luni, 5 noiembrie 2018

3 hobby-uri profitabile pentru timpul tau liber



Viața este legată de echilibru, iar ca să-l obținem mulți dintre noi alegem niște activități plăcute în timpul nostru liber. Hobby-urile reprezintă o componentă esențială a unei vieți sănătoase și fericite. Dacă doar acele hobby-uri nu ar fi, uneori, atât de costisitoare. Dar iată câteva idei de petrecere a timpului liber cu hobby-uri profitabile, fie și sub formă de bani de buzunar, dacă nu mai mult decât atât.

Lucrul manual

Doamnele și domnișoarele cu îndemânări și timp liber ar putea să învețe să croiască, să croșeteze sau să tricoteze diverse haine, pentru adulți sau pentru copii și animale de companie. Când eram eu la școală, fetele învățau să croiască fuste, bluze simple, o leietă pentru bebeluș. Am învățat să croșetăm mileuri și să tricotăm fulare și căciulițe. De când am nepoței, am scos mașina de cusut a mamei din debara și învăț să fac hăinuțe. Prietenele mele au început să-mi ceară să lucrez și pentru ele câte ceva iar acum, singurul meu regret este că nu am făcut-o mai devreme. Lucrul de mână este un mod creativ de a avea un dulap personalizat.

Cursuri de coafură

3 hobby-uri profitabile pentru timpul tau liberO altă îndeletnicire care poate deveni profitabilă este să învățați să fiți coafeză. Există mai multe cursuri de coafeză în București, ideea este să vă placă să lucrați pe părul unei cliente, să aveți un strop de îndemânare în a pune părul pe bigudiuri, și cu ceva imaginație și cunoștințe despre feluritele tipuri de coafuri de-a lungul anilor, puteți deveni nu doar propriul dv. hair-stylist ci o coafeză căutată și apreciată.

Cursuri de fotografie

Celor care le place fotografia și au un strop de talent artistic, pot urma un curs de inițiere în fotografie, sau un curs specializat în fotografia de portret, de peisaj ori de alt gen care vă atrage. După ce vă obișnuiți cu regulile de bază și ați căpătat o oarecare experiență, vă puteți vinde pozele pe internet. Sunt multe site-uri care găzduiesc fotografii de foarte bună calitate, pentru care utilizatorii - bloggeri ca mine, ori admini ale ziarelor online - plătesc pentru drepturile de folosire ale acelor fotografii.

Așadar puteți face bani în timpul liber făcând ceva ce vă place și vă relaxează. Cu siguranță sunt și alte hobby-uri profitabile, iar dacă ați avut succes cu vreo activitate, vă aștept să o împărtășiți în comentariile voastre.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin











11 comentarii:

  1. AAm cochetat mereu cu lucru de mana, am facut si ceva banuti de pe urma unor goblene, dar vederea nu imi mai permite sa lucrez asa ceva. Poate ma voi orienta spre altceva, mi-ai dat tema de gandire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un curs de fotografie as face si eu, as avea multi clienti, mai ales pentru cei care lucrez deja pe partea de marketing.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am făcut tot felul de lucruri handmade, îmi plac, doar că sănătatea nu-mi mai permite.
    Ce m-ar tenta, ar fi cursul de fotografie. Cine știe, vom vedea ce ne oferă viața.

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi doresc un curs de fotografie mi se pare un hobby foarte relaxant și util. Fotografiile reprezintă in opinia mea o forma de arta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu am indemanare si nici rabdare pentru astfel de hobby-uri chiar daca mi-ar placea. Cel putin partea cu crosetatul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu multe as face dar la mine in oras e foarte greu, mie de fotografie mi ar placea sa fac.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu fac curs de fotografie, dar cred ca nu m-as baga sa scot bani din asta. In schimb, ceva p make-up sau coafuri m-ar tenta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Niste cursuri de fotografie chiar as face si eu cu toata deschiderea. Ma pasioneaza tare subiectul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu as putem in top 3 un curs de manichiura, coafura si fotografie. Cel putin asta mi-as dori eu sa fac

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu chiar acum fac un curs de fotografie si am mai auzit de chestia sa vind fotografiile online. Am cautat site-uri dar mi-am prins urechile.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac absolut toate! Cu arta fotografica cochetez de curand, insa cu cel de make-up si coafura de ceva vreme le-am facut :)

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.