duminică, 6 decembrie 2020

Prizoniera destinului episoadele 1-5 rezumat

Prizoniera destinului episoadele 1-5 rezumat

1. Zeynep este o tânără studentă la drept, prinsă între două vieți diferite, având două mame ale căror așteptări sunt diametral opuse. Pe de o parte simte vinovăție față de mama ei biologică și sacrificiile pe care le-a făcut pentru ea, în timp ce pe de altă parte poartă povara viselor pe care cealaltă mamă, care a crescut-o, le-a avut pentru ea. De ani de zile, în timp ce încearcă să echilibreze ambele părți, ea continuă să pună la îndoială cine este și nu este sigură cărei familii aparține cu adevărat. Aceasta este singura întrebare la care Zeynep nu poate găsi răspunsul.
Mehdi este un tânăr curajos, cu simțul sacrificiului de sine, dar singuratic, care își asumă mai întâi responsabilitatea familiei, apoi a oamenilor din cartierul său. Deși a câștigat dragostea tuturor în acest fel, parcă pentru propria lui amă niciodată nu este de-ajuns, iar în sufletul său simte un gol pe care încearcă să-l umple cu răzbunare față de tatăl său. Cât despre mama lui, pentru a-și salva fiul din întuneric, ea decide să-l însoare cu cineva din cartier.
De ziua ei Zeynep este cerută în căsătorie de iubitul ei, Faruk. În mod curios, acest lucru o apropie de Mehdi pas cu pas. Este timpul să plătească pentru sacrificiile propriei mame. Încă o dată, Zeynep își va da seama că viața nu este doar despre planuri, ci despre ceea ce iese în evidență, iar soarta ei o va trage înapoi in casa în care s-a născut. În timp ce Mehdi și Zeynep lucrează împreună pentru a-și vindeca rănile, ei se vor lupta și pe calea de a deveni casa unul altuia.

2. Zeynep se află într-un vârtej al vieții când își dă seama că Mehdi este foarte serios în legătură cu oferta sa. În timp ce mintea și inima ei simt două lucruri total diferite, Zeynep face ceea ce crede că trebuie să facă și este de acord să se căsătorească cu Mehdi. Anunțul că acești doi tineri se vor căsători se răspândește rapid prin cartier. Între timp, Nermin pune la cale planurile de salvare a fiicei sale adoptive, iar Ekrem are planuri proprii. Ekrem își construiește pașii foarte atent. Întrucât Zeynep este încă șocată de decizia pe care a luat-o, Zeliha și Sakine îi fac o altă ofertă, și drept consecință acum Zeynep se simte trasă din toate părțile. Când vine și ziua nunții are loc întorsătura neașteptată a evenimentelor. Sosesc oaspeții, iar ceea ce se întâmplă mai departe duce relația lui Zeynep și Mehdi la un alt nivel în care amândoi urmează să fie răniți și se va ridica un zid între ei, care va fi extrem de greu de depășit. 

Prizoniera destinului episoadele 1-5 rezumat


3. Când Zeynep cunoaște partea întunecată a lui Mehdi, are inima frântă. De ani de zile a fugit de soarta ei, dar aceasta continuă să o înconjoare. În timp ce Mehdi încearcă să-și dea seama ce se întâmplă, Sakine deschide gura și spune o minciună fără să se gândească la consecințe, iar această minciună deschide o altă ușă în căsătoria lui Zeynep. Zeynep este acum față în față cu faptul că ea și Mehdi nu știu nimic unul despre celălalt. Faruk simte că a fost trădat și începe să facă lucruri necugetate și stupide, dar mai mult, nu are intenția să renunțe la Zeynep foarte ușor. Mehdi găsește un mod de a face față neîncrederii sale față de Zeynep. Cu toate acestea, atunci când ies la iveală anumite fotografii, devine clar că există multe dificultăți între ei care încă trebuie rezolvate.

4. Minciuna pe care a spus-o Zeynep iese la iveală în toată urâțenia ei și nu mai are nicio portiță de scăpare. Mehdi simte că a fost înșelat, iar mândria lui a fost rănită. Durerea și dezamăgirea lui Mehdi este resimțită și de familia sa. Lovitura pe care a încasat-o relația lor provoacă și mai multă furtună acasă. Unele dintre adevărurile pe care Nermin le amintește o încurcă și mai mult pe Zeynep. În timp ce încearcă să se descurce prin avalanșa de întâmplări, este forțată să ia în considerare și toate aceste lucruri pe care Nermin i le trântește în față. În timp ce Mehdi încearcă să ia o decizie în ceea ce privește viitorul lor, el nu-și dă seama de pericolul care se apropie.

Prizoniera destinului episoadele 1-5 rezumat


5. Cu toate prin câte a trecut, Zeynep ia o decizie radicală. Viața nu va mai fi aceeași pentru ea sau pentru mama și tatăl ei. Mehdi se gândește mereu la copiii săi. Kibrit stă la fel de prost ca Mehdi. Pentru a se reuni trebuie să depășească multe obstacole. Nuh are în plan câteva intrigi pentru a-i reuni pe Mehdi și Zeynep. Cu toate acestea, la fiecare pas se confruntă cu surprize din ce în ce mai mari. Zeynep și Mehdi se află la o nouă răscruce.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Prizoniera destinului prezentare                          urmează Prizoniera destinului ep. 6-10;

sursa foto: facebook

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin tweet











2 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.