luni, 20 iulie 2020

Dragoste și secrete episoadele 6-10 tr rezumat

Dragoste și secrete episoadele 6-10 tr rezumat

Sevda nu știe cum să facă să-i spună lui Ali că tatăl ei i-a ucis fiul, dar până la urmă ia o decizie surprinzătoare. Ali este disperat să afle ce ascunde Sevda.
Pe de altă parte, Duygu, care se acuză pe ea însăși pentru arestarea lui Pilot, începe să-i acorde acestuia o atenție deosebită. Pilot află la închisoare niște lucruri despre Ernico, de la un apropiat de-al lui, care îi va pune pe cei doi frați pe o cale ireversibilă.
Între timp, Sevda nu știe că Uygar a cumpărat agenția unde lucrează Ali, și depune toate eforturile ca să demonstreze familiei Sevdei că nu este implicat în împușcarea lui Sinan.

Munca lui Sevda la agenția lui Uygar influențează profund relația dintre ea și Ali. În timp ce Sevda vrea să stea departe de Ali, datorită secretului tatălui său, sentimentele nu o lasă să facă asta.
Pe de altă parte, Kurt pune la cale un plan terifiant pentru a-l împiedica pe Pilot să se apropie de Ali. Dar se întâmplă că Pilot pierde portofelul în cartierul lui Ali ceea ce schimbă totul la 180 de grade. După atâția ani, Ali este foarte aproape de a-și regăsi fratele său pentru prima dată.
Între timp, Sevda se confruntă cu un mare pericol de unde nu se aștepta niciodată.

Ali își dă seama că trupul pe care trebuie să-l recunoască nu aparține fratelui său. Începe să se gândească cine a făcut asta. Vedat, pe de altă parte, investighează cine l-a răpit pe Pilot. Uygar îl direcționează pe Vedat către Ali. Când Vedat îi vede pe Ali și Kurt unul lângă altul, îl acuză pe Ali pentru răpirea lui Pilot. Apoi o răpește pe Sevda ca să-l recupereze pe Pilot. Ali trebuie să o salveze pe Sevda, dar lucrurile nu depind de el.

Ali și Sevda cad pe mâna lui Vedat și a oamenilor săi, iar scăparea depinde de prezența lui Pilot, dar nu se poate face nimic în acest sens. Sevda, pe de altă parte, face niște demersuri în urma cărora viața ei este în pericol.
Pilot care visează să înceapă o nouă viață, întâlnește un nou dușman. Va putea el să lupte cu acest dușman în timp ce își ascunde de Duygu adevărata profesie?

Sevda și Ali continuă să stea în aceeași casă din motive de securitate, iar apropierea lor crește. Pe de altă parte, Pilot se luptă cu Takaci dar îl pune pe Ali în pericol, apoi este atras într-o ambuscadă în timp ce încearcă să se apropie de Duygu. Ali trebuie să facă față geloziei lui Sevda în timp ce încearcă să descurce ițele încurcate în care se scaldă toți.
Uygar are un alt plan de a-i despărți pe Ali și Sevda, cu toate acestea, punerea lui în aplicare va duce la un sfârșit neașteptat!

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Dragoste și secrete ep. 1-5                                      urmează: Dragoste și secrete, ep. 11-15 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Dragoste și secrete, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.