marți, 13 august 2019

Mireasa din Istanbul, ep. 73 turcesc, rezumat

Mireasa din Istanbul, ep. 73 turcesc, rezumat

Ipek și Fikret se ceartă acolo, în fața completului de judecată iar judecătorul amână pronunțarea divorțului până peste 3 luni. Cearta continuă și afară, pentru că Ipek chiar nu înțelege ce fel de joc a fost acesta făcut de soțul ei. Okan află de la Adem despre divorț și va încerca în continuare să facă pași mari înspre inima lui Ipek, fără să știe că pentru ea el nu a reprezentat nimic, sentimental vorbind.

Kîimet este și ea dată peste cap de această veste, dar ea nu susținea împăcarea și mai târziu se ceartă foarte tare cu fiica ei, spunându-i că dacă vreodată se mai împacă la loc cu Fikret, ea nu mai este fata ei și nu are ce să mai caute la ușa ei. Însă Ipek este deocamdată decisă să afle de ce Fikret s-a răzgândit.

Haosul și neînțelegerile pun din nou stăpânire pe Borani. Kîymet vine să-i reproșeze Esmei toate relele din familia fiicei ei, Esma habar nu are ce se petrece, apoi vine Nazif și lămurește situația povestind ce i-a spus și lui Fikret de dimineață. Acum părerile sunt împărțite. Chiar dacă Ipek nu e vinovată și nu s-a petrecut nimic între ea și Okan, nu trebuia să accepte să fie văzută în public în compania acestuia.

Mireasa din Istanbul, ep. 73 turcesc, rezumat

Ipek se mută doar cu copiii ei și îi este greu de una singură dar suportă totul cu stoicism. Esma vine să stea de vorbă cu ea și o face să înțeleagă ce a greșit, dar Ipek, pe față, tot susține că ea nu a greșit cu nimic. Rivalitatea dintre Esma și Kîymet se ascute cu această ocazie, mai ales că se apropie data alegerii unei noi președinte la fundație. Kîymet le spune doamnelor despre boala Esmei sperând să mai fure voturi, dar bătrâna Boran știe să-și joace bine atuurile și va câștiga șefia fundației la o diferență de un vot.

La firmă Ozgur se bagă tot mai mult în seamă față de Faruk, îi aduce de mâncare felurile lui preferate, îi face masaj la umeri, este mereu atentă lșa dorințele lui iar într-o zi chiar îi subtilizează un stilou personalizat. Faruk nu observă că fata este îndrăgostită de el, doar o apreciază pentru cât muncește și este apropiat pentru că e nepoata lui Okan.

Mireasa din Istanbul, ep. 73 turcesc, rezumat

Senem, Sureyya și Dilara ies împreună la un club să se distreze. Dilara îl lasă pe Umut cu Adem, la insistențele acestuia, dar Adem, crezând că Dilara revine în câteva ore acasă, o cheamă pe Guneș să vadă băiețelul. Însă Dilara nu are stare și revine destul de repede de la acel club surprinzând-o pe Guneș când tocmai pleca. Atunci se supără foarte tare pe Adem și începe să nu mai aibă încredere în el. De fapt, văzând că îl pierde pe Adem cu fiecare zi, ei îi pare rău și încearcă să-l amenințe că va pune instanța să decidă când poate el să-și vadă fiul.

Mireasa din Istanbul, ep. 73 turcesc, rezumat

Sureyya încearcă să stea de vorbă cu Fikret, care-și bea amarul în sufrageria conacului, ca să-l facă să vadă unde au greșit el și Ipek și ce ar fi de făcut mai departe. Fikret, în mod curios, ascultă de sfatul Sureyyei și încearcă să pună în aplicare ceea ce mai toată lumea i-a spus mereu - să fie calm și să nu mai acționeze impulsiv.

Episodul 73 din serialul turcesc Mireasa din Istanbul se încheie cu vizita lui Okan la Ipek în casă, el venind ca să-i spună că o iubește și că vede un viitor pentru ei doi. Sureyya, care tocmai atunci venea și ea în vizită la Ipek, aude totul, prin ușa lăsată deschisă de un instalator care reparase baia ...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 72 tr                                     urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 74-75 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.