joi, 28 noiembrie 2019

Gulperi ep. 2-5 rezumat



Gulperi are probleme în relația cu copiii ei care nu se așteptau să locuiască într-un apartament modest la subsolul unui bloc, obișnuiți fiind cu o casă de lux. Bedriye acceptă o propunere neașteptată fără să se gândească la consecințe, din partea prietenului ei, Ali, care este un nepot de-al lui Yakup. Gülperi, ajutată de Kadîr, se duce la socrul ei împreună cu ceilalți doi fii, crezând că fata este acolo, dar Yakup o acuză pe ea pentru gestul lui Bedriye. Pe de altă parte frații îi cer ajutorul bunicului lor ca să nu mai plece la Istanbul unde nu au parte de confortul cu care au fost obișnuiți. Can, băiatul cel mic, este singurul care îi dă o șansă mamei sale și începe să vadă adevărul. Bedriye se află acasă la părinții lui Ali, dar se ascunde de mama sa. Hasan dă o declarație falsă la poliție în legătură cu fuga surorii sale de acasă.

Gulperi ep. 2-5 rezumat

Kadîr, avocatul lui Gulperi și primul ei iubit, are o familie, dar soția lui este bolnavă iar fiica, Artemis, fuge și ea de acasă în urma unei convorbiri pe care o aude între părinții ei. Gülperi află despre Ali că a mai fost logodit și că s-a purtat agresiv cu acea tânără, apoi încearcă s-o convingă pe această fostă logodnică s-o ajute să-și recâștige fiica. Yakup află de demersurile pe care le face Gulperi și o bate în văzul lumii. Femeia ajunge la spital unde este supravegheată de Ejder, cumnatul ei. În acest timp Kadîr era plecat să-și caute fata și află după câteva zile despre cele întâmplate. Ejder îi face cumnatei sale o propunere surprinzătoare. Gulperi acceptă, constrânsă și amenințată că nu-și va mai vedea fata.

Kadîr face și el unele demersuri, ca să poată s-o scape pe Gulperi de această căsătorie forțată, și află că Yakup se ocupă de afaceri dubioase și că moartea lui Eyup ar putea să nu fie o pură întâmplare, iar plecarea lui în Siria să fi fost cusută cu ață albă. Avocatul încearcă să oprească oficierea căsătoriei amenințându-l pe Yakup cu dezvăluiri. Yakup oprește nunta și îl minte pe Ejder că tocmai a aflat despre Gulperi că este o femeie frivolă și că nu-și dorește o asemenea rudă.

După ce se întorc la Istanbul, Gulperi și copiii ei, află că Yakup și Ejder au venit după ei să-și regleze conturile. Ejder și Hasan plănuiesc să o scoată pe Gulperi drept traficantă de droguri, dar ea aude o discuție între cei doi și își dă seama ce se pune la cale, dar lasă lucrurile să se petreacă așa cum au plănuit cei doi. Astfel, ea ajunge pe mâna poliției. Can îi cere ajutorul lui Kadîr și, cu toate că el vrea să-l scoată numai pe Ejder vinovat, până la urmă Hasan este dus la arest.

Seyma, soția lui Kadîr află despre Gulperi și prietenia lor din tinerețe și astfel Gulperi își mai face un dușman, fără să vrea. Seyma nu dorește decât ca rivala ei să dispară din viața lui Kadîr, și drept urmare uneltește în așa fel încât datorită ei Hasan ajunge la închisoare. El va avea de făcut o alegere dificilă. Gulperi încearcă să-și salveze fiul cu orice preț în timp ce Yakup încearcă s-o încolțească din nou. Kadîr acționează și el, făcând în același timp eforturi să-l determine pe Hasan să nu-și mai urască mama.

Pe de cealaltă parte, Gulperi se confruntă și cu Ali, care tot încearcă s-o ia pe Bedriye să se însoare cu ea. În acest conflict, Can este de partea maică-sii. La un moment dat ea găsește o modalitate de a-l scoate pe Hasan din închisoare, dar Yakup îi blochează demersurile. Ce se va întâmpla cu Hasan? Dacă Yakup va reuși să-și ducă planurile la bun sfârșit împotriva lui Gulperi sau dacă Seyma îi va face mult mai mult rău decât are impresia, veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Gulperi - prezentare                                     urmează: Gulperi episoadele 6-10 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Gulperi - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.