mișcare prin care Faruk și-ar fi pierdut din supremația în firmă și în familie. În realitate, Adem plănuia să pună mâna și pe casă și pe firmă. Dar Faruk pune în vânzare niște proprietăți din afara Istanbulului, iar Adem este foarte supărat că nu mai poate continua să-și facă jocurile și îl învinuiește pe Fikret. Acesta îi spune că nu s-a gândit că Faruk va apela la varianta vânzării, dar Adem îl somează să găsească soluția, pentru că el l-a atras în acest joc. Adem este cu adevărat extrem de nervos și întâmplarea face să vină Dilara pe la birou, iar el are o criză și o dă afară, apoi distruge mobilierul și aruncă cu tot ce-i vine la îndemână. Dilara se duce la cabinetul psiholoagei ca să întrebe de evoluția soțului ei [o surpriză placută, psiholoaga este actrița care a jucat rolul surorii lui Ali Ihsan, Dilek, din serialul Iffet]. Surprinsă, Dilara află că Adem o mințise și că n-a fost niciodată pe la cabinet. Când ajunge acasă, ea îl constrânge pe Adem să meargă împreună la terapie sau înaintează divorțul.

Fikret, viclean, îl pârăște Esmei pe Faruk, că vinde casele de vacanță, dar ea momentan este preocupată de Osman. Îi cere lui Burcu încă o întâlnire ca să-i spună că a greșit și că a judecat-o după taică-său, cerându-și scuze, lucruri pe care i le spune și lui Osman exact la fel. După ce pune ordine în prietenia dintre cei doi, Esma se întâlnește cu Garip, care venise acasă mai devreme, și o găsise acolo, cu Burcu. Fata pleacă în oraș, iar Esma se împacă cu Garip, care îi promite că orice ar face în relația lui profesională cu Adem, pe care îl consideră un țicnit, n-o va lovi pe ea. După care o asigură că va trece de partea familiei Boran, lăsându-l singur pe Adem.

Relația dintre Akif și Senem înflorește deși nu e scutită de mici hopuri, însă Akif acum știe că o iubește pe Senem, deși ea este mai mare de ani ca el, și, involuntar, o jignește la un moment dat. Senem, care se simte prost că trebuie mereu să se ascundă de cei apropiați, discută cu Akif și convin că va trebui să le spună lui Faruk și Sureyyei despre ei doi. Faruk, oricum, îl surprinde pe Akif de multe ori și își dă seama că e îndrăgostit, ba chiar intuiește și de cine.

Begum îi spune lui Faruk că se întâlnește cu cineva și că o să i-l prezinte și lui Emir pe acest nou bărbat din viața ei. Faruk, deși nu vrea să recunoască, este foarte gelos și se ceartă cu Begum pe motiv că de-abia s-a obișnuit cu Emir și că nu este cazul acum pentru copil să fie bulversat cu un nou potențial tată vitreg. Begum îi propune lui Faruk să-l cunoască pe acest prieten al ei, fără să menționeze cine este. Într-o seară stabilesc o cină la restaurant iar Faruk se înfurie de-a dreptul când vede cu cine iese Begum. Îl ia deoparte pe Can și îl întreabă de ce nu și-a găsit o altă femeie în tot Istanbulul decât pe fosta lui iubită și îl amenință că dacă se mai agață de femeile din viața lui, o să dea de naiba. Sureyya se supără și ea, pentru că ei îi este mai mult decât clar că Faruk are încă sentimente pentru Begum și că relația lor nu e încheiată chiar dacă au trecut zece ani.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 24-25 tr                                     urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 28-32


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












2 comentarii:

  1. Dragă Oana ,psihologia nu este celebra Zuhal Okay,cea din Iffet,ci Tine Șaran ,a jucat in Razbunarea si Cesur ce guzel😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tilbe :) nu Tine. Da, mie mi s-a parut foarte asemanatoare figura mamei lui Cesur, cu aceea a surorii lui Ali Ihsan din Iffet, de aceea m-a dus gandul doar la ea. Intr-adevar, este o asemanare, dar nu chiar atat de evidenta. Insa eu mereu m-am gandit la rolul Dilek, nici nu mi-am amintit de mama lui Cesur... :) se inseamna conexiunile neuronilor...!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.