miercuri, 14 august 2019

Valurile vietii - prezentare si distributieValurile vietii - prezentare si distributieTitlul original: Bodrum Masalî
Traducere - Poveste din Bodrum, difuzat pe Antena 1 sub numele de Valurile vieții
Gen: romantic, dramă
Episoade: 42, de cca 150 minute
Producător: TMC, Turcia 2016
Rețeaua de distribuție: Kanal D Turcia, care este și deținătorul drepturilor de autor
Regia: Mehmet Ada Öztekin
Scenariul: Başar Başaran, Emre Özdere

Serialul Valurile vieții se difuzează pe Antena 1 din 15 august 2019, după ora 14.00.

Familia Ergüven locuiește la Istanbul și duce o viață de lux. Erven, capul familiei, deține mai multe hoteluri în stațiunea Bodrum, la malul Mării Egee. Pe soția sa o cheamă Yildîz și împreună au un fiu, Ateș și o fiică, Su. Dar Evren duce o viață dublă, el are o iubită în Bodrum, unde călătorește foarte des în scop de afaceri. La un moment dat ia o decizie greșită și se îndreaptă către faliment. Astfel rămân doar cu un singur imobil, o casă mică, moștenirea lui Yildîz de la tatăl ei și cu 50% din acțiunile de la unul din hotelurile din Bodrum.

Acum se mută cu toții în stațiune și duc o viață modestă în comparație cu ceea ce fusese până atunci. Su și Ateș își părăsesc prietenii din Istanbul și se înscriu la o școală de stat în Bodrum, ba mai mult, caută să-și ia joburi part-time ca să-și ajute familia. Acomodarea se face și cu ajutorul unor prieteni noi, Kelebek și Aslî. Yildîz și Erven încearcă să pară puternici pentru copiii lor, dar numai ei știu ce este în sufletul lor.

Situația este mai complicată decât pare la prima vedere, pentru că cealaltă jumătate din acțiunile hotelului aparține lui Faryali, un fost iubit de-al lui Yildîz, care nu s-a însurat nici acum și care nu a putut s-o uite. Dar acum își vede de munca lui și nu vrea să lucreze cu ea.

Pe acest fundal complex vom vedea la Antena 1 cum evoluează viața familiei Ergüven, dacă se va afla despre iubita lui Erven, dacă secretele trecutului vor ieși la iveală și în ce direcție îi va îndrepta destinul pe cei doi tineri, Su și Ateș.

sursă foto: turkishseries.fun


Distribuția

Valurile vietii - prezentare si distributie


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.