miercuri, 13 martie 2019

5 SECRETE pentru a organiza o petrecere FABULOASA in gradina casei

5 SECRETE pentru a organiza o petrecere FABULOASA in gradina casei

Imediat ce primăvara și-a făcut apariția, tot mai mulți oameni abia așteaptă să dea startul petrecerilor senzaționale din grădină. Fiecare persoană dorește să se bucure de aerul curat de afară, de timpul liber petrecut în preajma prietenilor sau rudelor, iar acest lucru se poate realiza cu ușurință, fără să implice cheltuieli uriașe, chiar în curtea casei.

Înainte de a începe petrecerea, organizarea spațiului în care va avea loc se impune de la sine înțeles. Astfel, trebuie să iei în considerare numărul de musafiri, bugetul de care dispui, ce mâncare sau băutură să servești la masă și tot felul de alte detalii esențiale pentru a obține rezultate fabuloase. Dacă ești interesat de realizarea unui astfel de eveniment, vezi aici câteva lucruri care te vor ajuta, cu siguranță.

Iată câteva secrete importante de știut de către orice organizator:


5 SECRETE pentru a organiza o petrecere FABULOASA in gradina casei


  1. Primește oaspeții într-un decor cât mai festiv. Dacă organizezi petrecerea noaptea, atunci decorează curtea cu un sistem de iluminat deosebit, vezi modelele de corpuri pentru iluminat gradina și alege ceea ce se potrivește pentru acest prilej și nu numai. De exemplu, achiziționează câteva felinare cu becuri cu LED pe care să le agăți în copaci, doi stâlpi înalți cu becuri care să lumineze puternic și o ghirlandă luminoasă pentru a pune în evidență grădina din spatele terasei;
  2. Mâncarea rămâne cheia succesului oricărei petreceri, așa că, ai grijă de acest aspect. Întreabă înainte oaspeții dacă au preferințe culinare, dacă țin vreun regim alimentar sau o dietă de slăbit. Doar așa se vor simți cu toții foarte bine la petrecerea ta. Dacă nu vrei să pierzi timp prețios gătind de zor cu o seară înainte sau chiar în ziua chefului, atunci angajează o firmă de catering și simte din plin răsfățul unei zile fabuloase;
  3. Muzica trebuie să fie pe placul tuturor. Fă un playlist cu toate genurile de muzică, întreabă musafirii ce gusturi muzicale au și ține cont de ele. Pentru un chef de pomină, ai putea să apelezi la o trupă de muzicieni locali sau să organizezi și un număr de karaoke. De obicei, cei mai mulți oameni au început să aprecieze această activitate distractivă care îi rupe de rutina cotidiană;
  4. Este foarte important ca musafirii să aibă pe ce să stea, unde să danseze sau să socializeze, așa că pune la punct terasa în cele mai mici detalii. Dacă nu ai amenajat deja acest spațiu, atunci construiește unul și gândește-te că trebuie să facă față unui anume număr de invitați. Cumpără o masă lungă, scaune din belșug, o canapea, două fotolii confortabile și un cort în care să vă puteți adăposti în cazul în care va ploua;
  5. Zâmbetul și voia bună sunt cele două secrete finale pentru o petrecere reușită în curte. Gazda trebuie să fie mereu surâzătoare, să lase problemele deoparte, să aibă grijă să întrețină atmosfera atunci când lâncezește și să se asigure că toți invitații se simt bine. Distracția va fi garantată!


Întotdeauna contează rezultatul final, cum au apreciat musafirii timpul petrecut în casa ta, așadar ține cont de toate aceste secrete utile și organizează totul cu plăcere și cu încredere în forțele tale.

Sursă foto: unsplash.com 




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin











9 comentarii:

  1. cred ca daca ai o gradina mare, orice petrecere e reusita! mi-as fi dorit tare mult sa stam la casa si sa ne adunam constant!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce idei bune pentru petrecerile noscturne din vara, chiar o sa tin cont de ele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pacat ca nu dispun de o astfel de gradina, dar merge la tara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Intotdeauna mi-am dorit sa stau la curte ca sa pot da petreceri. =)))

    RăspundețiȘtergere
  5. O petrecere in gradina mi se pare o idee super pentru serile de vara..pacat ca nu am gradina..

    RăspundețiȘtergere
  6. O petrecere in gradina este intotdeauna o idee minunata. Multumim pentru sfaturi

    RăspundețiȘtergere
  7. Abia astept sa se incalzeasca si sa organizez prima petrecere in gradina. Chiar ai punctat bine tot ce e nevoie pentru o petrecere reusita. Karaoke am facut si eu intr-un an si a iesit distractie mare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-as dori si eu sa am o casa cu curte. Cred ca as face foarte multe petreceri intr-un astfel de loc

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce fain suna ideea de petrecere in gradina! 😘 Mi-ar placea sa am un spatiu de acest tip pentru a organiza frumos zile sau seri de relaxare si distractie!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.