miercuri, 7 noiembrie 2018

Airwick V.I.Poo pentru toalete fara tabu

Airwick V.I.Poo pentru toalete fara tabu

De vreo două săptămâni testez produsul V.I.Poo de la Airwick care, pentru mine, s-a dovedit a fi o poveste de succes. Nu știam că există și astfel de odorizante de toaletă, e o surpriză plăcută pentru mine să aflu că există odorizante precum V.I.Poo care pur și simplu reține mirosurile neplăcute sub stratul protector și aromat cu uleiuri esențiale ale micului spray.

Pentru cei care nu știu ce este ViPoo, vă spun că, în esență, este un spray menit să păstreze mirosurile urâte în ​​vasul de toaletă. Acesta vine în trei parfumuri diferite la noi în țară, lavandă, lămâie și miros floral proaspăt, dar aștept cu interes și V.I.Poo cu miros de trandafiri și arome fructate, pe care le-am văzut că există pe site-urile străine.

Airwick V.I.Poo pentru toalete fara tabu

Cum se folosește: se pulverizează 2-3 pufuri de V.I.Poo direct în vasul de toaletă înainte de utilizare. După ce ați folosit toaleta deja protejată de V.I.Poo, în baie nu miroase decât a lavandă, lămâie sau a flori, depinde care variantă de spray o aveți dv. Baia nu miroase a nimic altceva decât a uleiuri esențiale, pentru că spray-ul V.I.Poo de la Airwick blochează mirosurile neplăcute în apa vasului de WC. Pentru ca baia să miroase frumos și după ce trageți apa, puteți pulveriza încă un puf și timp de 2-3 ore în baia dv. va mirosi plăcut.

Produsul este foarte folositor, mai ales când aveți probleme cu țevile de scurgere mai vechi care pot emana mirosuri pestilențiale - cei care locuim la bloc cunoaștem problema, când aveți musafiri, dacă baia dv. este din construcție prevăzută doar cu o aerisire nefuncțională și nu are ferestre, sau în orice situație când sunteți într-o vizită la prieteni sau la birou și trebuie să folosiți toaleta. Spray-ul V.I.Poo de la Airwick este mic, are doar 55 de ml (80 g) și deci încape în orice poșetă, fiind mic și discret. Nu trebuie să mai părăsiți toaleta cu privirea în jos de rușine, neîndrăznind să vă uitați la colega de serviciu care e și ea nerăbdătoare să intre, imediat ce ați închis ușa după dv. sau chiar în timp ce vă spălați pe mâini.

Airwick V.I.Poo pentru toalete fara tabu


Mulțumită lui V.I.Poo, acum putem să ne luăm la revedere de la experiența neplăcută a toaletei urât mirositoare!

Cine dorește să cumpere micul spray cu uleiuri esențiale, îl poate găsi în supermarketuri sau îl poate comanda online aici. Un flacon are 100 de pufuri.

Precauții: Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor și animalelor de companie. Dacă este necesar un sfat medical, trebuie să aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului.
În caz de contact cu ochii: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Îndepărtați lentilele de contact dacă sunt prezente și continuați clătirea.
Dacă este afectată pielea: Spălați cu săpun și apă. Dacă apare o iritație a pielii sau o erupție cutanată, consultați medicul. Produsul conține 2-metilundecanal, 1- (1,2,3,4,5,6,7,8-octahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftalenil) etanonă, Citral, Eucaliptol, (2,6,6-trimetil-3-ciclohexen-1-il) -2-buten-1-onă. Poate produce o reacție alergică.

#buzzvipoo #buzzstore #toaletefaratabu #campanietestare #testaregratis #spraytoaleta #airwickromania #odorizantdetoaleta


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin











6 comentarii:

  1. Foarte interesante aceste produse si sunt chiar utile. Imi plac mirosurile placute si il pot folosi doar pentru a da o nota fresh baii

    RăspundețiȘtergere
  2. As lua acest produs cu mine in vacante, ca in hoteluri baile au mereu probleme cu scurgerea si mai miroase.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit numai lucruri bune despre aceste sprayuri, chiar trebuie sa le cumpar si eu

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stii ca nu eram convinsa de utilitatea lor, dar acum imi voi lua si eu unul sa il incerc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi se pare nemaipomenita ideea celor de la Airwick!! ^_^ Aroma cu lavandă cred că va fi pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am auzit numai pareri bune despre aceste spray-uri. O sa ma uit și eu după ele ��

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.