duminică, 1 august 2021

Flăcările destinului episodul 11 turcesc rezumat

Flăcările destinului episodul 11 turcesc rezumat





Mini-rezumat:
Singura șansă pentru Tomris, care este târâtă pe marginea prăpastiei din perspectiva lui Çelebi, de a scăpa este prin alierea cu Ozan, Ömer și Rüya. Împreună sunt pe cale să profite de o mare oportunitate împotriva lui Çelebi. Bulent, care este eliberat din închisoare, este hotărât să le facă pe Tomris și Cicek să plătească prețul calomniei împotriva lui. Dezvăluirea făcută de Iskender încolțește familia Kayabeyli ca niciodată. Idila dintre Rüya și Ömer se va transforma în iubire într-un moment magic.

Versiune mai lungă - atenție conține spoilere!

Episodul 11 turcesc (probabil 31-32-33 de la Happy Channel) începe cu Çiçek dezvăluindu-și adevărata identitate în fața presei și declarând că Iskender este nevinovat de acuzațiile făcute împotriva sa, menționând că Ali l-a înjunghiat, nu Bulent. Aflați la secția de poliție, Çiçek și Iskender își scriu declarațiile, însă ea minte în privința unor amănunte despre incendiul de la muzeu. Totuși le spune polițiștilor unde se ascunde Ali.

Acesta este găsit și dus la secție unde Ozan îl așteaptă să-l anunțe că va continua să-l ajute. Odată ce Çiçek și Iskender sunt eliberați, ea pleacă împreună cu Tomris care vrea să se asigure că Iskender și Çelebi sunt considerați responsabili pentru incendiu.

Odată ce Çiçek și Tomris ajung acasă, o găsesc pe Ruya care îi așteaptă și care este foarte fericită să-și găsească cea mai bună prietenă în viață. Çiçek îi povestește prin ce a trecut, dar adaugă că acum nu-i pasă că a pierdut totul atâta timp cât a reușit să-l salveze pe Atlas. Când sosește Tomris, Ruya îi reproșează că a folosit-o pe Çiçek pentru a obține custodia lui Atlas.

A doua zi, Cemre are probleme cu faptul că lui Guneș nu-i place casa și nu se poate adapta, așa că este distrasă. Șeful ei o ia deoparte și îi spune că este mai puternică decât crede și că va depăși acest obstacol.

Çelebi se ocupă de documentele legale pentru a-l scoate pe Bulent din închisoare și a-l folosi împotriva lui Tomris. Acum, Bulent poate să ceară să-l ia pe Atlas și îl are ca avocat pe Çelebi. Ei susțin că din moment ce Șimal este moartă, Bulent are dreptul legal la custodia fiului său, și reușește să-l ia de acasă în ciuda încercării lui Cicek de a-l ascunde pe băiat.

Hotărâtă să-l ajute pe Atlas, Çiçek îi cere ajutorul lui Iskender. Tomris se întâlnește cu Kenan pentru a verifica dacă există vreo cale de a nu se demonstra că Șimal este moartă. Kenan spune că Iskender a făcut contrabandă cu tablouri, dar după incendiu s-au oprit din cauza anchetei, ceea ce înseamnă că mai există câteva picturi ascunse, și că Çelebi va scoate picturile din țară, așa că trebuie să le găsească cât mai curând posibil.

Tomris se duce la Ozan la serviciu cu aceste informații, și apoi o întreagă mașinărie din care mai fac parte Omer și Ruya se pune în mișcare pentru a găsi tablourile. La un moment dat, Ruya, care știe că și tatăl ei era implicat, îl contactează pe acesta, dar el le cere să nu mai investigheze cazul. După aceea Ruya își dă seama că și Ozan cu Omer au ceva de ascuns.

Mai târziu, Tomris merge acasă la Bulent în căutarea lui Atlas, însă ea nu-l găsește acolo pentru că bărbatul și-a dus fiul la un hotel. Bulent negociază cu Tomris cerându-i să-i dea tot ce are în schimbul custodiei lui Atlas. Ea este de acord, așa că el o duce la hotelul unde se află copilul, dar acolo găsesc camera goală. Iskender dăduse de urma băiatului și l-a dus acasă la Tomris. Çiçek este atât de surprinsă, încât îl numește cu dragoste „fiul ei”. După ce îl culcă pe Atlas, Çiçek îi spune lui Iskender că îl va urî pentru ceea ce i-a făcut pentru tot restul vieții.

În timp ce Ruya și Ömer iau prânzul, au o conversație cu privire la relația lor, precum și de ce Ömer nu mai vrea ca Ruya să fie implicată în anchetă. Din moment ce Ömer încearcă să o protejeze pe Ruya în cazul în care descoperă că tatăl ei este responsabil pentru incendiu, el refuză să-i dea un răspuns direct ceea ce o enervează și mai mult pe Ruya. Ömer cumpără o sticlă de lichior pe care îi spune lui Ruya să o țină și într-un an, o vor bea împreună dacă încă se vor mai iubi. În acel moment, Ozan îl sună pe Ömer pentru a-l informa că a urmărit videoclipurile cu camioanele de livrare și a observat că unul dintre ele pleacă mereu pe un traseu diferit, și presupune că este cel în care se păstrează picturile. Mai târziu cei trei merg la depozit și găsesc picturile.

Când Tomris ajunge acasă bucuroasă că-l vede pe Atlas, vine poliția care cere să vorbească cu Șimal. Tomris îi anunță că e plecată din oraș și nu știe când se va întoarce. Polițiștii îi spun că trebuie să vorbească cu ea neapărat pentru a depune mărturie, așa că Tomris îi minte că o va contacta. Mai târziu aceeași polițiști revin și cer să intre, din cauza unei plângeri depuse împotriva ei, în care se spune că n-a lăsat-o pe Șimal în spital, ci acasă, ceea ce contravine regulilor, și adaugă că au un martor. Tomris refuză să vorbească până când nu-și consultă avocatul și ulterior îi cere ajutorul lui Çelebi care o refuză. Omer îl face să se răzgândească și când se întâlnește cu Tomris la secția de poliție, Celebi îi spune că nimeni nu o poate salva de necazurile în care se află, iar Tomris îl întreabă unde sunt picturile pentru care au murit arse 21 de persoane, inclusiv fiica ei. După aceea Tomris îl amenință că dacă n-o va ajuta să iasă din situația asta, riscă să-și petreacă restul vieții în închisoare.

Finalul episodului se concentrează pe relația dintre Ömer și Ruya. Ea ar vrea ca Omer să-și recunoască deschis sentimentele, și în loc de asta, se ceartă din nimic. Ruya, simțindu-se frustrată, îi spune lui Çiçek că nu înțelege de ce Ömer acționează așa. Çiçek o sfătuiește să-i spună ea prima ce simte și poate că el va răspunde la fel. Îi amintește apoi că viața este prea scurtă pentru a ține sentimentele în frâu. În același timp, Ömer și Ozan au o conversație similară. Ozan nu înțelege de ce Ömer vrea să aștepte un an pentru a bea sticla de lichior cu Ruya când amândoi sunt îndrăgostiți. Ömer îi spune că așteaptă ziua în care nu va fi abandonat. El spune că simte că Ruya îl va părăsi odată ce vor începe o relație și nu va putea suporta asta.

Ömer este singur în magazinul său și se gândește la vremurile petrecute cu Ruya, apoi se hotărăște să meargă să vorbească cu ea, dar în acel moment Ruya apare la ușă. Ea îi spune că nu vrea să aștepte un an și deschide sticla și ia o gură de lichior, apoi Ömer bea patru guri spunându-i că nu se teme să aștepte sau să iubească și, în cele din urmă se sărută.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 2 ore și jumătate fără reclame.

a fost: Flăcările destinului, ep. 1-10 tr                                     urmează: Flăcările destinului ep. 12-20 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Flăcările destinului prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.