duminică, 4 august 2019

Mireasa din Istanbul, ep. 66 turcesc, rezumat

Mireasa din Istanbul, ep. 66 turcesc, rezumat

Esma este devastată auzind ce boală cumplită are, chiar dacă doctorul o asigură că se află abia la debut și că, deși nu există vindecare, evoluția boli poate fi mult întârziată prin medicație. Cu toate acestea, Esma este copleșită și ia niște decizii pe care le regretă. În primul rând îi cere medicului să nu le spună copiiilor ei, deși este foarte important ca cei apropiați să știe cu ce se confruntă.

Mireasa din Istanbul, ep. 66 turcesc, rezumat

Pe fondul problemelor de la firmă și a schimbărilor recente, Emir din nou se simte neglijat, plus că-l aude într-o seară pe Faruk vorbind despre Yaz și crede că taică-său o preferă pe sora lui vitregă. Atunci Emir fuge supărat în cameră să asculte din nou mesajul lăsat de Begum înainte de a muri, apoi, a doua zi dispare fără să spună nimănui nimic. Din nou toată familia este impacientată, în timp ce el se află la cimitir, la mormântul mamei sale.

Mireasa din Istanbul, ep. 66 turcesc, rezumat

Un moment comic se petrece când Nazif ia din greșeală o pastilă de-a Esmei, despre care medicul o avertizase că trebuie să ia doar un sfert pe zi, pentru că altfel va avea halucinații. Acum Nazif îi vede pe Osman și pe Fikret ca pe mușchetarii Aramis și Porthos, pe Esma ca pe o regină și o numește Elisabeta a III-a, iar pe Okan, venit în vizită, îl vede sub formă de miel de sacrificiu și îl aleargă să-l taie. În timp ce toți se amuză pe seama lui, Esma e cu gândurile sale și pleacă în dormitor unde începe să scrie despre ea și familia ei într-un jurnal, în cazul în care va uita cine este și ce familie are.

Mireasa din Istanbul, ep. 66 turcesc, rezumat

Adem, acasă la Guneș, începe un program de recuperare și încet-încet face progrese. Dar într-o zi se enervează pe Guneș și pleacă fără s-o anunțe. Exact atunci apare Senem care voia să știe ce fel de relație este între Adem și Guneș, atrăgându-i atenția vechii ei prietene că Adem e un tip care generează suferință celor dragi.

La firmă Ozgur lucrează foarte mult pentru Faruk, de care este îndrăgostită și face eforturi ca el s-o bage în seamă. Faruk, știind că e nepoata lui Okan, se poartă amical cu ea, dar tânăra crede că atunci când el o laudă, de fapt, îi face complimente și, sfătuită greșit de o prietenă, are impresia că și Faruk o place, dar nu poate să fie mai clar din cauza Sureyyei. Sureyya simte că ceva se petrece cu Ozgur, ori poate că e geloasă doar pentru că fata e plină de viață, și începe să-l controleze discret pe Faruk. Într-o seară se duce la el la birou și pregătește o cină romantică, dar îl aude venind pe hol cu niște oameni de afaceri și strânge totul imediat, băgându-se sub masă. La un moment dat, plictisită de discuțiile la care e martoră fără voie, îi atrage atenția lui Faruk care grăbește finalul întrevederii și se amuză de situația creată.

Mireasa din Istanbul, ep. 66 turcesc, rezumat

După câteva zile de gândire, Esma se decide să se despartă de Garip, fără să-i spună cu adevărat de ce și îi dă înapoi inelul de logodnă și verigheta. Ea crede că nu are rost să se mai căsătorească cu el dat fiind că are așa o boală cumplită. Acesta este supărat pentru această schimbare, aparent copilărească, dar nu comentează prea mult și acceptă resemnat dorința Esmei. Interesant este că episodul 66 turcesc din serialul Mireasa din Istanbul se încheie cu o melodie tristă, în limba română.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 64-65 tr                                     urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 67 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.