marți, 7 aprilie 2020

Câteva idei de ținute cu tricouri damă

Câteva idei de ținute cu tricouri damă

Tricourile de bază sunt un element principal al garderobei clasice și cred că orice femeie are o grămadă de tricouri damă în dulap, pentru orice anotimp. Aceste tricouri te ajută să creezi look-uri nenumărate, sunt atât de versatile și atât de purtabile încât poate că de cele mai multe ori nici nu mai contează cât de asortate cu restul ținutei sunt și cât de stilate arătăm. De fiecare dată când alegem un tricou din garderobă, mai tragem pe noi o pereche de blugi și niște adidași și gata outfit-ul.

Totuși, de ce să nu te gândești la un minimum de eleganță când vine vorba de tricouri damă?

Începând chiar de la tricourile grafice la tricourile vechi, simple, chiar și la tricourile polo, pe timp de vară poți opta pentru culori vii, cum ar fi roșu, roz, portocaliu, albastru, marsala, muștar și multe altele. Sau poate îți plac culorile pastel, monocromatice ori tonurile în degrade. Pe site-ul nouamoda.com îți recomand să găsești o mulțime de tricouri-damă și bluze de vară, potrivite pentru orice gusturi și mai ales ieftine. După ce ai ales tricoul potrivit, îmbracă pe deasupra lui un sacou subțire sau o cămașă descheiată la nasturi. Sacoul, mai ales, dă o notă de eleganță ținutei. Poți asorta un tricou cu un sacou lung, o jachetă bomber sau doar un blazer simplu pentru un efect maxim. Dacă tricoul este într-o culoare vie, aș recomanda niște blugi clasici într-o nuanță denim închis sau gri. În picioare poți încălța o pereche de adidași casual sau chiar o pereche de pantofi cu tocuri ori niște espadrile elegante.

Câteva idei de ținute cu tricouri damă

Verile și fustele merg mână în mână. Lasă-ți picioarele să se relaxeze și asortează-ți tricoul cu o fustă. O fustă largă, uni, merge cu un tricou grafic iar un tricou alb, clasic se potrivește cu o fustă lungă gen creion cu pantofi cu toc. Tricoul nu se poartă pe deasupra fustei, ci pe dinăuntru. Iar în ceea ce privește culorile, poți să le asortezi contrastant, ori armonios, alb cu negru, crem cu bleumarin, sau roz pal cu bordo, ori bleu turcoaz cu albastru cerneală.

Firește, cel mai întâlnit outfit cu tricou este acela însoțit de blugi, am mai spus-o. Dar pentru un aspect elegant, alege o pereche de blugi cu talie înaltă și îmbracă tricoul pe sub blugi, lăsându-l ușor bufant în talie. Asta este literalmente tot ce trebuie să faci. O modalitate rapidă de a arăta zi de zi proaspătă, atrăgătoare, fără să exagerezi și fără să pierzi o grămadă de timp în fața oglinzii.

Câteva idei de ținute cu tricouri damă

Și în final, un mic sfat: nu poți greși niciodată alegând o ținută combo, tricou plus blugi rupți, așa cum sunt acum încă la modă. Fii șic chiar și în cele mai simple haine! Va veni ea și vara și vom ieși din case, deci gândește-te de pe acum la ce vei purta la vară pe malul mării ori la serviciu!

Mie îmi place să port tricouri damă cu blugi în aproape orice situație. Tu cum porți tricourile?


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










7 comentarii:

  1. tricourile sunt piesa de rezistenta, imi plac cele cu mesaje cel mai mult, cu jeansi perfect!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi plac mult ținutele combo,pentru comoditate și chiar felul in care se comportă.
    Tare frumușele sunt piesele pe care le-ai prezentat, trebuie să fac o vizită site-ului.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu port tricourile in toate feluri posibile. Cu orice tip de pantalon, fie ca e elegant sau sport, cu fuste sau chiar si cu rochii. Asortez uneori rochiile de strada care au bretele mai largi sau decolteu prea larg cu un tricou si arata foarte bine! In general optez pentru tricouri putin mai largi, pe care le ajustez in talie(fie printr-un nod, fie le bag in fusta/pantalon) :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Iubesc bluzele simple si tricourile in special. Imi plac pentru ca sunt foarte usor de accesorizat

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate modelele pe care ni le-ai prezentat arata tare dragut! Ramane sa vina primavara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :o n-a venit primavara?! numai eu am impresia ca suntem in aprilie? :)

      Ștergere
  6. Chiar eram în căutarea unor noi tricouri pentru că îmi dau seama că nu prea mai am cine știe ce modele.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.