marți, 29 octombrie 2019

Mix and Match: tinutele office si gentile potrivite, de la Zevo



In timp ce unele persoane ar spune că bijuteriile sunt emblematice pentru femei, acestea știu ca aliatele lor de nădejde, mereu nelipsite sunt gențile. Pentru orice context vestimentar se va găsi întotdeauna și geanta potrivită. Că va fi întotdeauna asa, se vor asigura magazinele de profil, în care reprezentantele feminine regăsesc genți ce se pliază pe registre stilistice dintre cele mai variate.

Pentru că gențile le sunt atât de apropiate acestora astăzi, Zevo - producător și furnizor dedicat, iese în întâmpinare cu colecții noi în fiecare sezon, pentru fiecare stil vestimentar. Sunt emblematice pentru orice garderobă pentru că sunt confecționate din piele naturală și au amprenta eleganței întipărită în fiecare detaliu.

De interes pentru cele care lucrează în medii corporate vor fi, mai ales, gențile office, cele care pot completa cu succes ținutele în același stil. Din start pielea naturală oferă puncte bonus prin estetica sa deosebită, însă și altele sunt calitățile genților de la Zevo care fac demonstrația importanței pe care accesoriile o au în ceea ce privește un look deloc anonim.

Ținute office, completate de genți office Zevo pentru un mix&match de senzație


Chiar și ținutele cele mai simple care fac parte din acest registru vestimentar pot să fie transformate în ceva cu totul special când folosești geanta potrivită. Iată câteva idei care te vor ajuta în acest sens.

 →  Ținutele office impunătoare și geanta definită de simplitate

E foarte important sa existe un echilibru în cadrul unei astfel de ținute. Când mizezi pe haine mai sofisticate (o cămașă cu volănașe sau inserții de dantelă), pentru fustă/pantalon cu imprimeu, deja se cade ca geanta să păstreze linii cât mai simple. În funcție de cromatica vestimentației, te poți orienta după o geantă office de la Zevo, în culoarea care se potrivește cel mai bine cu ce ai în garderobă. Modelul Diana, spre exemplu, poate aduce completarea de care ai nevoie, ideală pentru un mix and match perfect. In principiu, toate modelele simple, eventual completate de catarame minimaliste, sunt potrivite în acest context.

Mix and Match: tinutele office si gentile potrivite, de la Zevo

→ Ținutele office simple/nude/black și geanta impunătoare

In cazul unor ținute simple, într-o singură culoare sau cu detalii minimaliste, potrivite sunt acele genți office care pot aduce un plus de noutate, ceva care să atragă. Spre exemplu, un model animal print așa cum se regăsește în colecția office de la Zevo este o alegere inspirata. Și cele în care pielea se prezintă sub forme diverse, cu striații, cu împletituri, cu perforații sau catarame impunătoare sunt idei interesante ce pot fi abordate în ținute.

Mix and Match: tinutele office si gentile potrivite, de la Zevo

Desigur, poți realiza și un mix and match interesant între ținutele simple și gențile asemenea sau opusul, ținute sofisticate și genți impunătoare. Totul tine de creativitatea ta, de capacitatea de a realiza combinații de bun gust, care sa emane rafinament, finețe, eleganta.

Mix and Match: tinutele office si gentile potrivite, de la Zevo

Accesează magazinul online Zevo.ro și descoperă ultimele tendințe în materie de genți office. Investește într-o geantă din piele care promite sa te urmeze cu orice ocazie, aducând acel iz de originalitate a oricărui outfit adoptat.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










9 comentarii:

  1. Iti multumesc pentru sugestie. Chiar nu auzisem de acest magazin dar acum am vazut ca au chestii faine si preturi bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Apelez destul de rar la tinute elegante, dar imi plac tare mult propunerile tale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumoase sunt aceste genti. Incep sa apreciez mai mult modelele de acest tip. Sunt elegante si chiar se potrivesc pentru o femeie cand iese in oras sau merge la munca.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, îmi plac și gentile, îmi plac și bijuteriile, îmi place să am mereu o ținută stilată... :)
    Revenind, îmi plac gențile din piele, unii au ceva de comentat aici dar e treaba lor, iar ce am aflat despre cele de la Zevo mi-a stârnit curiozitatea.Fug pe site!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bine arată gențile lor. Și ținutele îmi plac la fel de mult. Voi intra pe site-ul lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fără bijuterii mai ies din casa, dar fără geanta nu.
    Este prima oară când citesc de acest magazin online, o sa intru la ei pe site sa văd ce modele mai au.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce elegante sunt modelele! Merg si la job, dar si la un eveniment mai special. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Optez mereu pentru genti din piele, si cele office, dar si pentru cele casual, imi place sa investesc in lucruri de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Clar sunt pe stilul meu! Mereu am la mine geanta indiferent unde ma duc!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.