marți, 20 aprilie 2021

Fiecare problemă emoțională poate fi depășită, iar Daniel Ivan te poate ajuta

Fiecare problemă emoțională poate fi depășită, iar Daniel Ivan te poate ajuta

În viața nu este totul roz, iar cei din jur care te văd mereu cu zâmbetul pe buze cred că totul în viața ta este perfect. Multe persoane duc o luptă interioară de care nu știe nimeni. Chiar dacă pare că ești singurul cu probleme, în jurul tău este plin de oameni îngrijorați, speriați și care nu pot depăși o traumă.

Important este să înțelegi că nu ești singur, iar dacă în cei din jurul tău nu poți avea încredere, poți apela oricând la un cabinet de psihoterapie și să discuți cu o persoană specializată precum Daniel Ivan. Acesta este un psihoterapeut din București care este specializat în diferite tipuri de psihoterapie precum cea individuala, de cuplu, de familie sau dezvoltare personală.

Când să apelezi la serviciile unui psihoterapeut?


Poți merge la psihoterapeut în orice moment în care simți nevoia să discuți cu cineva. Totuși, sunt anumite situații care nu trebuie ignorate și ajutorul de specialitate este indispensabil. Unele traume, probleme majore în viața personală sau schimbări drastice nu pot fi ignorate și schimbă semnificativ viața, într-un mod negativ. Chiar și pierderea unei persoane dragi poate fi un motiv de a călca pragul cabinetului lui Daniel Ivan.

Cu toții suntem oameni și este în fire să avem sentimente, să ne afecteze anumite situații. În aceste cazuri este important să știi cum să treci peste ele. Cu ajutorul psihoterapeutului Daniel Ivan poți înțelege cauzele profunde ale stărilor anxioase sau depresive în care te afli. Uneori acestea au cauze mult mai profunde, care sunt chiar repercusiuni ale momentelor neplăcute din copilărie. Mergi la psihoterapeut pentru a te regăsi, pentru a înțelege mai bine de ce te simți neajutorat, pentru a-ți deschide aripile spre o nouă viață plină de încredere.

Care sunt avantajele discuțiilor cu un psihoterapeut?


După ce discuți cu un specialist precum Daniel Ivan vei prinde încredere în tine din nou și te vei simți mai puternic pentru tot ce urmează în viața ta. Este firesc să ai și sentimente de neliniște uneori și de neputință, dar tot acest amalgam de sentimente conturează ceea ce numim viață.

Acest cabinet de psihoterapie din Bucuresti dispune de posibilitatea de a face psihoterapie online. Acest aspect te poate ajuta dacă nu vrei să mergi la o persoană cunoscută din orașul tău și te refugiezi în fața laptop-ului, în timp ce ai parte de discuții benefice, care te ajută să te redescoperi. Orice schimbare și înfruntare a fricii este un pas spre vindecare. Îndrăznește să investești timp pentru persoana ta și îmbrățișează toate stările prin care treci.

Poți accesa site-ul pentru a citi mai multe informații despre serviciile de care poți beneficia dacă apelezi la psihoterapeutul Daniel Ivan, iar pentru informații suplimentare sau stabilirea unei ședințe sună la numărul 0761.600.020 sau trimite e-mail la adresa contact@danielivan.ro.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin








7 comentarii:

  1. Mă bucur enorm de mult ca aceste aspecte sunt promovate în mediul online. Am ajuns să avem nevoie de sprijin din exterior si din cauza supra-saturarii cu informații. Doar că, doar un psiholog are instrumente necesare ce sa ajute �� sper să realizez cât mai multe persoane cu psiholog este un partener de cale lunga!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo pentru promovarea acestor servicii, e atât de important să nu le mai stigmatizăm. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de acord cu psihoterapia, cu totii avem nevoie de ajutor specializat sau doar de cineva cu care sa vorbim deschis si fara frica de a fi judecati.

    RăspundețiȘtergere
  4. Subscriu, chiar este benefica terapia. Am facut si eu cateva luni si m-a ajutat enorm.

    RăspundețiȘtergere
  5. Subscriu si eu. Cunosc persoane care au avut nevoie de terapie și le-a făcut bine. Sunt total de acord.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi se pare esential sa stim sa recunoastem cand avem o problema si sa apelam la ajutor specializat. Nu inteleg de ce multi fug de terapie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu daca am avut vreodata o reala nevoie de psihoterapeut, dar cert este ca in momentul in care realizam ca avem o problema sa apelam la specialisti

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.