joi, 24 octombrie 2019

Cand este indicat sa schimbi mobilierul din locuinta ta?

Cand este indicat sa schimbi mobilierul din locuinta ta?

Probabil și tu ești în temă cu clasica reorganizare a încăperilor de fiecare dată când trecem de la un anotimp la altul. În această perioadă este cunoscută sub denumirea de curățenie de toamnă – cea care ne dă suficiente bătăi de cap.

Chiar dacă uneori nu dorim să ne ieșim din zona de confort și să trecem la treabă, să schimbăm aspectul din locuință, trebuie avut în vedere că schimbările de acest fel vin doar cu beneficii pentru noi. Reorganizările periodice au un mare impact pozitiv – ne îmbunătățesc vizibil starea de spirit. Însă, când este recomandat să trecem de la o simplă reorganizare la o înlocuire totală?

Sărbătorile – motivul perfect?


Având în vedere că toamna va pleca într-un timp foarte scurt, iar iarna își va face resimțită prezența, este oare momentul perfect pentru a înlocui câteva piese de mobilier? Crăciunul este aproape și vine încărcat cu multitudine de emoții la pachet. Ce ar fi ca acestea să se contureze în jurul unei măsuțe de cafea nouă?

Categoria cu oferte măsuțe de cafea de la DivaHome este cea din care iți recomand să te inspiri. Să știi că cei de la DivaHome au pregătit pentru tine o multitudine de modele în care cu siguranță te vei regăsi. De exemplu, poți opta pentru cele din sticlă atunci când living-ul tău adoptă stilul modern. Totodată, există și alternative ale clasicismului – măsuțele de cafea din lemn.

Astfel, putem afirma că sărbătorile de iarnă sunt un moment perfect pentru a face o înlocuire a câtorva piese cheie de mobilier. Nu uita că acestă schimbare va avea un mare impact pozitiv și asupra celor ce te vor vizita – vor fi încântați de noile achiziții făcute corect, cu bun gust.

Rafturile – de ce ai avea nevoie de mai multe?


Crăciunul este despre cadouri, deci ai nevoie de un loc în care ele vor trona în cazul în care nu sunt de tipul celor consumabile. Probabil și tu primești numeroase decorațiuni de Crăciun și aranjamente splendide ce poartă spiritul acestei sărbători.

In acest caz, ce ai spune dacă le-ai dedica o rubrică separată, un loc în care doar ele să troneze? La DivaHome găsești o sumedenie de rafturi – modele diferite, dimensiuni diverse și eleganță până la cele mai mici detalii.

Atunci când totul este pregătit – bradul este împodobit, casa ta este ornată corespunzător – living-ul tău va arăta mult mai bine dacă îți expui și colecția de aranjamente decorative. Alege un raft de pe divahome.ro si transformă-l într-o vitrină de muzeu cu obiecte dintre cele mai elegante și purtătoare ale emoțiilor cu care vine la pachet această sărbătoare.

Aceasta este o bună idee de organizare a locuinței în pragul sărbătorilor. În loc să stai sa ornezi fiecare colțișor al casei cu tot felul de decorațiuni, ai putea pur și simplu să le dedici un loc aparte în care se troneze și să emane eleganță pretutindeni. Nu uita să accesezi divahome.ro atunci când vrei o schimbare înțeleaptă în locuința ta, sub semnul eleganței și a calității depline.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










5 comentarii:

  1. Eu nu am nevoie de evenimente speciale sau motive sa schimb mobila prin casa :)) Eu am nevoie de timp si de banuti si rezol cu de toate :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar eram in cautare de niste rafturi. Ma dau cartile afara si nu am unde sa le mai pun. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu ma gandesc de ceva timp sa fac o modificare la mobila din dormitor (dulapuri). Patul l-am schimbat acum 2 ani si sunt super incantata de alegere!! ^_^

    RăspundețiȘtergere
  4. Adaug mai mereu obiecte de decor in casa cand simt nevoia de o schimbare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Niste rafturi noi chiar am avea nevoie, si daca tot vin sarbatorile, voi profita de acest moment.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.