joi, 24 octombrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 39 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 39 rezumat

La scurt timp după ce Vedat moare în stradă, ca din senin, apare poliția cu sirene cu tot tacâmul. Mă întreb cine i-o fi anunțat, că nu era nimeni pe acolo (în rezumatul din engleză de unde traduc zice că Tahir i-a chemat, deși eu nu am văzut nimic de genul....! ce aiurea, când putea să dea mașina în râpă cu tot cu vedatul ei și să le dea foc)... Ali vine și îl verifică pe Vedat dacă e mort, apoi îi pune cătușele lui Tahir, nervos pe acesta că nu s-a mai putut abține și l-a ucis pe rivalul său. Episodul 39 din serialul Lacrimi la Marea Neagră continuă cu amintirile fiecărui personaj în legătură cu Vedat și răul pricinuit de el de-a lungul timpului.

Nefes își vede distrus visul de a avea un soț și un tată bun pentru Yigit. Familia Kaleli va trebui să trăiască fără unul dintre fii. Fikret este măcinat de vinovăția de a nu-și fi putut crește fiul și de a nu-l fi putut determina să gândească altfel. Nazar, Mercan și Berrak au pierdut un prieten și un partener. În mașina poliției, Tahir îi spune lui Ali să închirieze apartamentul și magazinul și să cumpere mobilă. Discutând despre fapta comisă, Ali spune că Vedat avea puls și acesta este dus la urgențe.... deci e posibil să nu fi murit...

În apartament, Nefes nervoasă rupe afișele lipite de Vedat și Yigit se teme de ea, ascunzându-se după picioarele lui Fatih. După ce se calmează se duc împreună acasă, unde deja Mustafa află că s-a întâmplat ceva grav. Din moment ce Tahir nu răspunde la apeluri, toată lumea crede că el a pățit ceva. Nazar, Berrak și Mercan vin să dea vestea cea proastă, aflată de la Murat.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 39 rezumat

La poliție, Tahir este băgat în arest și o așteaptă pe Esma, căreia îi spune că nu-i pare rău pentru ce a făcut. Fații Kaleli se duc să-l vadă pe Tahir în arest și acolo acesta află că Vedat este în operație (chiar că e prea de tot!) La spital se află unul din oamenii lui Fikret, dar acesta nu vrea să atragă atenția, așa că nu pune prea multe întrebări. Esma prezintă opțiunile, în funcție de ceea ce se va întâmpla cu Vedat. Dacă moare, va fi foarte grav pentru Tahir. El doar le dă indicații fraților lui, să o ajute pe Nefes cu apartamentul și cu afacerea și s-o ferească de răutatea mamei Saniye.

Nefes vine și ea la poliție, dar după ce se descarcă plângând, redevine puternică și hotărâtă să lupte mai departe pentru fericirea ei. Fikret se duce să-l viziteze pe Osman, dar nu suflă un cuvânt despre cele petrecute. Esma va veni și îl va informa pe imam ce s-a întâmplat. Acum, Mustafa ar vrea ca Nefes să vină înapoi să locuiască la ei acasă, s-o ajute pe Asiye cu bebelușul. Înainte ca frații să plece de la secție, Ali le aduce vestea că Vedat a fost operat și se află la terapie intensivă. Cemil se interesează și el de soarta psihopatului, dar nu știe nimeni nimic mai mult. Saniye are aceeași atitudine față de Nefes, pe care o consideră piaza rea a familiei. Tristețea se lasă peste toți și îi copleșește.

A doua zi Tahir scrie declarația, fără niciun fel de minciună ori exagerare. Dar după ce semnează declarația cu stiloul lui Ali, îi scoate pencala (agățătoarea) și o pune în buzunar. În dubă, cu ajutorul pencalei de la stilou, descuie cătușele apoi ia pistoalele gardienilor și îi forțează să oprească, apoi fuge după ce descarcă pistoalele.

A doua zi, Nefes și Yigit au plecat, lăsând o scrisoare familiei Kaleli în care ea recunoaște că atâta vreme cât Vedat trăiește, o va urmări și le va face rău celor care o ajută. Ali descoperă stiloul fără pencală și își dă seama că probabil Tahir și Nefes se vor întâlni undeva și vor pleca. Frații Kaleli se duc la poliție și află că Tahir a evadat. Mustafa zice că el a făcut instrucție specială în armată și că dacă vrea, știe cum să se ascundă ca să nu fie descoperit. Apoi conchide că dacă se va regăsi cu Nefes și Yigit, probabil vor pleca în Rusia. Dar Tahir îl sună pe Mustafa de la un telefon public și exact asta îi spune, că își va lua soția și pe Yigit și vpr pleca în Rusia. După ce îi trimite pe gemeni să-l caute, Mustafa vine acasă și ca să nu-i mai îngrijoreze pe ceilalți, minte că Tahir a plecat deja peste graniță cu familia lui.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 39 rezumat

Nefes și Yigit hoinăresc prin Trabzon toată ziua, iar seara se duc la debarcader să găsească un loc bun de dormit. În noapte, Tahir se duce la Fikret să-i ceară ajutorul. Deși din vorbe reiese că nu e dispus să-l ajute, îi face o poză lui Tahir pe care o trimite unui om de-al lui pentru ca a doua zi să-i facă un buletin fals. După ce pleacă, poliția este cât pe ce să-l prindă, dar el se ascunde exact în barca unde au dormit Nefes și Yigit în noaptea precedentă. Apoi găsește un obiect de-al lui Yigit și se gândește că cei doi nu pot fi prea departe. Într-adevăr, ei dorm acum în altă barcă, dar vin niște tipi să o controleze și îi găsește.

Episodul 39 din serialul Lacrimi la Marea Neagră se încheie cum aparatele la care este conectat Vedat o iau razna, el intră în convulsii și asistentele sunt în alertă .... Oare Fikret a fost sincer cu Tahir? Vedat va supraviețui împușcăturilor? Toate acestea le veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 38 tr                                 urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 40 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.