joi, 15 august 2019

Mireasa din Istanbul, ep. 74-75 turcesti, rezumat

Mireasa din Istanbul, ep. 74-75 turcesti, rezumat

Ipek este foarte surprinsă de declarația lui Okan, iar când o vede pe Sureyya în ușă este și mai bulversată. Acum e iritată că despre această vizită se va afla la conac și Ipek își varsă nervii pe cumnata ei. Ulterior îi explică lui Okan că ea nu s-a gândit niciodată că ar putea fi o relație sentimentală între ei și că nu-i împărtășește simțămintele. Bineînțeles că Sureyya nu-și poate ține gura și îi povestește tot ceea ce a auzit lui Senem.

La companie viața e frumoasă. Faruk pare că trece pe lângă evenimentele mici, cum ar fi aniversarea unui angajat, organizată de Fikret, Adem și Akif. El acum se concentrează asupra unei întâlniri de afaceri la Istanbul și discută cu Ozgur să meargă împreună și să rămână acolo peste noapte. Faruk urmează să stea la un hotel iar Ozgur minte că va rămâne la o prietenă.

Mireasa din Istanbul, ep. 74-75 turcesti, rezumat

Ipek se duce și ea la maică-sa și îi spune despre Okan, iar Kîymet se bucură și ar vrea să o vadă pe fata ei divorțată de Fikret și măritată cu Okan. Ba chiar într-o zi se întâlnește cu el la o ceainărie și îl încurajează să înceapă o relație cu Ipek, fără să o intereseze dacă și Ipek are aceeași părere, iar împreună cu un avocat emite niște pretenții financiare de la Borani și trimite la conac documentele, tot fără s-o anunțe pe Ipek. Esma și Fikret sunt revoltați de cererile formulate în documentele primite.

Dilara este tot mai dezamăgită că Adem nu revine la ea și Osman se simte dator să meargă să aibă o discuție cu el, ca să-l facă să înțeleagă că indiferent dacă are o nouă iubită sau nu, ar trebui să păstreze o legătură normală cu Dilara de dragul copilului lor. Adem stă de vorbă cu Idil și rămâne să facă un fel de terapie comună cu Dilara, ca să înțeleagă ce fel de relație va fi între ei doi ca părinți ai lui Umut.

Mireasa din Istanbul, ep. 74-75 turcesti, rezumat

Seara, la un restaurant are loc aniversarea angajatului din companie și Faruk are obligația, din politețe, să fie prezent măcar câteva minute. El aniversează niște ani de la căsătorie și Sureyya îl așteaptă într-un local. Dar Faruk întârzie din cauză că fostul iubit al lui Ozgur se ia de ea și el intervine, apoi o liniștește pe secretară cu un suc la bar. Cineva îi trimite o poză cu cei doi Sureyyei, făcând-o bănuitoare. Ozgur, din nou, are impresia că Faruk o place și că de aceea a sărit s-o apere.

Mireasa din Istanbul, ep. 74-75 turcesti, rezumat

Kîymet se duce la Esma să-i facă panaramă în legătură cu Ipek. Fikret tocmai venise acasă și aude discuția despre venirea lui Okan și faptul că acesta i-a declarat că o iubește. Sureyya îl sună pe Faruk în legătură cu acest amănunt, iar Fikret pleacă val-vârtej la Ipek să lămurească problema. Ea face o criză de nervi, iar Fikret doar îi spune din nou că o iubește și că amândoi merită încă o șansă, dar ea să aleagă dacă-l vrea pe el sau pe Okan, apoi pleacă. În acest timp Faruk e gata-gata să-l ia pe Okan la bătaie după ce s-a convins că fratele lui avea dreptate.
Fikret apare acasă, la cină, trist. Însă după câteva minute intră pe ușă Ipek cu valizele și copiii după ea, zâmbind.

Mireasa din Istanbul, ep. 74-75 turcesti, rezumat

Adem se duce la Dilara acasă cu niște flori și câteva lucruri necesare pentru copil, lucruri cumpărate de Guneș. El îi spune despre cele discutate la psiholog, iar Dilara acceptă propunerea, dar vrea ca la prima ședință să se ducă doar ea, apoi să meargă împreună.
La conac, seara, cu toții organizează o seară de neuitat cu ocazia împăcării lui Ipek și Fikret, ca un fel de noi jurăminte de iubire și de a fi alături la bine și la greu. Petrecerea este cumva umbrită a doua zi doar de faptul că Ipek se duce acasă la maică-sa, care s-a supărat atât de tare pentru revenirea ei în casa Boranilor încât o dă afară și îi spune să nu mai calce vreodată pe acolo, punând-o să-i lase cheia pe care o avea.

Mireasa din Istanbul, ep. 74-75 turcesti, rezumat

Adem îi vede pe stradă pe Osman și Anastasia și se duce să le spună vestea și celorlalți frați, apoi fac haz de Osman.
Seara, Faruk și Ozgur se duc la Istanbul la întâlnirea de afaceri programată. Însă Ozgur, contrar celor afirmate inițial, își ia o cameră de hotel alături de cea a lui Faruk. Sureyya se gândește să-i facă o surpriză soțului ei și pleacă și ea spre Istanbul cu Nazif. La un moment dat ea îl sună pe Faruk, dar acesta este la o ședință de masaj, programată de Ozgur. Ajunge la hotel și așteaptă în hol o vreme. În acest timp Faruk revine în cameră și îi scrie un sms plin de dor însă din greșeală îl trimite lui Ozgur. Când își dă seama de greșeală, se duce la ușa camerei ei să-i explice, dar fata, înflăcărată, deschide, îl îmbrățișează și îl sărută. Sureyya tocmai ajunsese pe hol și vede toată scena ....

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 73 tr                                     urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 76 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.