duminică, 16 august 2020

Mă numesc Zuleyha episoadele 61-62 tr rezumat

Mă numesc Zuleyha episoadele 61-62 tr rezumat

La proces, Julide se așteaptă ca Demir să fie milos și ea s-o poată scoate pe Züleyha de la închisoare, dar Demir este răzbunător și menționează inclusiv că soția lui l-a împușcat intenționat, cerând o pedeapsă foarte grea pentru fapta ei. După ce termină de vorbit, se încinge scandalul, pentru că Hunkar, Fekeli și Yilmaz sar cu gura pe el că de ce nu recunoaște că s-a însurat cu forța cu Züleyha și de ce face asta copiilor lui. Demir iese din sala aflată într-o agitație generală. Yilmaz este și el închis - sincer nu înțeleg de ce - probabil pentru că vorbitul cu o femeie măritată în absența soțului e considerat infracțiune la turci, nu știu.

Behice vine acasă și o găsește pe Mujgan în baie inconștientă apoi o duce la spital. Când doctorița se trezește începe să plângă și să-i reproșeze că de ce a salvat-o. Sebahattin încearcă s-o liniștească apoi amândoi o mint că Yilmaz a avut un accident de mașină și de aceea nu poate să vină s-o vadă.
Hatip se duce să-i ceară lui Gaffur facturile, dar acesta îi spune că nu are nicio factură. Apoi apare Saniye, care trage un foc de pușcă în aer, dând un semnal. Se adună acolo Hunkar și servitorimea dar și Naciye care spune de față cu toată lumea că într-adevăr Hatip l-a păcălit pe Gaffur pentru că oamenii lui au fost puși să-l jefuiască.

Mujgan când revine acasă citește un articol de ziar în care se elogia iubirea dintre Yilmaz și Züleyha și era descrisă scena petrecută la tribunal. Mujgan din nou se ceartă cu Behice apoi se duce să stea de vorbă cu Yilmaz dar acesta îi spune franș că nici acum ea nu își dă seama ce drame a produs prin atitudinea ei.

Julide se trezește concediată după ce i se înscenează o luare de mită în cadrul unui proces. Sebahattin crede că e mâna lui Sermin, dar se pare că ea nu are nicio vină în toată această afacere. Yilmaz insistă s-o vadă pe Züleyha dar Fekeli îl avertizează că nu e bine ce face, că-i agravează situația femeii, dar el nu ascultă. Cu toate acestea, n-o vede pe Züleyha pentru că ea îi lasă o scrisoare în care-i explică de ce nu trebuie să se mai vadă la vorbitor.

Între timp, Demir minte că se duce cu treburi de acasă, iar Hunkar se bucură și îi pregătește pe copii să-i ducă să-i vadă Züleyha. Însă Demir intenționat a mințit și ajunge la închisoare tocmai când erau cu toții acolo. Face scandal și ia copiii, merge acasă și apoi pleacă cu ei în mașină să-i ducă, el știe unde, cu toate că Hunkar se împotrivește. A doua zi Sermin se duce la vizită și îi aduce Zuleihăi o poză a copiilor dar îi și spune ce a făcut Demir.

La conac Hunkar încearcă să-l facă pe fiul ei să-i spună unde a dus copiii, dar el nu se lasă, ba chiar își jignește mama, zicând că sunt undeva mult mai bine îngrijiți decât acasă, de propria lor bunică. Demir se duce să-și vadă copiii, dar n-o lasă pe Hunkar să vină cu el. În schimb, Uzun se furișează pe bancheta din spate și abia târziu, la întoarcere spre Cukurova, Demir o observă.

Fekeli și Cetin sunt implicați într-un schimb de focuri cu trei necunoscuți care poartă fulare la gură ca să nu fie recunoscuți. Yilmaz tocmai se ducea cu Mujgan la Istanbul, dar Cetin îl ajunge din urmă și îi întoarce din drum.

Julide vrea să-și dea demisia din funcția de procuroare din cauza înscenării luării de mită dar Sebahattin îi rupe foaia pe care tocmai dactilografiase textul demisiei. Sebahattin cercetează lucrurile și află că într-adevăr Sermin a înscenat mita, însă nu-i spune asta lui Julide, ci o duce pe Sermin direct la procurorul șef să-și explice gestul.
În pușcărie, una din colegele de celulă ale Zuleihăi își crește fiul acolo, iar Züleyha îl învață să scrie și se joacă cu el. La un moment dat i se face rău, leșină și este dusă la spital unde se constată că a fost otrăvită.

La Camera de Comerț a Cukurovei se discută despre afaceriști străini care vor să cumpere pământ și localnicii trebuie să se unească pentru a nu permite așa ceva. Hatip vine mai târziu și aduce vestea despre otrăvirea Zuleihăi, insinuând că Demir ar fi comandat asta. Yilmaz se duce imediat la spital să se intereseze ce s-a întâmplat, dar și un tânăr afacerist îl informează pe Demir despre cele întâmplate la Cameră. Drept urmare, Demir îl găsește pe Hatip, care bârfea acum undeva pe stradă cu niște cunoscuți, și îi trage o mamă de bătaie din care sărmanul Hatip iese foarte șifonat. Însă când Demir este chemat la procuratură să dea explicații, toate colegele din celulă cu Züleyha se constată că sunt otrăvite din cauza unui cazan de cupru.

În acest context Mujgan stă de vorbă cu Behice și se gândește că dacă Züleyha moare iar Demir va fi închis, ea și cu Yilmaz vor putea trăi, în sfârșit liniștiți. Behice aderă imediat la idee, și fără să spună un cuvânt, pleacă la spital, intră într-o cameră a medicilor și se îmbracă cu un halat, apoi ia un flacon cu ceva medicament și merge cu o seringă în rezervă la Zuleyha să o omoare....

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 59-60 tr                                      urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 63 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.