luni, 17 decembrie 2018

Exista cadoul perfect pentru Craciun?



Crăciunul este un moment pentru a fi cu cei dragi și este de asemenea un bun prilej pentru a face surprize celor care ne înconjoară în semn de prețuire și recunoștință. Care este de fapt explicația pentru care facem cadouri în cadrul acestei sărbători? Scopul este de a ne reaminti de darurile aduse de Magi lui Iisus pentru a celebra nașterea Sa.

În această perioadă în care toată lumea caută cadoul perfect pentru cei dragi, devine din ce în ce mai greu să găsim darul perfect cu care să nu dăm greș. Cea mai bună alegere este combinația perfectă între unicitate și atenția pentru detalii.

Contrar al tuturor sugestiilor din media, cadoul perfect de Crăciun nu trebuie să reflecte bunăstarea financiară și să vă afecteze considerabil bugetul. Din contra, darul potrivit nu este neapărat scump ci trebuie să arate prețuirea față de cel care îl primește.

Dacă totuși nu ai reușit încă să finalizezi lista de cumpărături și încă te afli în căutarea cadoului perfect, iată mai jos câteva sugestii:

Exista cadoul perfect pentru Craciun?

1. Produse de îngrijire


În ziua de astăzi, toată lumea folosește tot felul de produse de îngrijire și există numeroase cu care nu poți da greș. Magazinele de profil oferă o gamă largă de produse pentru îngrijirea pielii în seturi tematice dedicate sărbătorilor de iarnă însă pentru a adăuga o notă personală cadoului puteți să combinați un scrub, cu un ulei de mesaj și o loțiune de corp au alte produse despre care știți că i-ar plăcea celui/celei căruia le oferiți și să le împachetați chiar dumneavoastră într-un mod cât mai original.

Exista cadoul perfect pentru Craciun?

2. Set personalizat de copt


Pentru că mai toată lumea asociază Crăciunul cu dulciurile , un astfel de cadou este potrivit și pentru o persoană pasionată de gătit dar și pentru cineva care se află la început de drum în acest demers. Dar ce ne facem cu cei care nu au nimic în comun cu bucătăria și totuși își doresc ceva dulce pe masă în această perioada?

Exista cadoul perfect pentru Craciun?

Răspunsul la această întrebare este foarte simplu. Cadoul perfect există! Dăruiește Prăjituri!

3. Prăjituri


Acesta este cadoul cu care în mod cert nu ai cum să greșești! Există foarte multe prăjituri, torturi, biscuiți cu ingrediente care pur și simplu ne trimit cu gândul la Crăciun: scorțișoară, cuișoare, nucșoară, ghimbir, coajă de portocale. Sigur, că ar fi frumos să ne pricepem toți să inventăm rețete, să coacem cele mai bune blaturi, să facem cele mai bune creme, însă când acest lucru nu se întâmplă, sau pur și simplu nu ne permitem să ținem pasul cu toate aceste pregătiri din preajma Crăciunului, putem oricând să cerem ajutor. O simplă comandă online la Cofetăria Armonia din București care livrează oriunde în capitală ne va salva. Mirosul de sărbătoare va fi împrăștiat de aceste prăjituri de cofetărie și va atrage în jurul lui toată familia.

Exista cadoul perfect pentru Craciun?

4. Haine de sărbătoare


În ultimii ani, și în România s-a popularizat îmbrăcămintea cu tematică de Crăciun. De la pulovere la pijamale, magazinele sunt pline de produse utile în realizarea celui mai frumos portret de familie. Cu toate că nu le veți putea utiliza o perioadă îndelungată, hainele de sărbătoare au farmecul lor și pot fi un cadou potrivit pentru cei dragi.


Exista cadoul perfect pentru Craciun?


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin











10 comentarii:

  1. Mai am cateva cadouri de cumparat, asa ca o sa tin cont de recomandarile tale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi nu prea facem cadouri. Dar ne-am facut noua anul acesta cadou un set de pijamale de familie: mummy bear, daddy bear, baby bear :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am cumparat deja cadourile si in general optez pentru produse cosmetice, consumabile, cani personalizate sau haine cu tematica de Craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca intentia conteaza, daca e perfect sau nu, conteaza mai putin. Oricum eu mizez pe cadouri care sa fie utile si sa aduca zambetul pe chipul celui ce le primeste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Setul de copt e super simpatic si folositor, cred ca o sa mi-l iau singura :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu siguranta exista cadoul perfect pentru fiecare din noi. Doar ca difera. :D Prajiturile vor fi oricand perfecte.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca toate ar fi pentru mine cadoul perfect :) Nu stiu daca sunt eu mai putin pretentioasa sau pur si simplu ai adus tu aici cele mai dragute cadouri :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte bune propunerile tale. Mi-ar placea sa primesc pijamale identice pentru intreaga familie. Nici un tort nu mi-ar displacea

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu vreau cosmetice. Si un pulover din acela haios!

    RăspundețiȘtergere
  10. De Craciun, eu vreau carti si cosmetice multe, dar as vrea si niste ore in plus.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.