miercuri, 3 octombrie 2018

Mireasa din Istanbul, ep. 35-36 turcesti, rezumat



Mireasa din Istanbul, ep. 35-36 turcesti, rezumatFaruk se duce foarte nervos la firmă imediat ce a aflat despre tranzacția făcută de Fikret, dar ajunge cu câteva momente după ce actele de transfer de acțiuni către Adem fuseseră deja semnate. Cei doi frați rămân să discute între patru ochi și Faruk degeaba încearcă să-i arate lui Fikret că gestul lui e o mare greșeală și că asta li se va întoarce împotrivă. Fikret nu este interesat decât să slăbească autoritatea lui Faruk pe toate planurile și nu vede nimic altceva. Fikret, enervat și el, iese din birou și o concediază pe secretara turnătoare, apoi se duce la magazin la Esra, care îl face să uite de probleme. În acest context, Faruk dă vină pe relația Esmei cu Garip pentru toată degringolada care are loc în familie.

Osman, uluit că maică-sa i-a citit jurnalul, ia o decizie radicală. Ajunge acasă și își arde caietul cu însemnări apoi începe să împacheteze, ca să se mute într-un apartament unde va locui cu Burcu. Când frații aud așa ceva, cu toții cred că motivul este Esma, deși nu știu exact de ce pleacă Osman de acasă. Esma se înfurie, dar nu poate face nimic să-l oprească pe fiul ei de la ceea ce și-a propus.
Faruk, ca să se relaxeze, acceptă să meargă împreună cu Dilara și Sureyya la Senem să oficieze logodna cu Akif. Seara va fi memorabilă, în special pentru Akif, care primește, nu o cafea cu sare, cum este tradiția la turci, ci o cafea cu ardei iute.

Când Esma află ce a făcut Fikret, bineînțeles că nu este de acord cu prezența lui Adem în board-ul administrativ și nici ea nu reușește să-l facă să înțeleagă că Adem are în minte doar un plan de răzbunare. Pe acest fond, relația lui Fikret cu Ipek se destramă tot mai mult, deși Ipek nu conștientizează realitatea. Ea crede că-l poate, încă, manevra pe soțul ei cum dorește și când încearcă să se apropie, tandru de el, acesta este imun la mângâierile ei. Ba mai mult, după ce, întâmplător, Fikret aude prin aparatul de supraveghere al Adei, o conversație dintre Kiymet și Ipek, care nu înțelege că maică-sa o avertizează voalat că există cineva în viața lui Fikret, acesta îi spune verde-n față că vrea să divorțeze. Pe de altă parte, motivul acestei bruște dorințe de ruptură vine și din cauza Esrei, care i-a spus lui Fikret că, în ciuda sentimentelor dintre ei, ea nu dorește să fie cauza separării lui de familie. Ipek rămâne consternată și nu-i vine să creadă ce aude.

Acest rezumat acoperă episoadele difuzate de Kanal D marți, 16 oct. 2018 și luni 22 oct. 2018.

Faruk merge acasă la Garip să discute ca între bărbați și să-i spună că relația lui cu Esma le distruge familia, dar Garip nu e dispus să renunțe la femeia pe care a așteptat-o în inima lui 42 de ani. O veste bună vine pentru Faruk de la unul dintre avocați, care îl informează că va putea să-l excludă pe Adem din consiliu dacă îi găsește ceva suspect în trecutul recent. Sureyya se duce la Begum și din nou între ele are loc o mică ceartă referitoare la Can, care o mințise pe doctoriță că n-ar fi stat de vorbă cu Sureyya. Apoi ea pleacă acasă la avocat, dar acolo este urmărită de omul pus pe urmele ei de către Esma, mai demult. Când acesta o contactează pe bătrână să-i spună că-i dă materialele pe care le are, ea îl anunță că va încheia colaborarea cu el. Cu toate acestea, Esma se uită cu luare aminte la pozele unde este clar că nora ei întră în blocul unde locuiește Can, și la un moment dat, o avertizează voalat că Bursa e un oraș mic și bârfele se răspândesc repede.

Begum leșină în spital și este din nou dusă la investigații. Din păcate, află că i-a recidivat cancerul și că există posibilitatea unei operații, dar din cauza localizării metastazelor, aceasta este extrem de riscantă. La început ea nu vrea să se opereze dar apoi acceptă, cu toate riscurile. Can, Sureyya și Faruk sunt alături de ea și încearcă să-i facă aceste ultime zile de viață fericite.

Într-o seară, Faruk îl invită pe Adem la o cină și îl supune unui test. Scoate bricheta găsită la cabana arsă, ca să aprindă lumânările din decorul mesei. Adem, surprins, întreabă unde a găsit bricheta, că este a lui și nu-și amintește s-o fi uitat în biroul lui Faruk. Atunci acesta, fiind convins că Adem nu are legătură cu incendiul, se duce la Esma și o forțează să-i spună adevărul. Ea îl aduce în dormitor și îi spune că Reyhan a vrut s-o omoare și să se sinucidă în același timp, din cauza scrisorii lăsate de Fevzi.

Murat și Bade se tatonează reciproc, dar nici unul nici celălalt nu se lasă. Ca să n-o piardă, Murat îi pregătește o cină romantică într-o altă locuință de-a Boranilor și o păcălește că e beat pulbere ca să vină acolo să-l ia acasă. Bade e surprinsă de atmosfera romantică din acea sufragerie, Murat o cere de nevastă după tot dichisul, cu inelul cu diamant pregătit, dar ea se teme și fuge acasă. La scurt timp Murat are o întâlnire cu Koray și află că Bade nu este iubita acestuia. De fericire, începe să danseze prin casă, dându-și seama că Bade tot pe el îl iubește și nu s-a dăruit altcuiva între timp. Într-o seară o cheamă afară pe Bade și îi explică faptul că o iubește cu adevărat, că a vrut să se implice în alte relații, dar nu au mers, și că în tot acest timp și-a dat seama că ea este destinul său, că nu o cere de nevastă ca să-și râdă de ea. Bade se bucură să audă asta din gura lui Murat, dar încă nu-i dă răspunsul mult așteptat.

Ipek bulversată, are o discuție cu Kiymet care-i spune despre Esra. Atunci ea începe să-i controleze telefonul lui Fikret unde găsește un mesaj. Mai apoi face tot posibilul să afle unde lucrează Esra acum și se duce la magazinul cu hăinuțe pentru copii unde face panaramă ca o mahalagioaică de doi bani. Paznicul o ia pe sus și o dă afară, iar Ipek, și mai nervoasă, merge la patroană, pe care o cunoaște, să-i ceară s-o concedieze pe Esra, sub pretextul că se leagă de bărbați însurați și i-ar putea lua soțul.

Faruk se decide s-o determine pe Reyhan să se predea, în schimbul unui viitor alături de Borani al fiului ei și al păstrării secretului scrisorii. Reyhan, strânsă cu ușa, acceptă târgul și se predă chiar în prima zi când Adem este invitat la ședința de consiliu. Ea își sună fiul iar el pleacă precipitat de la ședință, uluit că nu înțelege în legătură cu ce s-a predat maică-sa. Când aude din gura ei că ea a dat foc cabanei, este în stare de șoc și strigă la toată lumea să-i salveze mama.

Mireasa din Istanbul, ep. 35-36 turcesti, rezumatOsman o cere de nevastă pe Burcu pentru că știe că mama ei, Siren, urmează să vină câteva zile acasă și vrea să împărtășească cu ea acest moment important. Apariția lui Siren stârnește peste tot chicoteli și râsete. Ea este o femeie foarte occidentală și nonconformistă, dar face gafe după gafe. Anunțul căsătoriei lui Osman cu Burcu are loc în casa Boranilor, iar ea îl confundă pe Faruk cu Osman, o face babă pe Esma și, în general, dă prin gropi cu seninătate, spre deliciul servitorilor. Esma, la fel ca și restul familiei, se întreabă unde a găsit Garip așa o femeie, frumoasă, ce-i drept, și tânără, dar atât de prost educată.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 33-34 tr                               urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 37-38 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.