vineri, 17 iulie 2020

Dragoste și secrete episoadele 1-5 tr rezumat

Dragoste și secrete episoadele 1-5 tr rezumat

Sevda este aleasă drept chipul unui brand în acea zi și este aproape să-și vadă visul de a deveni vedetă împlinit. Acum crede că totul va fi bine, dar e zguduită de o veste neașteptată, că fratele ei se află în mâinile unui mafiot brutal numit Pilot și că va muri, dacă nu le oferă o sumă mare de bani. Sevda îi cere bani lui Uygar Sarikayya, bărbatul care este obsesiv îndrăgostit de ea, pentru a-și salva fratele.

Cu toate acestea, Uygar propune și o ofertă neașteptată pentru Sevda, incapabilă să găsească o altă soluție. Fata ia banii pentru a-și salva fratele și fuge, ca să nu fie prinsă. Cum nu poate găsi un loc unde să se ascundă, evadarea Sevdei se termină la casa lui Ali Huroglu.

Cunoscut drept „Ali Hoca” pentru faptele sale bune, singurul său scop în viață este să-și găsească fratele dispărut. Pe măsură ce Ali și Sevda se apropie, Uygar nu are nicio intenție să renunțe la Sevda. Interesul lui Sevda pentru Ali deschide ușa către un secret teribil, care o face pe Sevda o iubire imposibilă pentru Ali.

Ali este rănit în timp ce o salvează pe Sevda din mâinile lui Uygar. Apoi, împreună, cei doi se refugiază în casa lui Tugrul Baba (profesorul lui Ali de la orfelinat). Însă Pilot și Uygar sunt după ei, în plus, Uygar știe că Ali este rănit și este hotărât să transforme acest lucru într-un avantaj.

Uygar și oamenii săi încearcă să-l forțeze pe Hudervadi să afle unde poate fi găsit Ali, dar între timp are parte de o surpriză la care nu se aștepta niciodată. Pe măsură ce relația dintre Pilot și Duygu avansează, Duygu este disperată să-i despartă pe Sevda și Ali. Jocurile ei conduc la un mare pericol pentru Ali. Acesta se întâlnește din nou cu Pilot și Uygar și este pe punctul de a-și călca pe inimă și a reveni la viața de dinainte.

Ali este nelămurit în legătură cu Koksal când a părăsit casa lui Sevda, Koksal, la rândul său, este profund zguduit ca urmare a întâlnirii cu Ali și este înspăimântat de presupunerea că secretul său a fost aflat (Koksal este autorul morții copilului lui Ali). Sevda nu știe nimic, ea doar face tot posibilul pentru a-și petrece timpul cu Ali.

Uygar și unchiul său pregătesc un plan prin care vor să-l ucidă pe Ali și o va determina pe Sevda să-l urască. Pilot este și el parte din plan, deși nu este pe deplin conștient de ceea ce se întâmplă sau de consecințele acestor intrigi. Ali nu are idee cu ce are să se confrunte după ce plătește datoria Sevdei către Uygar încercând să o salveze. Sinan, care vinde droguri în cartierul lui Ali, dă peste cap tot planul.

Ali este dus la secția de poliție ca persoana care l-ar fi împușcat pe Sinan. Ali este acum omul care i-a împușcat fratele, în ochii lui Sevda. Sentimentele Sevdei pentru Ali se transformă în ură. Ali trebuie să iasă mai întâi din arest și apoi să se justifice. După ce a reușit să se separe pe cei doi, Uygar caută modalități de a se apropia de Sevda. Oportunitatea pe care o caută îi vine la picioare în timp ce își dă seama că Koksal se teme de Ali. Uygar face o mișcare surprinzătoare folosind acest fapt în avantajul său.

Ali caută să afle cine l-a împușcat cu adevărat pe Sinan, ca să apară curat în fața Sevdei. Pe de altă parte, Pilot crede că Ali l-a împușcat pe Sinan, așa că pleacă după Ali și cei doi frați se luptă fără să știe că sunt frați. Între timp, mărturisirea lui Koksal către Hayriye va schimba totul.

Când Sevda află că tatăl ei l-a omorât pe fiul lui Ali, lumea ei se destramă. Sevda se confruntă cu tatăl ei și este îngrozită de posibilitatea de a-i spune lui Ali adevărul. Sevda găsește o modalitate de a evita toate acestea, dar nu știe ce pericol o așteaptă.

Dragostea lui Pilot pentru Duygu crește zi de zi și vrea să deschidă o afacere în cartier pentru a se apropia de ea. Între timp se întâmplă ceva neașteptat. Ali îl crede pe Uygar responsabil de tot răul și decide să pună capăt acestei legături. Sevda care nu poate trăi fără Ali, decide să-i spună tot adevărul.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Dragoste și secrete prezentare                                     urmează: Dragoste și secrete, ep. 6-10 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Dragoste și secrete, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.