duminică, 16 august 2020

Mă numesc Zuleyha episoadele 59-60 tr rezumat

Mă numesc Zuleyha episoadele 59-60 tr rezumat

Demir o alungă pe Züleyha de la conac cu toată împotrivirea lui Hunkar. Femeia se duce, disperată, acasă la Sermin, care o primește dar Demir o sună și o amenință că o distruge dacă o va ține pe soția lui în casa ei, așa că Sermin, forțată de împrejurări, trebuie să o dea afară pe Züleyha. După aceea ea se duce la colibe, unde niște femei o găsesc mai târziu , după ce ea leșinase pe drum. Însă unul din oamenii lui Demir află unde este și se duce să-i spună stăpânului. Demir din nou îi amenință pe săteni că le arde colibele dacă o ajută în vreun fel pe Züleyha, apoi o bruschează în fața tuturor și chiar lui Hunkar care venise după el. Demir pleacă, dar Hunkar încearcă s-o aline și îi promite că-i va aduce copiii să-i vadă.

Când Demir pleacă de acasă, Hunkar o aduce pe nora sa în căsuța lui Sanyie să-și vadă copiii dar Demir se întoarce pentru că uitase ceva și o surprinde acolo, apoi o alungă iar făcând scandal. Züleyha, văzând că nu poate să-l înduplece pe Demir cu nimic, își dă cu benzină în drum, de față cu toată lumea ieșită din case, și aprinde bricheta dar Fekeli, care era deja acolo, o împiedică să-și dea foc și o ia la el acasă. Behice nu vede cu ochi buni această mutare, dar nu poate să spună nimic. Demir vine la ușa lui Fekeli cu scandal și cu focuri de armă, dar Ali-Rahmet nu i-o dă pe Züleyha.

Hatip începe să aibă probleme după ce Rașit a fost ucis în închisoare și acum încearcă să scape din nou basma curată. Yilmaz este luat în arest din întâmplare, doar pentru că era lângă doi tipi care făceau trafic cu niște piese furate. Mujgan pleacă de acasă cu copilul și nimeni nu știe unde s-a dus. După ce Yilmaz este scos din arest, se duce acasă la bona care se ocupa de copil și află că Mujgan a plecat în America, la fratele ei. De fapt, Mujgan încă nu a plecat, se află la Istanbul și află de la Behice că Züleyha stă la Ali Rahmet. Acum Behice îi reproșează totul, inclusiv faptul că Yilmaz va fi alături de rivala ei. Mujgan își dă seama că a greșit tactica și încearcă să recupereze.

Hatip începe să răspândească în Cukurova bârfa că Züleyha își înșela soțul și că acesta ar fi prins-o în fapt. Pe de altă parte Sermin îi povestește lui Sebahattin tot ce știe. Mujgan se întoarce acasă și ca de obicei, face o scenă de gelozie aruncând vina pe Züleyha despre care spune că și-a părăsit copiii ca să stea alături de iubitul ei. Behice intervine și o acuză direct de toate problemele din familia ei. Însă Züleyha, sătulă de toate problemele, ia un pistol și mașina lui Fekeli și se duce la conacul Yamanilor să-l împuște pe Demir.

În urma acestei fapte, Demir este dus la spital în stare foarte gravă iar Zuleyha intră la pușcărie. Yilmaz, dându-și seama de dimensiunea consecințelor geloziei obsedante a lui Mujgan, o anunță că divorțează dar o amenință că dacă va încerca să ia copilul din Cukurova, o va distruge. În scurt timp Zuleyha este citată la proces, unde judecătorul nu acceptă încadrarea ușoară propusă de procuroarea Julide, aceea de împușcare accidentală, deoarece ea a tras trei gloanțe. Julide și Yilmaz îi promit Zuleihăi că vor face tot posibilul s-o ajute.

Saniye se duce la soția lui Hatip unde află că acesta a furat banii lui Gaffur mințindu-l mai apoi că-l împrumută și astfel Saniye obține de la Naciye chitanța prin care Gaffur era ținut în lesă de Hatip, femeia înapoindu-i și cele 15.000 de lire. Când vede Hatip că banii și chitanța lipsesc, intră în panică, dar apare Naciye care-i demonstrează că știe toate matrapazlâcurile făcute de el.

După câteva luni Demir este refăcut, e deja la conac și un gardian al închisorii îl informează că Yilmaz a venit la vizită la Zuleyha. Demir se duce la închisoare imediat și îi vede pe cei doi stând de vorbă, apoi pleacă pe neobservate și aruncă verigheta într-un lac. Acasă la Yilmaz, Mujgan vine să-l roage s-o ierte dar el o dă afară pe ușă, amintindu-i cum a distrus viețile atâtor oameni. Văzând că Yilmaz nu o poate ierta, după câteva zile Mujgan îi cere lui Behice să-și vadă fiul, apoi lasă o scrisoare de adio pentru Yilmaz și își taie venele...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 57-58 tr                                      urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 61-62 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.