joi, 29 iulie 2021

Flăcările destinului ep. 1-10 turcești rezumat

Flăcările destinului ep. 1-10 turcești rezumat



Flăcările destinului episodul 1 / 1-2-3 pe Happy Channel. Primul episod ne arată lumea personajelor principale și apoi prezintă balul de caritate unde dintr-o neglijență are loc un incendiu de mari proporții. Cemre, care nu se afla la eveniment pentru că plănuise să fugă împreună cu fiica sa, nu pățește nimic, însă vede în teribila întâmplare o portiță de a scăpa în sfârșit de căsnicia prin care s-a legat fără să știe că viitorul său soț se va schimba și va deveni violent. 

Ozan, un ziarist, o vede răvășită și se hotărăște s-o ajute. O ia la el acasă, știe cine este și află pe scurt povestea vieții ei, Cemre fiind acum foarte îngrijorată că Celebi, soțul ei, va face tot posibilul să afle dacă a murit sau nu. Ozan îi spune să-i dea bijuteriile, din care el ia un inel și îl duce la morga spitalului înlocuind obiectele personale ale unui cadavru cu inelul lui Cemre. Într-adevăr, Celebi se interesează peste tot despre câți morți sunt, câți răniți și dacă numele soției lui ar fi pe undeva, parcă presimțind că femeia îi scapă din mână. Însă când ajunge la morgă și i se arată inelul, drept dovadă că soția lui este moartă, cere să se facă și un test ADN, ca să fie sigur.

Tomris, medic și patroana spitalului unde lucrează, și-a pierdut fiica, pe Șimal, în incendiu, dar o confundă cu Cicek, care are multe arsuri la nivelul capului și feței, astfel fiind greu de recunoscut. O duce pe Cicek în sala de operații apoi găsește inelul acesteia și pentru că pe el scrie numele Cicek, își dă seama că fata ei este moartă, dar chiar și așa, vrea să-i dea lui Cicek identitatea fiicei sale, însă în acest moment nu știm exact din ce motiv. Drept urmare, se duce la morgă și pune inelul lui Cicek într-o punguță cu obiectele celor decedați. În scurt timp ajunge acolo Ali, logodnicul lui Cicek, împreună cu Ruya (verișoara lui Cemre, la care Cicek locuia de mică). Ali este devastat crezând că iubita lui este moartă. Tomris vede scena de la distanță, dar deși are unele remușcări, nu se implică.

Ruya, care a fost salvată de Omer, omul inimos care a salvat mai multe vieți în acel incendiu și prieten cu Ozan, se ceartă cu Iskender pentru că știe foarte bine că acesta minte și că ar fi lăsat-o să moară în flăcări. Cei doi rup logodna iar Iskender amenință că se va ruga de el să-și pună inelul de logodnă înapoi pe deget.
La finalul episodului, o vedem pe Cemre furișându-se în grădina vilei sale, plângând pentru că o vede pe Guneș țipând la taică-său că de ce o minte că mama ei este vie, când la televizor s-a anunțat că a murit. Cemre începe să se gândească la un plan prin care să-și poată lua fata de la Celebi și să plece din țară sub o altă identitate.

Flăcările destinului episodul 2 / 4-5-6 pe Happy Channel. Cemre îi lasă un mesaj fiicei sale Güneș, avertizând-o că este în viață și că va veni după ea, înainte ca Çelebi să afle că trăiește. Într-o împrejurare nefericită, mama lui Ozan o alungă din casă iar Cemre este descoperită întâmplător de unul din oamenii lui Celebi. Omer intervine la timp iar Cemre de data asta reușește să-și ia fata de la vila lui Celebi.

İskender, rănit în orgoliu de cuvintele lui Rüya care spune că „Nu mă voi căsători niciodată cu un criminal”, imaginează și pune în aplicare o intrigă de anvergură prin care vrea să-i elimine atât pe Rüya cât și pe tatăl ei, Kenan. Părinții ei, totuși ar dori ca tinerii să se împace dar Ruya nu vrea sub nicio formă să se răzgândească, ba chiar formulează un denunț împotriva lui acuzându-l de moartea lui Cicek.

Cicek, care a fost adusă acasă la Tomris, se trezește și își dă seama că se află într-un loc străin, ar vrea să spună că ea nu este Șimal, când i se spune pe acest nume, dar nu poate vorbi clar. Asistenta și Tomris o sedează la loc. Până la urmă Tomris discută cu ea și o roagă să ia locul fiicei sale ca să nu-i fie luat nepotul, Atlas. Cicek inițial respinge cu tărie să intre în acest joc. Însă după ce Ali vine pe acolo și o vede, dar n-o recunoaște, crezând că este Șimal, Cicek începe să reconsidere răspunsul dat lui Tomris.

Flăcările destinului episodul 3 / 7-8-9 pe Happy Channel. Cemre, care a reușit să fugă din casa lui Çelebi cu fiica ei Güneș, crede că în sfârșit va deschide ușa vieții la care a visat, cu sprijinul lui Ozan, dar deocamdată nu poate pleca din țară pentru că Guneș este bolnavă și merg amândouă la spital. Çelebi, pe de altă parte, nu va ezita să-și folosească toată puterea pentru a nu le pierde și își trimite oamenii de încredere pe urmele lor, pas cu pas. Ozan intervine din nou ca s-o scape pe Cemre de spionul lui Celebi, dar pentru asta trebuie s-o lase pe fetiță în spital.

După ce l-a denunțat pe İskender, Rüya va avea ocazia să-l cunoască cu adevărat pe Ömer, salvatorul ei, și de la acesta află adevărul despre Cemre. Acum, İskender este cel mai rău dușman al lui Ömer, mai ales după ce află de la Celebi, fratele său, că Omer o ajută pe Cemre. Amândoi plănuiesc să mistifice lucrurile și să-l scoată vinovat pe Omer de incendiu (lucrurile erau neclare, nu se știa cine fusese vinovat de tragedie, deși ziarele și bârfele îl indicau chiar pe Kenan, organizatorul evenimentului).

Între timp Tomris este singurul sprijin al lui Çiçek, ale cărei speranțe din trecut se transformă în cenușă. Într-un moment de disperare, ea este impresionată de gestul micuțului Atlas, pe care simte că-l poate iubi ca pe fiul ei. Atlas reprezintă cheia prin care Cicek începe să se obișnuiască cu noua ei identitate. Dar sosirea lui Bülent din America (soțul lui Șimal care era în divorț cu ea), va da peste cap toate planurile lui Tomris.

Flăcările destinului episodul 4 / 10-11-12 pe Happy Channel. Ömer se trezește în mijlocul conspirației puse la cale de Celebi și Iskender. Este chemat la poliție unde i se spune că e acuzat de cauzarea incendiului de la muzeu. O cere pe Ruya drept avocată, dar acesteia i se refuză cazul, iar ea reușește să găsească o martoră care să confirme că Omer era salvator în seara tragediei, nu incendiator.

Tomris deși știe că Bulent a venit după bani (așa a făcut mereu, pleca mult timp, apoi revenea să facă rost de bani pentru datoriile sale și nu avea grijă nici de soție și nici de copil), nu are încotro și îi permite ginerelui său să rămână în casă, dar evită să-l lase s-o vadă pe Cicek. Aceasta își dă seama în curând că nu poate rămâne în aceeași casă cu un om ca Bülent și ia o decizie vitală când observă că Atlas știe că nu este mama lui. De la copil Cicek are multe de învățat și faptul că el o acceptă drept mama lui îi dă forță să continue.

Çelebi o găsește pe Cemre chiar acasă la Ozan și o lasă cu o mare dilemă. Cemre are de ales între a merge acasă sau la închisoare și de dragul fiicei ei, alege să se întoarcă acasă, nu înainte de a dezvălui povestea vieții ei presei. Din acest moment războiul celor doi soți se schimbă și capătă altă amploare.

Flăcările destinului episodul 5 / 13-14-15 pe Happy Channel. Între timp Ozan n-o lasă pe Cemre singură, iar ea intenționează să facă orice pentru a restabili relația cu Rüya și mai ales cu Kenan pentru a-i cere s-o ajute să intre în posesia moștenirii de la tatăl ei. Kenan o refuză mințind-o, însă Ruya va încerca s-o ajute altfel. Çelebi își scoate toate armele în fața curajului soției sale și face mișcări menite s-o doboare pe Cemre, dar ea îi cere din nou susținerea lui Ozan care îi promite să-i caute o locuință cu chirie. Până atunci, rămâne la el, cu toate că mama lui nu este deloc de acord cu această stare de fapt. Din cauza perversității lui Celebi, Cemre face o greșeală și o pierde din nou pe Guneș.

Ruya se revede cu Omer și dintr-o greșeală ajunge la el acasă. Paparazi sunt pe urmele lor iar poze cu cei doi ajung în ziarele de scandal de a doua zi.
Bulent, care intuiește că se petrec niște lucruri în casă, o încolțește pe Tomris tot mai mult zi de zi. Un război este pe cale să izbucnească între İskender și Omer.

Flăcările destinului episodul 6 / 16-17-18 pe Happy Channel. Cemre se află la o răscruce de drumuri după mișcarea inteligentă a lui Çelebi. Ruya vrea s-o ajute dar constată că are cardurile blocate, totul fiind datorită lui Celebi. Kenan încearcă să-l determine pe Omer să se despartă de fiica sa. Omer caută răzbunare și merge pe firul faptelor, aflând că în seara tragediei cineva a închis ușile muzeului, tocmai ca să fie cât mai multe victime.

Bülent a găsit punctele slabe ale lui Çiçek și Tomris și a pregătit o surpriză care să le șocheze. Pe el îl intrigă faptul că Ali vine la ei în casă și că Șimal/Cicek este tulburată de câte ori îl vede. Probabil bănuind că Șimal este o altă persoană, și crezând că de aici ar putea avea de profitat, îl angajează pe Ali ca șofer pentru Cicek.

În timp ce Rüya, Ozan și Ömer își unesc forțele împotriva familiei Kayabeyli în calitate de susținători ai lui Cemre, care reușește să deschidă acțiunea de divorț, Çelebi o lovește pe Rüya unde nu se aștepta niciodată. Evenimente neașteptate se petrec în cartierul Yedikule.

Flăcările destinului episodul 7. Nu mai există nici un obstacol pentru Cemre, care face primul pas spre construirea unei noi vieți și acceptă o întâlnire de la spital pentru a primi un raport de sănătate mintală. În timp ce ea crede că totul merge bine, Çelebi face un joc inteligent pentru a o împiedica pe Cemre să-și câștige libertatea. După ce și-a pierdut credința în dragoste, inima lui Rüya începe să bată din nou datorită lui Ömer. Cicek, odată cu sosirea lui Ali în casă, ia o decizie care va răsturna întregul plan al lui Tomris. Ömer și Ozan, care nu renunță s-o ajute pe Cemre, vor afla pe pielea lor cât de perfid poate fi Çelebi și câtă putere are.

Flăcările destinului episodul 8. Cemre nu este conștientă de planul lui Çelebi de a schimba totul în favoarea lui. În așteptarea deciziei comisiei, ea se confruntă cu raportul ei de sănătate mintală. Aflându-se în pericol de executare silită după o datorie fiscală, Ozan intră în mai multe necazuri. După ce Ömer este împușcat, Ruya începe să se implice din ce în ce mai mult. İskender, care a fost înjunghiat de Ali, deschide ochii în spital, în timp ce pe Tomris și Cicek le așteaptă vremuri grele. Pe de altă parte, soarta lui Ali este pe cale să se schimbe pentru totdeauna.

Flăcările destinului episodul 9. Cemre este hotărâtă să nu accepte oferta lui Çelebi de a fi dusă la clinica de boli mintale sau de a se întoarce acasă.Ozan, Ömer, Rüya și Cemre, luptând împreună împotriva lui Çelebi, găsesc lumina speranței într-o persoană la care nu se așteptau. În toate dificultățile, Ömer nu este conștient de dulcea surpriză pe care o are Rüya pentru el. Cu ajutorul celui care-i ajută pe neașteptate, ghinionul lui Cemre începe să se rupă.

Flăcările destinului episodul 10. Cemre nu se teme de lupta continuă dintre ea și Çelebi, și lucrează din greu la stabilirea unui viitor pentru ea și fiica ei Güneș. Çiçek, care încearcă să ajungă la Ali, este pe cale să o pună pe Tomris în pericol fără să vrea. În timp ce Rüya face presiuni încercând să-l determine pe Ömer să se deschidă în fața ei și să-și arate sentimentele, relația lor evoluează și promite să continue pe un drum luminos. Însă planul foarte inteligent pe care İskender l-a pus în mișcare este pe cale să cadă ca o bombă în mijlocul vieții tuturor.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 2 ore și jumătate fără reclame.

a fost: Flăcările destinului prezentare                                     urmează: Flacarile destinului ep. 11 tr.

sursa foto: www.web24.news/

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Flăcările destinului prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.