sâmbătă, 5 decembrie 2020

Prizoniera destinului prezentare și distribuție



Prizoniera destinului prezentare și distribuțieTitlul original: Dogdugun Ev Kaderindir 
Traducere - Prizoniera destinului 
Gen: romantic, dramă 
Episoade: 23, de cca 150 minute (încă se transmite în Turcia) 
Producător: OGM Pictures Turcia 2019 
Rețeaua de distribuție: TV8 Turcia, care este și deținătorul drepturilor de autor 
Regia: Cagri Bayrak 
Scenariul: Eylem Canpolat

Serialul se difuzează pe Kanal D din 9 decembrie 2020.

Scenariul are la bază o întâmplare adevărată și este o adaptare a cărții lui Gulseren Budayicioglu, ”Fata de la fereastră” (Camdaki Kiz).

Zeynep (Demet Ozdemir) este o tânără frumoasă care provine dintr-o familie săracă, dar a fost crescută de o familie bogată. La 7 ani, tatăl ei o dă spre creștere unei familii bogate și primește niște bani în schimb. Mama biologică a lui Zeynep, Sakine (Zuhal Gencer), ia o decizie dificilă și acceptă această ofertă, astfel încât fata să poată avea ocazia să meargă la școală și să aibă o viață decentă.

Chiar dacă părinții biologici ai lui Zeynep trăiesc, ea locuiește împreună cu părinții adoptivi. Sakine lucrează ca menajeră în casa în care locuiește Zeynep. Tatăl ei biologic, Bayram (Sinan Demirer) lucrează ca muncitor în construcții, dar are probleme cu alcoolul. Pe de altă parte, părinții ei adoptivi Nermin (Senan Kara) și Ekrem (Nail Kirmizigul) aparțin înaltei societăți.

Datorită situației sale speciale, Zeynep duce o viață dublă. Ea primește educație de primă clasă, petrece cu prietenii bogați și locuiește într-un conac mare din apropierea Bosforului. Cu toate acestea, ascunde adevărul din spatele vieții sale perfecte. Nimeni din înalta societate nu știe cine sunt adevărații ei părinți și toată lumea crede că Nermin și Ekrem sunt părinții ei.

Zeynep se simte vinovată pentru această situație și pentru că trebuie s-o mențină secretă. Iubitul ei Faruk (Engin Hepileri), care provine dintr-o familie bogată, nu știe adevărul despre Zeynep, deși sunt împreună de 1 an, dar ea încă nu are curajul să-i dezvăluie secretul.

De ziua ei, Faruk organizează o petrecere surpriză la care participă toată lumea din înalta societate. În fața tuturor o cere de soție iar Zeynep acceptă, dar se simte cumva inconfortabil.

Între timp, mama biologică a lui Zeynep, Sakine, vine la petrecere fără a fi invitată doar să-i ofere cadoul de ziua ei. Când Faruk și Sakine se întâlnesc, Zeynep tace iar Faruk resupune că Sakine este doar o servitoare mai apropiată. După această situație neplăcută, Sakine părăsește evenimentul și simte pentru prima dată că fiica ei s-a îndepărtat de părinții ei biologici.

A doua zi, Sakine află despre căsătoria cu Faruk, care este din înalta societate. Mama adoptivă a lui Zeynep nu vrea să fie dezvăluită situația specială a lui Zeynep, nici lui Faruk și nici familiei lui. Ea vrea ca Zeynep să plece în străinătate împreună cu Faruk după căsătorie, astfel încât trecutul să n-o mai chinuie.

Sakine crede că își va pierde fiica pentru totdeauna dacă Zeynep se va căsători cu cineva din înalta societate. Astfel, ea dezaprobă această căsătorie și își dorește fiica înapoi. Când aude că Mehdi (Ibrahim Celikkol), un tânăr frumos din cartier, caută o fată cu care să se însoare, Sakine o convinge pe fiica ei să accepte o întâlnire.

Zeynep merge la locul de întâlnire mai mult ca să n-o supere pe mama ei. Între timp, Mehdi acceptase și el întâlnirea tot pentru a scăpa de cicăleala mamei sale. Când Zeynep și Mehdi se întâlnesc, se plac la prima vedere și, chiar dacă provin din medii diferite, se înțeleg foarte bine unul cu celălalt.

Va accepta Zeynep să se căsătorească cu Mehdi sau va continua relația cu Faruk? Îi va fi ușor lui Zeynep să-și lase părinții adoptivi în urmă și să se întoarcă la viața ei săracă? Se vor înțelege Mehdi și Zeynep? Toate acestea le veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și în zilele următoare pe blogul de divertisment și lifestyle pulbere-de-stele.com

Distribuția

Demet Ozdemir în rolul lui Zeynep
Ibrahim Celikkol în rolul lui Mehdi
Engin Hepileri în rolul lui Faruk
Zuhal Gencer în rolul lui Sakine
Sinan Demirer în rolul lui Bayram
Senan Kara în rolul lui Nermin
Nail Kirmizigul în rolul lui Ekrem
Nursim Demir în rolul mamei lui Mehdi
Zeynep Kumral în rolul lui Mujgan
Elif Sonmez în rolul lui Cemile
Kyara Zabci în rolul lui Yasemin
Mehmet Korhan Firat în rolul lui Celal
Helin Kandemir în rolul lui Kibrit
Emir Talha în rolul lui Yaldiz Ali
Naz Goktan în rolul lui Emine
Hulya Duyar în rolul lui Sultan

Rezumate episoade: 1-5, 6-10, 11-15, 16-20, 21-25, 26-30, 31-35, 


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.