sâmbătă, 6 iunie 2020

Avantajele implantului de păr și de sprâncene

Avantajele implantului de păr și de sprâncene

Implantul de păr este o tehnică chirurgicală prin care foliculii de păr de pe spatele scalpului numit „donator” sunt extrași și implantați într-o parte a scalpului unde nu este păr cunoscută sub numele de „destinatar”. Procedura este utilizată în principal pentru a trata chelia masculină. Dar nu numai bărbații suferă de alopecie, ci și unele femei, iar metoda este astăzi utilizată și la implantul de sprâncene, atunci când acestea sunt prea subțiri ori lipsesc din cauze medicale ori accidentale.

Avantajele implantului de păr și de sprâncene



  • Este o procedură de restaurare a părului care implică transplantul propriului păr scos din spatele scalpului.
  • Crește natural.
  • Culoarea părului este aceeași cu cea originală.
  • Creșterea părului începe în mod normal după 2 până la 3 luni și recuperarea se încheie în termen de 8 până la 10 luni.


Tehnica implantului de păr a avansat semnificativ. Există diferite tehnici pentru efectuarea implantului. O metodă este implantul de unități foliculare în care banda de piele este scoasă din spatele scalpului, apoi unitatea foliculară este replantată în zona desemnată. O cicatrice liniară este întotdeauna vizibilă pe spatele scalpului. Un bun chirurg va încerca să o reducă la minimum dar mici semne tot vor rămâne.

O altă tehnică chirurgicală avansată este extracția unităților foliculare (FUE). Aceasta este o metodă meticuloasă prin care este extras și replantat părul fir cu fir în zona asignată. În acest mod se procedează la un implant de sprâncene. Rezultatele sunt permanente. În spatele scalpului se observă mici puncte minuscule, mult mai puțin vizibile decât cicatricea liniară care se observă la implantul prin fâșii de piele și păr.

Implanturile de păr sunt complet sigure și naturale. Nu sunt utilizate substanțe chimice sau medicamente speciale în acest proces care ar putea deteriora părul. Dintre toate metodele de creștere a părului, chirurgia cu implant de păr este cea mai naturală. Rezultatele sunt atât de bune încât diferențele nu sunt sesizabile.

Un alt beneficiu al chirurgiei implantului de păr este că obțineți un păr care este foarte ușor de gestionat. Părul implantat funcționează la fel ca părul crescut natural, astfel încât nu este necesar să aplicați șampoane sau substanțe chimice speciale pentru a-i menține densitatea.

Dacă doriți o soluție pe termen lung și permanentă pentru alopecie sau pentru niște sprâncene problematice, luați în considerare o intervenție chirurgicală de implant de păr.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet








6 comentarii:

  1. Mi se pare o idee foarte bună! ❤️ Eu am fruntea cam lată, așa că mi-aș face niște implant de păr pe laterale. Și pentru sprâncene aș dori, am niște goluri care nu se umplu nicicum.

    RăspundețiȘtergere
  2. De par am auzit, insa nu stiam ca a evoluat atat de mult si s-a ajuns si la sprancene!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare o idee foarte buna, mai ales pentru persoanele care sunt afectare de alopecie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Despre imlantul de par am mai auzit doar ca nu stiam ca se poate face si implant de sprancene

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut odata la TV cum decurge implantul de unități foliculare unde unitatea foliculară este replantată în zona desemnată si sa spun drept nu m-a incantat procedeul si nici cicatricea care i-a ramas celui asupra caruia s-a facut implantul, asa ca as opta pentru varianta doi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Raluca, asta voiam sa-ti spun si eu, ca varianta fir cu fir este de preferat.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.