joi, 10 septembrie 2020

3 schimbări rapide pe care le poți face în decorul casei fără prea multe bătăi de cap - sugestii de la Unic Spot

home decor

Din când în când simți nevoia de ceva în plus, de mici schimbări în casă. Poți face asta cu minimum de investiție, mizând pe câteva elemente practice pe care le poți include în decor. Dacă nu ai descoperit până acum Unic Spot, acesta este eshop-ul dedicat micului mobilier, unde găsești elemente de bricolaj, covoare și alte accesorii și produse pentru casă.

Astăzi îți propun să te lași inspirat de câteva schimbări de efect, cu minimum de investiție. Când ai făcut ultimele schimbări în casă?

Covor sau carpetă

Cel puțin în camera copilului, podeaua este una intens utilizată, cu trafic intens să spunem. Schimbarea covorului este benefică, dacă ne gândim și la cât praf se acumulează în aceste țesături și cât de important este să ai covoare cu peri ce nu sunt atât de tociți încât să acumuleze la bază strat mare de praf și mizerie ce nu se poate curăța la fel de ușor.

La UNIC SPOT vei găsi covorașe pentru copii, cu design specific atât pentru băieți, cât și pentru fetițe. Pentru oricare zonă a casei poți opta pentru un covor în culori vesele și print care iese în evidență, iar dacă preferi în schimb stilul tradițional găsești și o astfel de opțiune aici - din ițe colorate.

Nu uita de decorațiuni

Despre oglinzi se spune că au acest efect vizual de mărire a spațiului și sunt benefice în orice încăpere le-ai amplasa. Au și un scop practic până la urmă, așadar nu ezita să optezi pentru o astfel de investiție. La Unic Spot vei găsi opțiuni ceva mai variate, forme atipice și dimensiuni diverse. În mod ideal vei pune una în zona holului, pe perete, iar una simplă cu suport, picior de susținere va fi ideală pentru cameră.

Scaune

Dacă ai bar în living, atunci preferă să schimbi scaunele, de altfel primele care ies în evidență înaintea arhitecturii barului. Cum sună o pată de culoare? Scaune buretate, fără spătar, mov, poate fi una din alegeri, dacă mixul cromatic îți permite să adaugi și mov. Ori poți miza pe clasic, pe culori pământii și neutre, însă cu alte texturi, cum ar fi scaunele lucioase.

În casele mici, un element practic înlocuitor pentru scaune poate fi un taburet, cu spațiu de depozitare în interior, mascat perfect.

Descoperă alte și alte decorațiuni și idei în cadrul paginii unicspot.ro.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











11 comentarii:

  1. Cand vreau o schimbare dar fara sa investesc foarte multi bani imi cumpar decoratiuni in functie de sezon.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu scaune cu spatiu de depozitare. Cred ca sunt cele mai geniale idei de design interior.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cele 3 schimbări sugerate de tine nu sunt doar rapide, ele dau aerul unui decor nou, pe gustul și la îndemâna tuturor. Uneori chiar apelez la astfel de trucuri care au un efect nemaipomenit asupra stării mele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu știam de unicspot. Intru să văd ce îmi să îmi aleg :-D

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa stii ca eram in cautare de niste covorase pentru camerele celor mici. Mersi de sugestie, fug sa vad ce gasesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mersi pentru idei! Si eu as vrea sa mai fac niste modificari in decorul casei. La o perioada de timp, simt ca e nevoie!

    RăspundețiȘtergere
  7. În casa e mereu cate ceva de schimbat, de redecorat.O sa ma uit si eu pe site.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si noi avem in plan cateva schimbari in casa, doar ca nu stiu daca reusim anul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mereu caut sa schimb ambianta in casa asa ca un astefl de site este de un real ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt foarte utile sfaturile oferite. Mereu imi doresc sa schimb cate ceva prin casa si propunerile tale se potrivesc manusa cu ideile mele

    RăspundețiȘtergere
  11. Uite că acum îmi redecorez livingul și deja am tot planul făcut. Îmi place să vin cu propriile idei, dar nu strică să arunc o privire și în altă parte.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.